2011-05-13, 13:29
|
|
Raczkowanie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Chętnie wymienię ;)
1. Osoby z negatywem wysyłają pierwsze
2. Proszę o precyzyjne podanie czym jesteście zainteresowane - łatwiej mi wtedy szukać czegoś w zamianę
3. Wymieniam się tylko za rzeczy z aktualną datą ważności
4. Niektóre kosmetyki wystawiam na aukcji, także z góry PRZEPRASZAM, jeśli jakaś rzecz zniknie nagle z wątku, nawet w trakcie negocjacji
5. Jeśli jestem w trakcie negocjacji, a inna Wizażanka zaproponuje mi coś bardziej atrakcyjnego - mam prawo się wycofać i nie rób mi z tego powodu wyrzutów. To chyba oczywiste, że każda z nas chce się wymienić jak najkorzystniej 
POSZUKUJĘ:
*fajnych spódniczek
*czarnej kamizelki, może być szara
*ewentualnie spodni
*mogę się wymienić za puzzle ale tylko powyżej 250 elementów i kompletne!
Wymiana kosmetyki za kosmetyki niezbyt mnie interesuje, chociaż zdarzają się wyjątki 
1)Perfum AVON INCANDESENCE 50 ml (wersja bez atomizera)- NOWY
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...ZvrxcU-VI240Fw
4)Balsam ujędrniający AVON skin so soft - NOWY najlepiej za jakiś balsam z DOVE
DOKŁADKA!
11)Kredki: do ust taki brudny róż, do oczu złota z drobinkami, i brązowa
12)Próbka 50 ml szamponu CLEAR przeciwłupieżowego
15)Diamentowe konturówki Avon kolor Emerald glow i Smokey Diamond, kilka razy użyłam, jak dla mnie za ciemne
16) Zestaw SORAYA new skin technologi beaty & nature minerały + witaminy
Tonik intensywnie nawilżający i krem nawilżająco rozświetlający, zestaw jest nowy nietrafiony prezent, rozpakowałam go tylko z folii na wierzchu rezerwacja!
17)Kuferek AVON na przyrządy do paznokci i inne, trochę przykurzony, stan bardzo dobry skład jak na zdjęciu
DOKŁADKA 27.06.2011
18) Dove Therapy odżywka z odbudowującym serum do spłukiwania prawie cała
19) Raz użyte żel 3 w 1 z wyciągiem z aloesu, nawilżanie tonizowanie i oczyszczanie AVON jak nowy rezerwacja
20)Próbki, mam jeszcze różne z avonu
Edytowane przez pariflora
Czas edycji: 2011-06-29 o 07:44
|
|
|