Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -lato 09
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-09, 10:59   #3553
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21
Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l

hej

ledwo wstalam z lozka to przywitala mnie@
zauwazylam ze mala ostatnio spi po 12godz wiec nic dziwnego ze w dzien ma tyle energii ale wieczorem zasypia w minutke co prawda nadal sie przebudza-przytule i spi dalej a te 3 jeszcze sie nie przebily

Cytat:
Napisane przez angy Pokaż wiadomość
Witam się z rana

Na strasznego szybciocha, bo jadę zaraz do szpitala-zaległy zabieg
Trzymajcie kciuki

Mam nadzieję, że dzisiaj wrócę.

Do zobaczenia

Cytat:
Napisane przez adaikaka Pokaż wiadomość

qrcze coś naprawdę musiało Cię załatwić A jakieś anty-alergiczne próbowałaś stosować?
wlasnie nie wiem o co kaman chyba cera zmienila mi sie we wrazliwa i musze uwazac -nigdy mi sie tak nie zdarzylo
juz wiecej nie kupie calego opakowania maseczki , juz wole saszetki

Cytat:
Napisane przez magi77 Pokaż wiadomość

Muszę pochwalić Maciulka, dzisiaj zrobił swoje pierwsze siusiu do nocniczka Przyjęłam sposób, ponieważ Maciuś nie sygnalizuje, to po spaniu sadzam Go na nocniczek i dzisiaj się udało. Dzisiaj trafiłam, bo przeważnie sadzałm Go, jak już nasikał w pieluszkę

Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość

brawa dla Werki

Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość
Cały week nie wpadałam bo jakoś daleko mi bylo do kompa
W sobotę od rana pokłóciłam się z Rodzicami i to meeeggga bo i ja mówiłam a nie słuchałam tylko...przez to mimo że chciałam z Zu jechać na działkę to nie pojechałam...wiem ze atmosfera byłaby pod psem i nie dałabym rady wytrzymać Za to spędziłyśmy super dzień, na spacerkach, lodach, placach zabaw
Po tej kłótni (nie było krzyków, nic w tym stylu , ale niestety Zu widziała że płaczę) Zu miała bardzo ciężką noc, przez dobre dwie godziny popłakiwała, chciała na ręce, później do łóżeczka...2 min i znów na ręce...i tak na zmianę...teraz wiem ze naprawdę przejmuje się tym co dzieje się w pobliżu i przeżywa to bardzo Nigdy więcej nie będę przy niej płakać

Niedziela już była super Pojechałyśmy na działkę, była moja Przyjaciółka z O. więc stwierdziłam że w razie czego u niej cały dzień posiedzimy Dzieciaki jeździły na rowerkach, bawiły się w piaskownicy, karmiły rybki, zjeżdżały na zjeżdżalni, huśtały się i wieeele wieleee innych rzeczy robiły...Zu jak zasnęła przed 13 tak wstała o 16...musiała odespać poprzednia noc

Weekend w każdym razie uważam za udany
szkoda ze tak wyszlo z rodzicami a rozmawaialas juz z nimi?zgoda?
Zu sie nie nudzila

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora