Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zabierzcie to ode mnie! :PP
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-12, 00:31   #2
doryta
Zadomowienie

Przekupka: 38 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Zabierzcie to ode mnie! :PP

PIELĘGNACJA:

Chicco, szampon dla dzieci, bez SLS, 300ml (raz użyty)
Bilba Vitaoil, szampon wzmacniający, przeciw łamaniu sie włosów (raz użyty)
Biopoint Cristalli Liquidi, szampoo lucentezza istantanea, Semi di lino, 100ml (raz użyty)
Biopoint Control Curly, Bounce mask containing ceramides and linseed, miniatura 50ml
Natura House, Camomile & Hamamelis shampoo for light hair, soft and delicate, 250ml (użyty ze 3 razy)
Vitanova, Maschera Centella per capelli sfibrati aridi, con doppie punte, 125ml, ubytek max 1/3
Karite 100, Olio di Karite 99%, 200ml bardzo wydajny, ubytek niewielki (za coś na prawdę potrzebnego)
Dr Brandt Blemshes no more, intensolution –silny preparat intensywnie oczyszczający, zawierający nowoczesny kompleks Dr Brandta zwalczający wypryski - Active Impurity Shield, 110ml (użyty kilka razy)- rezerwacja
Dr Brandt Blemishes No More, spot blotter&concealer, 3,5g (użyty kilka razy)- rezerwacja
Biotherm Biosource, hydra mineral lotion, softening water, dry skin 125ml, ubytek ok 1/3
L’erbolario Lodi, Acqua Aromatica di Rosmarino o della Regina d’Ungheria (Woda rozmarynowa, Królowej Węgier), cera mieszana i tłusta, 200ml (użyta kilka razy) - Dorota-Coco
Lacote, Moisturizing, Cream face Mask Aga Guam, 30ml
Bottega Verde, Black Vanilla Protective Hand Cream, miniatura 50ml, raz użyta
Sephora body lotion, white praline 150ml (ubytek max 5ml)

Mam mase próbek pielęgnacyjnych głównie L’erbolario (nie mogę próbować bo prawie wszystko kupuję później ;P) i podobnych firm, trochę Lacote, Givenchy... które z chęcią dodam do wymian, tylko nie czuję sie na siłach spisywać to wszystko, więc najlepiej jak będziecie mówić co mniej więcej interesuje

KOLOROWO:

Estee Lauder, Platinum Illuminator, 13g, tylko wypróbowany
Lancome Palette Liberte, exceptional wear smooth eye colour quad, 02 or liberte, MF149F(każdy kolor jeden raz przetestowany, jeden ma ryse, pacynki nie używane, welur, brak kartonika
Guerlain, Ombre Eclat Duo& liner, L’heure Fumee 380, ciężko mi ukreślić ubytek w cieniach, mam nadzieję, że widać to na zdjęciu, ew moge spróbować zrobić dokładniejsze na życzenie
Chanel, 4 fleurs de Chanel, Feeries, kod 9403, jeden kwiatek ukruszony (dorzucę do większej wymianki)
Shiseido, cień do powiek w słoiczku, odcień H11, kod LRER (maźnięty kilka razy pędzelkiem)
Givenchy Rouge Interdit, 03 Secret Pink, użyta kilka razy 9U01
Chanel Rouge Allure, 80 Delicious, użyta kilka razy 2102
Chanel Brillant extreme glossimer, 104 Astral, tester (uzywany sporadycznie)
Lancome Color Fever Shine, 337 Island Peach, użyta kilka razy ME 107 - rezerwacja
Lancome Juicy Wear Duo, 277 effrontee CB 139 (pomadka przetestowana), najchętniej oddam samą pomadke, tzn bez błyszczyka
Lancome Color Fever Gloss Natural Origin, 384 Rose Ballerine, opakowanie troche porysowane od noszenia w torebce, uzywany sporadycznie (bo razem z nim było 7 innych w torebce ;]) - rezerwacja
Chanel Le Vernis, 463 Rose satin, 13ml, tester (raz pomalowane dłonie) 9201

ZAPRASZAM
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  szampony.jpg
Wyświetleń: 32
Rozmiar:  28,5 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  pielegnacja.jpg
Wyświetleń: 43
Rozmiar:  42,7 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  pielegnacja1.jpg
Wyświetleń: 42