Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-26, 11:24   #1454
evelineau
Zakorzenienie

Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
Witam również, bo się nie przywitałam.
Kawa Ci się marzy?? Prosze bardzo Kawa podana do stołu
A mi coś do jedzenia. Ide zaraz po rogala 7 days z czekoladą.
pijam z mleczkiem a ja mam jakiegos roll cos tam w lodowce zamowilam go wczoraj z kebabami ktorymi nawet dziecko by sie nie najadlo bo moja pizzeria nadal nie odbiera tel ale znalazlam jej drugi punkt u mnie nastepnym razem zamowie u nich
Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Niektórzy świadomie chcą mieć gromadkę dzieci, nie uznają antykoncepcji.

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Ja dopiero piję poranną herbatę. Byłam u mechanika, trochę mi się zaspało. Obiadek zjedzony. Mężuś poszedł do pracy. Ma teraz maraton (nadgodziny), wczoraj nocka zamiast wolnego, dziś na 2 zmianę wg grafiku i od razu zostaje na nocke (nadgodziny)
ja nie mam nic do tego, sa osoby wierzace i ok jesli kogos stac na te dzieci i potrafi je wychowac to nic mi do tego

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość

To witam w Klubie,też będe pić za chwile poranną herbate i śniadanie, bo jeszcze nic nie jadłam. A Ty już obiad zjadłaś.
Uuu, to teraz masz zapracowanego meża.

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Zdrowy sok i napewno pyszny Nam jak np: banany zostają, to miksujemy i z mlekiem sobie robimy tzw koktail mleczny.
ja zjadlam serniczka wczoraj tez najadlam sie takim dziwnym ciastem, ze chcialo mi sie wymiotowac
mniam jak moj mikser jeszcze zyl to tez takie pilam teraz musimy kupic nowy, tak samo czajnik nam sie spalil wiecej nie kupie takiego z drewniana raczka
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora