Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-15, 10:59   #3005
archinta
Zakorzenienie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Cytat:
Napisane przez 81gosia Pokaż wiadomość
Stanęłam owszem w tej krótszej po krzewy i jak dotarłam do stolika to poprosiłam a wydanie tez kwiatków bo jestem w ciąży i w 4 kolejce stać nie będę i ... dostałam wszystko co chciałam Za mną stał jakiś pan 60-70lat i pyta czy też dostanie kwiatki... A gość co wydawał bardzo poważnie pyta się go: "A pan co kobieta w ciąży?" Ale się z mężem ubawiliśmy.
mistrz ciętej riposty
Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
A mój filipek właśnie skopał twarz tatusia
Niech korzysta póki może Poza tym miałam szaleństwo jak z filmiku Natalki. Może w mniejszej częstotliwości, ale zawsze coś Tak więc cała szczęśliwa idę spać

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Zapomniałam wcześniej się pochwalić klejnotami synka
i kolejna rozbierana sesja
Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
hehe widać widać super zdjęcie!

Co do szyjki z tego co pamietam mam 3,5cm, lekarz powiedział że to norma i że jest ok, także myśle że nie ma powodów do zmartwień

Męża w nocy nie przywiozłam do domu zadzwonił że zostaje u kolegi i wyłaczył telefon, a mi odrazu 1000 myśli do głowy co robi jak nie śpi,... ehh źle mi się spało, koszmary miałam, nie mogę tak sama teraz jakoś się boję
Mój tez na noc nie wrócił... i jeszcze go nie ma!
Tez nei lubię być teraz sama
Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
A dr K. wczoraj mnie zabił (oczywiście się śmialiśmy z malżem ale jakoś tak ostrożnie:brzyda l - patrzy na niunię, patrzy i nagle pyta "kto w rodzinie ma odstające uszy?" Zdębiałam i mówię, że nikt, może jakiś pra-pra przodek miał a dr na to "żartowałem" Ale ulga, mówię Ci
Niezły luzak z tego dr!
Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Dziewczyny, skąd wy wiecie jaką macie szyjkę? Gdzie się to mierzy? Na usg? Jest to gdzieś wypisane żebym i ja mogła sprawdzić? Czy wam mówią? Ja nic nie wiem
Ja miałam miesiąc temu sprawdzaną na usg dowcipnym- w sumie nie wiem ile dokładnie miała- ponad 4cm- reszta nie mieściła się już na monitorze- z resztą nie było sensu przestawiać ustawień usg skoro wyszła i tak już długa i zamknięta.

Nie wiem czy standardowo mierzą tę długość- ja skarżyłam się na napięcie brzucha, więc pierwsze co lekarka zrobiła to te usg.

Edytowane przez archinta
Czas edycji: 2011-05-15 o 11:01
archinta jest offline Zgłoś do moderatora