Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-24, 19:29   #3635
Shira_83
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

Cytat:
Napisane przez Bartessa Pokaż wiadomość
Oj... ciężka noc, śniło mi się że rodziłam i bolalo.

No cóż, ja zaczynam sie bać jak teraz bedzie wyglądać nasze życie. Jak wiecie tż od piątku jest bezrobotny.
Widzę jak kombinuje, miota sie w tym wszystkim, tutaj lada moment dziecko ma przyjsc na swiat a tak naprawde nie zrobilismy jeszcze konkretnych zakupow. Co prawda mamy podstawowe rzeczy typu łozeczko, wózek, wanienka itp ale zostalo duzo drobiazgów do kupienia, i trzeba jeszcze sporo wylozyc, do tego rachunki i zepsute sprzęglo w aucie.
W niedziele moja mama dała mi opr ze zbyt dlugo zwlekamy, no i ma racje ale za coś zyc trzeba... pociesza mnie to ze do konca miesiąca musimy dostac zwrot ze skarbowki prawie 2 tys to tak troche odciązy finanse.

tz wymyslil soebie ze chce otworzyc wlasną dzialalnosc, tym bardziej ze ma do tego warunki. tzn, moj szwagier ma paleciarnie, i caly sprzet. no a tz rozmawial wstępnie z gosciem ktory moglby mu wstawiac do remontu palety, to troche inaczej niz szwagier poniewaz on produkuje nowe. No i najpierw szwagier sie zgodzil ze mu na start pomoze, ze moze popoludniami robic na stanwiskach. Ale jak sie dowiedzial ze tz musialby uruchomic odrazu sporą produkcje, musialby miec na strat chociaz z 4 osoby to zaczelo mu sie pasowac - zazdrosc... tesciowa tez zamiast wesprzec to lamentuje, bo prąd bo czy da sobie rade... szwagier mialby krzysc z tego bo dawalby materialy, no i oczywiscie rachunki tez podzielone na 2.
Tz kręci sie męci itd, ja mu mówie ze co tu moze nie wyjsc, przeciez nawet nie musi wiele zainwestowac, ale jak slyszy tesciową to mu ochota przechodzi... normalnie usta jej najlepiej zakleic. Co za baba... Ja mu mówie tylko zeby to jak najszybciej zalatwil bo im duzej to trwa tym bardziej na nie wszystcy są.

Ja wiem ze się uda, mówie t ze w niego wierze, i smieje się mu w twarz ze czego on sie boi, w swoim zakladzie byl najlepszym pracownikiem, ma pojecie do tego, zna stawki... no nie wiem... jeszcze teraz sie zastanawia bo ten gosc co ma mu te palety wstawiac dowiedzial sie jakim jest pracownikiem i zaproponowal mu prace u siebie z tym ze to jest 20 km w jedną strone...

musialam się wyzalic uff. trzymajcie kciuki zeby wszystko ulozylo sie pomyslnie
a wy co myslicie na ten temat??
Kochana nie ma co myśleć tylko wiatr w żagle to świetna okazja żeby rozpocząć własny biznes i jeszcze z małym ryzykiem kto to słyszał że facet dopiero zaczynać chce a już klient poważny się znalazł nie zważać na teściowe i inne wynalazki tylko hop siup i załatwiać papierki!! takie moje zdanie nic nie tracicie a wiele możesz zyskać i tego Wam życzę

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Kurczę laski zemdlałam :/ Myślałam, że do łóżka nie zdążę dojść Teraz leże grzecznie z lapkiem i odpoczywam. To pewnie wina ciśnienia.
Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Leże i dogorywam Wstałam żeby obiad zrobić jak mama wróciła z pracy. Wszystko zrobiłam i znowu mi się zakręciło w głowie :/ Więc leże i jem arbuza
ojj bidulo leż za gorąco dziś było stanowczo!!!

Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
Moje ostatnie nabytki - laktator tommie tippi przewijak karuzelka i koszulki różowa do karmienia i niebieska w żyrafki do porodu
oo ta do karmienia mi się bardzo podoba śliczniutka

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
mamusie mam pytanie: znajoma chce mi odsprzedac opakowanie preparatu Sab Simplex - przywieziony z Niemiec ponoc jest super na kolki

znacie? polecacie?
znamy polecamy ja siorce co chwilkę jeździłam po to do Czech bardzo chwaliła