2011-05-15, 10:59
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
Cytat:
Napisane przez 81gosia
Stanęłam owszem w tej krótszej po krzewy i jak dotarłam do stolika to poprosiłam a wydanie tez kwiatków bo jestem w ciąży i w 4 kolejce stać nie będę i ... dostałam wszystko co chciałam  Za mną stał jakiś pan 60-70lat i pyta czy też dostanie kwiatki... A gość co wydawał bardzo poważnie pyta się go: "A pan co kobieta w ciąży?"    Ale się z mężem ubawiliśmy.
|
mistrz ciętej riposty 
Cytat:
Napisane przez cotynato
A mój filipek właśnie skopał twarz tatusia 
Niech korzysta póki może  Poza tym miałam szaleństwo jak z filmiku Natalki. Może w mniejszej częstotliwości, ale zawsze coś  Tak więc cała szczęśliwa idę spać 
|

Cytat:
Napisane przez miss.hot
Zapomniałam wcześniej się pochwalić klejnotami synka 
|
i kolejna rozbierana sesja 
Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8
hehe widać widać  super zdjęcie!
Co do szyjki z tego co pamietam mam 3,5cm, lekarz powiedział że to norma i że jest ok, także myśle że nie ma powodów do zmartwień
Męża w nocy nie przywiozłam do domu  zadzwonił że zostaje u kolegi i wyłaczył telefon, a mi odrazu 1000 myśli do głowy co robi jak nie śpi,... ehh źle mi się spało, koszmary miałam, nie mogę tak sama teraz jakoś się boję 
|
Mój tez na noc nie wrócił... i jeszcze go nie ma!
Tez nei lubię być teraz sama 
Cytat:
Napisane przez lausanne
A dr K. wczoraj mnie zabił (oczywiście się śmialiśmy z malżem ale jakoś tak ostrożnie  :brzyda l  - patrzy na niunię, patrzy i nagle pyta "kto w rodzinie ma odstające uszy?" Zdębiałam i mówię, że nikt, może jakiś pra-pra przodek miał  a dr na to "żartowałem"  Ale ulga, mówię Ci 
|
Niezły luzak z tego dr!
Cytat:
Napisane przez cotynato
Dziewczyny, skąd wy wiecie jaką macie szyjkę? Gdzie się to mierzy? Na usg? Jest to gdzieś wypisane żebym i ja mogła sprawdzić? Czy wam mówią? Ja nic nie wiem 
|
Ja miałam miesiąc temu sprawdzaną na usg dowcipnym- w sumie nie wiem ile dokładnie miała- ponad 4cm- reszta nie mieściła się już na monitorze- z resztą nie było sensu przestawiać ustawień usg skoro wyszła i tak już długa i zamknięta.
Nie wiem czy standardowo mierzą tę długość- ja skarżyłam się na napięcie brzucha, więc pierwsze co lekarka zrobiła to te usg.
Edytowane przez archinta
Czas edycji: 2011-05-15 o 11:01
|
|
|