Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-11, 10:21   #1777
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Witajcie

Czytałam, że Kasia się o mnie pytała z samego rana (dziękuję ) - ja Was bardzo przepraszam, ale ja dzień zaczynam zwykle o 10-11

Kasia, Mućka, Monia Z - no brzuszki ciążowe aż sie miło patrzy

Kasia- ale Cię ogarnęła radość wczoraj! Gratki za ruchy

Cytat:
Napisane przez Patiisia Pokaż wiadomość
To było w formie złośliwej ironii napisane, taki przykład że można zawsze coś wymyśleć żeby ta nieszczęsna koleżanka dała sobie spokój z niefajnym gadaniem na czyjś temat, bo ktoś może zacząć gadać złośliwie na jej..
powiem tak - dla mnie to dziecinada. Coś w stylu kłótni małych dzieci, kiedy jeden powie: głupi jesteś!, a tamten odp: Ty też!

Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
kurcze dziewczyny pomóżcie mi bo się troszkę zmartwiłam. Coś ze mnie leci dzisiaj. Tzn upławy tp u mnie codzienność ale dziś mam jakis taki bardziej mokry dzień.
ja mam tak b.często przed ciążą miałam zawsze dużo wydzieliny (ale mi to nie przeszkadzało), teraz też jestem nie bardzo "szczelna" - pisałam już kiedyś. Nie przejmuj się

Martusiaaa21 , ancia -
dzięki za pocieszenie z tym remontem mam nadzieję, ze pójdzie nam to sprawnie

lausanne- ja kochana za monolog b.dziękuje mądra mama z Ciebie i oczytana martwię się tylko tymi Twoimi skurczami i bólami. Nie wiesz czym są one spowodowane?

Ja wczoraj miałam wizytę. Jak powiedziałam o bólach brzucha z niedzieli to się lekarz blady zrobił i odrazu na fotel. Ale szyjka długa i zamknieta, nie ma obaw. Mała 370 gram, podobno ma długaśne nogi (chyba po tacie ). Na usg oprócz głowy nic nie widziałam i smutna jestem, bo już nie mogę sobie na nią popatrzec w całości. Muszę poszukać jakiegoś ginka z 3d. Badanie następne za 2 tyg ze wzgledu, że miałam skurcze.

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora