Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2011 - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-10, 18:59   #1531
bianeczkaa
Zakorzenienie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Skubana, ale mi dzisiaj dokucza. No ale trzeba się przyzwyczajać ze bedzie coraz bardziej psotować

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 19:01   #1532
DzastaW
Zadomowienie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

agnyska =))) he he. Na miłosne igraszki nie muszę Go namawiać, bo jest aż zabardzo chętny =))) he he

[reebok_a]606817[/reebok_a]
DzastaW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 19:04   #1533
kasiuleczkakuleczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MoniaZ82 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

A przy okazji .... wczoraj bylam u gina i na 100 % nosze w brzuszku dziewczynke.....wiec bedzie Oliwia , uwielbiam to imie....Lekarka powiedziala ze jak na moj 22 tydzien to dziecko wyglada jak by to byl juz 24 ....Ale najwazniejsze ze wszystko jest ok....
Teraz mozemy z TZ kupowac juz ubranka.....wczoraj widzialam takie sliczne ale jeszcze sie powstrzymalam...do soboty pewnie....
córeczki ale ich przybywa

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość

Pokazuję moje dzisiejsze łupy i nasze biedne autko (wygląda jakby wjechał w płot ale genialny pan z lawety go tak zostawił)
Brrr... autko nie wygląda najlepiej Dobrze, że nic (poza ząbkiem) się nie stało!!!

Cytat:
Napisane przez anetika Pokaż wiadomość
Jestem już po wizycie - dziękuję za wszystkie kciukasy - kochane jesteście
Było cudownie - wszystkie pomiary w normie, dzidzol waży ponad 600 gr, wiercił się straaasznie, ale w końcu pokazał co tam ma między nóżkami - i będzie SYNEK Stwierdzam, ze w moim przypadku coś takiego jak kobieca intuicja nie istnieje - byłam święcie przekonana, że będzie dziewczynka, ale synek też wspaniale A TŻ - zachwycony i dumny jak paw, od razu jak wyszliśmy z gabinetu spotkał kolegę i się musiał pochwalić zdjęciem siusiaka - bo takie też nam gin udokumentował żeby nie było Teraz mamy problem z imieniem... Bo miała być Izunia, a w takim wypadku będzie albo Hubert albo Staś

synusia, ja nie mogłam zdecydować się na żadne imię dla chłopca ale gdyby okazało się że pod sercem noszę synka, byłby raczej Staś no i oczywiście Filip piękne imię

Jestem dzisiaj skonana synuś mój też już usnął, więc mam w końcu czas na odpoczynek
Myślę czy chciałybyście zobaczyć mój BRZUSIO?

KOPNIACZKI AMELECZKI
kasiuleczkakuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 19:04   #1534
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Acha mam pytanko odnoście bodziaków z Biedronki. Czy teraz jest jakas pferta dla maluchów w Biedronce? Czy udało wam się akurat dorwać? bo chyba ze dwie osoby o tym pisały więc może sama się wybiorę...
I legginsy w Lidla tak zachwalacie. A jak jest z gumką? Bo to sa takie zwykłe nie typowo ciążowe nie? Można je podciągnąć tak wysoko na cały brzuch i nie cisną?
Tyś moje dziecko, a ja ...Twoja mama!
caroline_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 19:04   #1535
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
no i tak - niewiele obejrzałam z tych frontów bo oczywiście zlapały mnie skurcze wziełam nospe która staram sie miec zawsze w torebce, zostałam nakrzyczana przez małza ze nie mowilam ze sie źle czuję i ze jestem nieodpowiedzialna, więc poryczalam sie w aucie, dostałam loda orzechowego i moj ulubiony soczek na zgodę i wrócilismy do domu. A tam małz otwiera zamrażalnik i okazuje się że on byl otwarty kilka dni i wszystkie zapasy się zepsuły - zupki dla malego, mięsa, jedzonko jeszcze ze świąt itd. I znow się powylam, bo zepsute i bo jutro jestem znów sama z małym i że na pewno mnie będzie bolał brzuch. Tż nie wytrzymał moich hormonkow i uciekl z małym na dwor. Dobrze ze chociaż sprzątnął wszystko przedtem. Ale mam zły humor tak czy siak
Na lepszy humor

Cytat:
Napisane przez DzastaW Pokaż wiadomość
agnyska =))) he he. Na miłosne igraszki nie muszę Go namawiać, bo jest aż zabardzo chętny =))) he he
Czyli zakup łóżeczka?

Jeszcze mi zostało parę stron do nadrobienia, uff uff...

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 19:05   #1536
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Kasiu ja chcę ja chcę! I tak czekam właśnie na to twoje foto bo pisałaś wczesniej, ze dziś wstawisz a tu cisza jak narazie
Stary 2011-05-10, 19:07   #1537
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiuleczkakuleczka Pokaż wiadomość
córeczki ale ich przybywa

Brrr... autko nie wygląda najlepiej Dobrze, że nic (poza ząbkiem) się nie stało!!!

Jestem dzisiaj skonana synuś mój też już usnął, więc mam w końcu czas na odpoczynek
Myślę czy chciałybyście zobaczyć mój BRZUSIO?
taaaak

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 19:07   #1538
DzastaW
Zadomowienie

agnyska tak =) namówiłam Go, ale jednak kupimy inne (teraz będę namawiała Go na te inne) =)

[reebok_a]606817[/reebok_a]
DzastaW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 19:10   #1539
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
Dziękuję za miłę słowa Ale same przyznajcie, ze brzuszek jak na 19 tydzień to mam malutki...
nie jest mały w tej luźnej sukience tak wygląda

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Sorry Patisia i Bianeczko ale zachowujecie się jak małolaty stwierdzenie "napisz jej że ma hiv" czy jest tu z czego się smiać , bo nie rozumiem
i tu się z Małgosią zgadzam w 100%

lausanne - biedactwo Ty moje ale miałaś dzień pełen niemiłych przygód mam nadzieję, że humor już lepiej i dziękuje za kciuki. Właśnie się odświeżyłam i zaraz jedziemy na wizyte

kasiu - dawaj te foty

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 19:10   #1540
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Acha mam pytanko odnoście bodziaków z Biedronki. Czy teraz jest jakas pferta dla maluchów w Biedronce? Czy udało wam się akurat dorwać? bo chyba ze dwie osoby o tym pisały więc może sama się wybiorę...
I legginsy w Lidla tak zachwalacie. A jak jest z gumką? Bo to sa takie zwykłe nie typowo ciążowe nie? Można je podciągnąć tak wysoko na cały brzuch i nie cisną?
Teraz są w ofercie te bodziakim, 3 szt za 14,99zł, fajne są
a leginsy w Lidlu są zwykłe nie ciążowe, mam je pod brzuszkiem, nie uciskają, naciągnąć napewno się nie da, ale wydaje mi się że lepiej nosić pod brzuszkiem, gumka nie ciśnie wiec ok

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 19:10   #1541
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Mama mi tu jednak podpowiada, że na krótki rękaw to nie za bardzo sie przydadzą bo idzie zima więc chyba się wstrzymam z tymi bodziakami...
Stary 2011-05-10, 19:12   #1542
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
Mama mi tu jednak podpowiada, że na krótki rękaw to nie za bardzo sie przydadzą bo idzie zima więc chyba się wstrzymam z tymi bodziakami...
wydaje mi się, że ma rację

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 19:14   #1543
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
3 sztuki to nie dużo, a i tak na to jakieś spodenki się nałoży i blueczkę , bo wkońcu jesień/zima będzie

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 19:15   #1544
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
Tym bardziej, ze chyba wygodniej jest ubrac body na długi i na to śpioszki albo pajaca bez bawienia się w ubieranie kaftanika. Bo wiadomo jak krótkie body to albo kaftanik trzeba załyżyć i na to śpiochy albo cos na śpiochy ale to duzo zabawy. A tak to tylko długie body, śpiochy i już. Przynajmniej ja tak myślę. Może niehc się wypowiedza doświadczone mamy
Stary 2011-05-10, 19:17   #1545
mucka21
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Ja rozumiem w jakimś stopniu. Nie wiem jaka jest sytuacja tej pary, ale ja po poronieniu miałam ciężki okres, w którym nie chciałam nigdzie wychodzić, z nikim rozmawiać, bo byle myśl o dziecku doprowadzała mnie do płaczu. Nie chciałam, żeby ktoś to widział. Każdy wyjazd do siostry męża (mieli wtedy małe dziecko) ciężko odchorowywałam, choć wszyscy byli dla mnie mili i delikatni. Tak to czasem po prostu bywa, że trzeba sobie poukładać pewne rzeczy, u mnie to trwało chyba dość długo i intensywnie.
Dziewczyna miała jechać i sprawiać sobie ból, bo tak wypadało, żeby tam była? Może nie chciała robić scen, więc wolała nie jechać? Mi się zdarzało niekontrolowanie puścić łezkę, choć bardzo się starałam, po co jeszcze innym psuć humor.
oni od dłuższego czasu wiedzą ze będzie z tym problem ( leży on po stronie brata który możliwe że miał późno świnkę czy ospę i sam mógł o tym nie wiedzieć i to wpłynęło na jego płodność). moze gdyby była inną osobą ale ona nie zdziwiłabym się jakby zdradzała mojego brata, jak kuzynka powiedziała ze nie pije bo jest w ciąży (na sylwestrze) to ta naskoczyła na nią i wpadła jakby w szał że to w ogóle powiedziała. I nie lubię jej za to że są małżeństwem a dziecko jest dla niej tak ważne że powiedziała ze jak leczenie nie przyniesie skutku to odejdzie od mojego brata i sama sobie zrobi dziecko! On powinien być bardziej tym przytłoczony bo to po jego stronie jest a jest osobą która lubi dzieci i chce mieć z nimi kontakt a żona mu zabrania. Nie pozwoliła mu nawet samemu przyjechać odwiedzić nas w święta. I od rodziny słyszę że robi przykrości mojemu bratu bo nie może zajść w ciążę!
sorry ale nie kupuję tego,mi lekarz powiedział że mogę mieć problemy z płodnością a nawet być wkrótce bezpłodna i jak powiedziałam o tym tż to nie powiedział mi nic złego, przeciwnie chciałam od niego odejść żeby mógł być tatą (bo nie wiadomo było czy będziemy mogli mieć dzieci) a on mnie ciągle pocieszał że on na żadną inną mnie nie zamieni i że możemy dziecko adoptować jak nie będzie szans dla nas! nie wyobrażam sobie wyrzutów z jego strony i jeszcze bycie wtedy z nim (jakby mi sprawiał przykrości) a mój brat musi to znosić. Szczerze mówiąc ona trochę go wyrolowała może dlatego nie chce od niej odejść i jest w niej chyba za bardzo zakochany mimo jej podłego charakteru. I proszę mi nie mówić że może jest inna a ja jej nie znam bo właśnie poznałam bardzo dobrze! aż za bardzo i wyrządziła dużo przykrości mojej rodzinie i wiem że jest osobą dwulicową!
05.02.2011- nasz aniołek jeden bliźniak [*]
Izunia jest już z nami
30.IX.2011 g.17:20, 2790g, 57cm
Kochamy Cię

mucka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 19:17   #1546
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mucka21 Pokaż wiadomość
musiałam przegapić jak przeglądałam all to jest najfajniejsze i już zapisane w zakładkach

ja będe miała i takie i takie, mam dom piętrowy i na dole gdzie będę cały czas będzie turystyczne żebym mogła je bez problemu przestawić, na górze drewniane (no chyba że mi się odmieni), w ogóle to drewniane dostanę i nawet dostanę w rodzinnym mieście żeby było u mojej mamy jak będę chciała ją odwiedzić
dla mnie turystyczne jest praktyczniejsze, bo ma przewijaczek (możne będę używać okaże się), uważam ze bezpieczniejsze bo się dziecko nie będzie obijać i są te płozy, dzięki kółkom będę mogła je przestawić a nawet z jednego pokoju wyprowadzić jak będzie tam bałagan a będę miała gości do dzidzi. a drewniane jak sie postawi tak musi stać i koniec, nie przestawię tak łatwo, a tak to nawet na noc sobie do łóżka przystawię żeby dzidzia była blisko jak będzie płakać
Kochana natchnęło mnie i pooglądałam łóżeczka i weszłam na stronek Baby Design http://www.babydesign.pl/babydesign.php i mają super łóżeczka z najnowszej kolekcji Dream zajrzyj an stronke sobie kolejkcja Simply tez ma ładne wzorki ale niestety ma tylko jeden poziom Ja chyba zdecyduje się na takie łóżeczko bo to sparwdzona firma tylko nigdzie w necie póki co nie moge się doszukać tej najnowszje kolekcji, więc będe szukać w sklepach, ale podobno ok. 300 zł kosztują.

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość

Ja rozumiem w jakimś stopniu. Nie wiem jaka jest sytuacja tej pary, ale ja po poronieniu miałam ciężki okres, w którym nie chciałam nigdzie wychodzić, z nikim rozmawiać, bo byle myśl o dziecku doprowadzała mnie do płaczu. Nie chciałam, żeby ktoś to widział. Każdy wyjazd do siostry męża (mieli wtedy małe dziecko) ciężko odchorowywałam, choć wszyscy byli dla mnie mili i delikatni. Tak to czasem po prostu bywa, że trzeba sobie poukładać pewne rzeczy, u mnie to trwało chyba dość długo i intensywnie.
Dziewczyna miała jechać i sprawiać sobie ból, bo tak wypadało, żeby tam była? Może nie chciała robić scen, więc wolała nie jechać? Mi się zdarzało niekontrolowanie puścić łezkę, choć bardzo się starałam, po co jeszcze innym psuć humor.
sytuacja po poronieniu to dla mnie całkiem inna sytuacja.
Jeżeli to okres przejściowy to ok, ale jeżeli tak na stałe funkcjonują to dla mnie to powinno skończyć się rozmową z kimś kto sie na tym zna i tyle bo moim zdaniem to spory problem.

Cytat:
nie wiem dokładnie co jest w tej biedronce dla dzidziusiów ale bodziaki na pewno są w aktualnej ofercie widziałam dziś gazetke z reala i jest tez sporo dzidziusiowych ubranek w promocji, ale głownie na lato.

co do krotkiego rękawka to rzeczywiście jeżeli w samych bodach dzidzi będzie to lepiej długo rękaw, ale pod jakiś sweterek czy cos to lepiej z krótkim wiec też warto mieć kilka sztuk

sukienka śliczna a brzusio jeszcze pewnie ledwo się będzie w niej mieścił

anetika, gratuluję synusia z Waszych dwóch propozycji mnie również bardziej podoba się Stasio
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 19:20   #1547
kasiuleczkakuleczka
Rozeznanie

Ach bo ja dzisiaj zapracowana jak mrówka I byłam jeszcze zerknąć co w klubie - tam wrzucę fotkę (całą siebie... )
A to mój poranny brzusio ( albo BRZUCHOLLL?) no i te nieszczęsne worki, które musiałam dziś ogarnąć...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0377.jpg (74,4 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0378.jpg (53,3 KB, 47 załadowań)

KOPNIACZKI AMELECZKI
Stary 2011-05-10, 19:22   #1548
kiciulec
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to kiciulec

byłam w sklepie oglądać buty i mi smutno teraz. Wymarzyłam sobie espadryle na lato, pokazałam tż, a on mówi, że chyba za wysokie i jak teraz jestem w ciąży to chyba się nie nadają. No i mi smutno, bo już całkiem czuje się jak taki brzydki hipopotam
kiciulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 19:23   #1549
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Śliczny brzuszek!!!!!!!!!!!!! A jakie worki? Mało domyślna jestem jakaś
Stary 2011-05-10, 19:23   #1550
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Hejka wieczorowo

Pisałyście coś o brzuszkach, ja też mam takie wrażenie jakby z dnia na dzień urósł niesamowicie. Każdy mi mówi, że ładnie widać i mam ładny brzuchi sama sobie się podobamfajnie tak jak brzusio rośnie, choć nadal ruchów nie czuje, muszę się uzbroić w cierpliwość, ale tak już bym chciała
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 19:25   #1551
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Sukienka za 31 zł (mam nadzieje, ze nie wyglądam jak beczka) i 19 tc... Acha no i troszkę twarzy mi widac ana nosie nowe okularki> Dziewczyny z klubu widziały moją fotkę bez okularów bo na codzien nosze soczewki. Więc to nadal ja
piękna sukienka, ślicznie w niej wyglądasz

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Sorry Patisia i Bianeczko ale zachowujecie się jak małolaty stwierdzenie "napisz jej że ma hiv" czy jest tu z czego się smiać , bo nie rozumiem
Małgosiu ale czy ktoś tu powiedział że mam zamiar coś takiego napisać? To było w formie złośliwej ironii napisane, taki przykład że można zawsze coś wymyśleć żeby ta nieszczęsna koleżanka dała sobie spokój z niefajnym gadaniem na czyjś temat, bo ktoś może zacząć gadać złośliwie na jej.. Przynajmniej ja to tak odebrałam. Zresztą uwierz mi, że po tym co ona mi zrobiła, po tym miesięcznym nękaniu należałoby jej się powiedzieć kilka złych, prawdziwych słów, bo nie mając do tego podstaw zatruwa mi życie i ocenia mnie i chłopaka, choć sama nie jest lepsza..

Swoją drogą, czy byś się nie przejęła w ogóle gdyby ktoś życzył Ci źle w ciąży, Twojemu dziecku, naśmiewałby się z Twojego dziecka i tż? Uwierz mi że takie słowa usłyszane od byłej bliskiej mi osoby nie są rzeczą miłą. No ale dziecko jest teraz najważniejsze i po prostu nie ma co się nad tym rozdrabniać, trzeba zapomnieć.. choć nie powiem że to wcale mnie nie ruszyło i nie zabolało. Bo jestem osobą wrażliwą, no a teraz, w ciąży jeszcze bardziej. I to tyle na ten temat

Wróciłam już z działki i jestem wykończonaaa.. kręgosłup mnie boli jak nie wiem, przeszłam się tam w butach na koturnie, i trochu mnie bardziej rozbolał.. Sama nie wiem czy się kłaść spać, czy nie..
Patiisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 19:27   #1552
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiuleczkakuleczka Pokaż wiadomość
Ach bo ja dzisiaj zapracowana jak mrówka I byłam jeszcze zerknąć co w klubie - tam wrzucę fotkę (całą siebie... )
A to mój poranny brzusio ( albo BRZUCHOLLL?) no i te nieszczęsne worki, które musiałam dziś ogarnąć...
śliczny
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 19:28   #1553
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Cytat:
Napisane przez kiciulec Pokaż wiadomość
byłam w sklepie oglądać buty i mi smutno teraz. Wymarzyłam sobie espadryle na lato, pokazałam tż, a on mówi, że chyba za wysokie i jak teraz jestem w ciąży to chyba się nie nadają. No i mi smutno, bo już całkiem czuje się jak taki brzydki hipopotam
Kochana no co Ty! Każda z nas ma gorsze dni Widziałam Cię na zdjęciach i jesteś prześliczną dziewczyną więc nie mów tak A buciki przeciez możesz kupić i nawet jak nie będziesz się czuła na siłach nosić je w tym sezonie to poczekają do następnego stópki się przecież nie zmienią A TŻ powiedz, że są kobiety które chodzą w ciąży w wysokich butach. Bo jeśli jest im wygodnie, nie boli kręgosłup, nie puchna nogi to czemu nie? Ja lubię obcasy ale narazie przerzuciłam się na balerinki bo dla mnie sa o niego wygodniejsze i do tego ja taka ciamajda albo się potkne albo coś a nie chcę dzidizusiowi krzywdy zrobić. Główka do góry :8 ja gbym kupiła te butki Acha a co to sa te espadryle? Bo ja pierwsze słyszę taką nazwę
Stary 2011-05-10, 19:30   #1554
kiciulec
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to kiciulec

Cytat:
Kochana no co Ty! Każda z nas ma gorsze dni Widziałam Cię na zdjęciach i jesteś prześliczną dziewczyną więc nie mów tak A buciki przeciez możesz kupić i nawet jak nie będziesz się czuła na siłach nosić je w tym sezonie to poczekają do następnego stópki się przecież nie zmienią A TŻ powiedz, że są kobiety które chodzą w ciąży w wysokich butach. Bo jeśli jest im wygodnie, nie boli kręgosłup, nie puchna nogi to czemu nie? Ja lubię obcasy ale narazie przerzuciłam się na balerinki bo dla mnie sa o niego wygodniejsze i do tego ja taka ciamajda albo się potkne albo coś a nie chcę dzidizusiowi krzywdy zrobić. Główka do góry :8 ja gbym kupiła te butki Acha a co to sa te espadryle? Bo ja pierwsze słyszę taką nazwę
Kochana jesteś
Smutno mi się zrobiło bo coraz więcej tych ograniczeń, prawie nic mi nie wolno, no i doszłaby kolejna rzecz, niby nic, ale jakoś tak..
a espadryle wyglądają mniej więcej tak: http://www.kozaczek.pl/avatars/1184321804.JPG
kiciulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 19:31   #1555
mucka21
Rozeznanie

moje zdjęcie najedzonego brzuszka z niedzieli, moja mama uważa że był taki ładny przez to że byłam bardzo ciepło ubrana- jestem zmarzluch, napiszę ile miałam na sobie ciuchów - pewnie będziecie mnie uważać za wariatkę:
bluzka na ramiączkach taka grubsza, golf bez rękawów też grubszy i ta sweterkowa tunika na wierzch, ponad to miałam ocieplane getry (takie zakładane na brzuch) i zwykłe getry też na brzuchu chyba nawet na zdjęciu widać ubrałam się na cebulę, miałam jeszcze bluzę ale do zdjęć zdjęłam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC10845.jpg (123,9 KB, 49 załadowań)
05.02.2011- nasz aniołek jeden bliźniak [*]
Izunia jest już z nami
30.IX.2011 g.17:20, 2790g, 57cm
Kochamy Cię

mucka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 19:31   #1556
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
caroline a masz ciepło w domku? bo moj mały np nie znosi jak mu za ciepło, u mnie mieszkanie nowe, nawet jak nie grzejemy to nam czasem za gorąco i moj synek przelatał cala zimę po domu na krotki rękaw. Wiadomo ze z noworodkiem jest inaczej ale jak pamiętam to moje dziecko nawet jak byl baaaaaaardzo malutki to wolal "zimny wychów" Więc na pewno kilka bodziaczkow z krótkim rękawkiem nei zawadzi. No i zawsze można na krotki bodziak wlozyc np pajaca - fajnie w tym dziecku sie spi

aga i agnyska dzięki, staram się rozchmurzyć, ale wiem, ze jutro znow taki dzien nieciekawy i to mi podcina skrzydła
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 19:32   #1557
kasiuleczkakuleczka
Rozeznanie

Cytat:
Śliczny brzuszek!!!!!!!!!!!!! A jakie worki? Mało domyślna jestem jakaś
W sumie to skapnęłam się że na tym zdjęciu zbytnio worków nie widać... miałam dziś do przejrzenia 6worków z ubrankami po synku dałam radę i 1worek dla Amelki odłożony, duża część dla kuzynki no i sporo ciuszków do komisu postaram się oddać (sprzedać)

KOPNIACZKI AMELECZKI
Stary 2011-05-10, 19:34   #1558
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie mów tak, nie jesteś żadnym hipopotamem! Ja też mam czasem gorsze dni i czuję się taka duża, okropna, ale to nie prawda, i trzeba sobie to głośno powiedzieć: jesteśmy po prostu ciężarnymi z większym brzuszkiem niż normalnie kobiety, a to dodaje Nam tylko uroku!
Patiisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 19:37   #1559
kasiuleczkakuleczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mucka21 Pokaż wiadomość
moje zdjęcie najedzonego brzuszka z niedzieli, moja mama uważa że był taki ładny przez to że byłam bardzo ciepło ubrana- jestem zmarzluch, napiszę ile miałam na sobie ciuchów - pewnie będziecie mnie uważać za wariatkę:
bluzka na ramiączkach taka grubsza, golf bez rękawów też grubszy i ta sweterkowa tunika na wierzch, ponad to miałam ocieplane getry (takie zakładane na brzuch) i zwykłe getry też na brzuchu chyba nawet na zdjęciu widać ubrałam się na cebulę, miałam jeszcze bluzę ale do zdjęć zdjęłam
Śliczniutki brzusio choć mój w porównaniu do Twojego raczej ogromny bebzon
No i moja mama też zawsze próbowała wpoić mi - nauczyć mnie ubierania się na cebulkę ale tego nie znoszę, pewnie już bym się ugotowała

KOPNIACZKI AMELECZKI
Stary 2011-05-10, 19:38   #1560
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj bo oni sa nierozumni czasem. Ale jestem pewna że dla swojego malża jesteś najpiekniejsza na świecie - jakby chwile pomyslal to na pewno by tak powiedział. Poza tym wiadomo że kobieta w ciązy jest większa niz normalnie, ale to czysta natura, to jest piękne nie brzydkie. A więc kiciulec nie hipopotam tylko piękna kobieta, kwitnąca, spodziewająca sie największego cudu na świecie - swojego dziecka. I tego się trzymamy, nie?
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości