Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspólne odchudzanie nastoletnich wizażanek! : D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-22, 20:56   #689
dance makabre
Wtajemniczenie

Dot.: Wspólne odchudzanie nastoletnich wizażanek! : D

Cytat:
Napisane przez ForbiddenFruit Pokaż wiadomość
riddle92 - dzięki, że tak mi pomagasz Wiem, postaram się tego białka jeść więcej tylko właściwie nie wiem jak .. Ostatnio próbowałam zjeść na kolację twaróg, ale wepchnięcie tego do gardła to była dla mnie jakaś męczarnia .. Wcześniej jadłam na kolacje serki wiejskie, ale juz tak mi się przejadły, że chce mi się wymiotować na ich widok.. Jedyne co to jogurty naturalne, kefiry ale w nich też nie ma jakichś dużych ilości białka ..
jak możesz?! ja KOCHAM białko! W każdej postaci- posiłek bez twarogu/serka wiejskiego/jajka/maślanki/jogurtu/kefiru/kurczaka to posiłek stracony

Cytat:
Napisane przez riddle92 Pokaż wiadomość
1. ja czesto robie taki "dietetyczny sernik", oczywiscie nazywanie tego sernikiem to przegięcie , po prostu bierzesz ser biały poltlusty, miksujesz go z jajkiem, tak zeby powstala gladka masa, dodajesz troche cukru, i pieczesz go ; d na wierzch mozesz polozyc owoce, aby byl slodszy - wiadomo, jak dodasz duzo cukru to bedzie smaczny ale tez bardziej kaloryczny... podobno mozna to zrobic ze slodzikiem, nie wiem, nie sprawdzalam ; d
O boooże brzmi przepysznie!! W jakich proporcjach to robisz, jak długo i w czym pieczesz?

Cytat:
Napisane przez czasowstrzymywaczka Pokaż wiadomość
W końcu znalazłam coś dla siebie ! Mam nadzieję, że nie obrazicie się jak do was dołączę brak mi po prostu wsparcie, zrozumienia i trochę motywacji.
A więc mam 176 wzrostu i ważę około 55 kg, moim celem jest 50 kg, obecnie stosuję dietę mniej niż 1000 kcal i robię 100 brzuszków dziennie i sporo się ruszam. Niestety moim głównym problemem są ataki obżarstwa, rodzina i straszne wyrzuty sumienia...
Bardzo dobre i smaczne są serki light piątnicy, jeden ma 120 kcal i możne się nim najeść na śniadanie
Owszem, obrazimy- ja obrażę Przy Twoim wzroście 55 kg to już jest bardzo, bardzo malutko! Ja z Twoim wzrostem to bym do 57 chciała dobić i sądzę, że wtedy byłabym bardzo szczupła... A Twoja dieta jest totalnie niezdrowa i nieprawidłowo ułożona

Cytat:
tymi brzuszkami chce sobie trochę brzuch wyrobić i talię.
Nikt Ci jeszcze nie powiedział że brzuszki nie służą do spalania tłuszczu? Poza tym- nie ćwiczymy codziennie tych samych partii mięśni. Mięśnie brzucha potrzebują 2 dni na regenerację, ćwicząc je codziennie szkodzisz sobie samej.

Cytat:
Tylko problem jest taki, że potrzebuje schudnąć bardzo szybko, ale to nie dość że jest niezdrowe, mało efektowne to bardzo trudne, a skutek mam na razie odwrotny od zamierzonego.
Sama dałaś sobie odpowiedź.
"Przebacz mi i zapomnij o mnie jak najszybciej. Opuszczam cię na zawsze. Nie szukaj mnie, to się na nic nie zda. Na skutek klęsk i nieszczęść, które na mnie spadły, zostałam wiedźmą. Czas na mnie. Żegnaj."
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata
dance makabre jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując