2011-05-11, 10:21
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
Witajcie 
Czytałam, że Kasia się o mnie pytała z samego rana (dziękuję ) - ja Was bardzo przepraszam, ale ja dzień zaczynam zwykle o 10-11 
Kasia, Mućka, Monia Z - no brzuszki ciążowe aż sie miło patrzy
Kasia- ale Cię ogarnęła radość wczoraj! Gratki za ruchy 
Cytat:
Napisane przez Patiisia
To było w formie złośliwej ironii napisane, taki przykład że można zawsze coś wymyśleć żeby ta nieszczęsna koleżanka dała sobie spokój z niefajnym gadaniem na czyjś temat, bo ktoś może zacząć gadać złośliwie na jej..
|
powiem tak - dla mnie to dziecinada. Coś w stylu kłótni małych dzieci, kiedy jeden powie: głupi jesteś!, a tamten odp: Ty też!
Cytat:
Napisane przez caroline_1988
kurcze dziewczyny pomóżcie mi bo się troszkę zmartwiłam. Coś ze mnie leci dzisiaj. Tzn upławy tp u mnie codzienność ale dziś mam jakis taki bardziej mokry dzień.
|
ja mam tak b.często przed ciążą miałam zawsze dużo wydzieliny (ale mi to nie przeszkadzało), teraz też jestem nie bardzo "szczelna" - pisałam już kiedyś. Nie przejmuj się 
Martusiaaa21 , ancia -
dzięki za pocieszenie z tym remontem mam nadzieję, ze pójdzie nam to sprawnie
lausanne- ja kochana za monolog b.dziękuje mądra mama z Ciebie i oczytana martwię się tylko tymi Twoimi skurczami i bólami. Nie wiesz czym są one spowodowane?
Ja wczoraj miałam wizytę. Jak powiedziałam o bólach brzucha z niedzieli to się lekarz blady zrobił i odrazu na fotel. Ale szyjka długa i zamknieta, nie ma obaw. Mała 370 gram, podobno ma długaśne nogi (chyba po tacie ). Na usg oprócz głowy nic nie widziałam i smutna jestem, bo już nie mogę sobie na nią popatrzec w całości. Muszę poszukać jakiegoś ginka z 3d. Badanie następne za 2 tyg ze wzgledu, że miałam skurcze.
|
|