Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-24, 11:59   #1444
Magdzia0108
Zadomowienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
No, z tego, co się już zdążyłam zorientować na naszym wątku, to godziny 11, 12, 13 to godziny śląskie - później już Dziewczyny nawet nie chcą słyszeć. Za to z lubelskiego te godziny, które wymieniłam to dopiero czas na fryzurę i makijaż I najbardziej popularne są 16, 17, 18. W innych rejonach pewnie jest jeszcze inaczej, to zależy po prostu, do czego są ludzie przyzwyczajeni. ja kiedy raz byłam na weselu, gdzie ślub był o 14:00, to wytrzymałam tylko do północy (fakt, samo wesele ogólnie było nudne, ale mimo wszystko już byłam zmęczona), ale przede wszystkim bardzo dziwne było, że tak długo było jasno... Bo przyzwyczajona jestem, że po wyjściu ze ślubów jest jeszcze trochę jasno, a potem już wieczór i cała noc weseliska, aż do rana.
A my chcemy ślub najbardziej to o 16:00, ewentualnie o 15:00, a jestem ze śląska ale jak będzie sie okaże jak pójdziemy do parafii

Dziewczyny wiem, że był już ten temat kiedyś tam, ale powiedzcie, jakie są wasze typowane piosenki na podziękowanie dla rodziców? Może nie takie typowe jak np wspaniałych rodziców mam. Wolałabym coś innego, a nie umie nic znaleźć z fajnym przesłaniem

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora