2011-05-13, 18:09
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Cytat:
Napisane przez D0tk4
A ja sie dowiedzialam, ze tydzien temu kuzynka TZta sie zareczyla. I co 'najlepsze', chca robic slub w lipcu przyszlego roku. I krew mnie zalala, naprawde. Teraz rozumiem te dziewczyny,ktore tu wczesniej sie na ten temat wypowiadaly. Bo nie dosc, ze jest jeszcze mlodsza niz ja (ma 20 lat, wiec moglaby jeszcze poczekac), to zareczyli sie dopiero tydzien temu. My juz blisko poltora roku temu, wiec chyba wiadomo, ze chcialabym, zeby nasz slub by jedyny i najwspanialszy, a nie ze kilka tyg po nas slub bedzie brala kuzynka, wiec ludzie skupia sie na niej, na ich weselu i nad naszym nie bedzie az takich 'ochow' i 'achow'. Tym bardziej, ze naprawde duzo gosci bedzie sie powtarzac 
|
U mnie będzie chyba podobna sytuacja, bo kuzyn planuje brać ślub w połowie lub pod koniec sierpnia przyszłego roku czyli niewielka odległość w czasie. Ja się tym nie przejmuję. Jak chcą to niech robią weselicho, a jak część gości przez to nie przyjdzie na moje wesele to trudno. Najważniejsze, że najbliższe mi osoby i tak się stawią a jak coś to zaproszę więcej znajomych.
Cytat:
Napisane przez evoonia86
tak będę wygladała 
|
Cudnie Ślicznie wyglądasz w tej sukni.
Co do osób towarzyszących to u mnie w rodzinie wszyscy (z wyjątkiem jednej osoby) są dorośli i w związkach, więc każdy dostanie osobne zaproszenie z osobą towarzyszącą.
Nie wiem natomiast jak jest u Tż dokładnie, ale większość też jest starszych.
Muszę się pochwalić, że wybiłam z głowy Tż zapraszanie sąsiadów Takim oto sposobem pozbyłam się 26 zbędnych obcych osób z listy gości
|