|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
[QUOTE=evelineau;27116342]
Dziękuję , i dziękuję za pomoc z fotkami identycznie prawie jak u mnie i zdarzalo sie, ze ktos mnie wzial za corke meza i bardzo drazni mnie wlasnie ostatnio takie mowienie na Ty i wogole bez szacunku No Coś Ty ![]() to moze jednak wezme ten z ava juz mam metlik w glowie Mi się ten ostatni z AVA podobał. sama nie wiem ale zylam w takim jakby inkubatorze zreszta teraz tez sie maz smieje, ze przydalby mi sie taki hermetyczny balon w ktorym bym siedziala pozatym zaproponowalam mu zasloniecie oka tektura(bo 2 zaslony to za malo) ale mam wytlumaczenie tego Jak on to "oko" zasłania? I na czym się te zaslony trzymają??? Ma na czole...karnisz? ![]() Przepraszam, mam chore poczucie humoru Domyślam się że chodziło o okno. Wiem że przy migrenach człowiek chce spokoju i..ciemności ![]() nie bardzo wiem Miałam na myśli "talerz" U mnie jak jest burza śniegowa, lub deszczowa to nie mam kontaktu. Chmury przysłaniają. /QUOTE] Acha! Co myślisz o naturalnych składnikach przyciemniania włosów? O kawie napewno już wiesz bo coś już kiedyś wpominałaś. jedna babka chwali proszek z czarnego orzecha. Dała fotki z przed i po i widać różnicę. Cytat:
![]() Cytat:
A teraz zmykam z pupilem do parku. Słońce świeci. życzę miłego dnia |
||
|
|
|
#1442 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Corvette;27119872]
Cytat:
![]() no dokladnie chodzi o to ze moja glowa nie lubi slonca ![]() dalej nie wiem ja jestem za takim przyciemnianiem i wczoraj szukalam u siebie tej plukanki ale nie ma no ale u mnie nic nie ma jak zamowie to dam znac jak sie sprawuje a kawa plukam dla kofeinki![]() a gdzie widzialas te zdj ?mi najbardziej pasowala henna fajny miala sklad:http://allegro.pl/naturalna-farba-kh...633735643.html ale moge polozyc na wlosy wszystko co tylko je moze przyciemnic nie mam zahamowan tylko meczy mnie zamawianie tego wszystkiego, wolalabym miec na miejscu![]() siostra meza jak chciala miec rudy to plukala czyms tam z orzecha i wyszedl jej... co Ty myslisz o takim skladzie:Sodium Tallowate, Sodium Cocoate, Aqua Mineralis, Sodium Chloride, Glycerin, Tetrasodium Etidronate, Boric Acid, Isopropyl Alcohol, Propyl Alcohol, Alcohol, Nanosilver? ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- corvette i znalazlam sklad tego kremu z ava:Aqua, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20,Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Isodecyl Neonpentanoate, Hydroxyethyl Acrylate, Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Polysorbate 60, Glycerin, Glycine Soja (Soybean Oil), Sunflower Oil, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Hyaluronic Acid, Butyrospermum Parkii, Dimethicone, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Triethanolamine, Sodium Dehydroacetate, Parfum, EDTA.
|
|
|
|
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam dziś pyszny sok z marchwi, gruszki i banana. Sezon na zdrowe soczki rozpoczęty
|
|
|
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, nadrobiłam Was, ale gonicie.
ja wykorzystuję pogodę i siedzę z corka na placu zabaw, trochę mnie słońce chwyciło, więc jest ok. Troche się boję opalać bo w zeszlym roku dorobiłam się poparzenie slonecznego na szyi, więc nie za ciekawie było. Poza tym miałam co dwa dni próby w kosciele bo moje dziecię miało rocznicę komunii w niedzielę, masakra, w kosciele do wieczora. A tak poza tym mam zły humor, mam taka koleżankę w pracy, siksa 23 lata, z takiej zapyziałej wsi ( ze starodawnymi zwyczajami), ma umowę na zastepstwo. Od sierpnia jest mężatką, chodziłysmy do naszej dyrektorki prosić o umowy dla niej bo bardzo pracowita a ta dziś mówi, że w ciąży jest. Noż kur..., wkurzyła mnie. Mąż nie pracuje, ona na zastępstwo, mamusia jej pierze gotuje sprzata ja się jej pytam jak sobie wyobraża to wszystko a ona mi na to, że ona o tym nie myslała. Kurde czy ja jestem jakieś inne pokolenie, że muszę wszystko przemysleć dwa razy,zastanowić się? A inni na zywioł? |
|
|
|
#1445 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1446 |
|
Wtajemniczenie
|
Jejku, ja to jednak za tym wątkime to nigdy nie mogę nadążyć
Człowiek jak się wkręci w chociaż 2 wątki takie plotkowe, to potem już nic nie wie i wszędzie wypada z rytmu. Normalnie strach się bać ![]() Nie przywitałam się dziś, ale za to chociaż dobranoc powiem, a co!
|
|
#1447 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
Byłam wcześniej, ale się zmyłam bo poszłam sobie na spacer. Do męża ( pracy ) Wróciliśmy, a potem jeszcze spowrotem bo do sklepu. Kupiłam mamuście, ale stwierdziłam że i tacie english tea, różne rodzaje, jutro musze paczke wysłać, bo przed Dniem Mamy się nie wyrobiłam. ![]() Teraz mam wreszcie czas,by poczytać, ewentualnie popisać ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Linusiaczek, no co Ty nadążyć w tym wątku nie możesz. No, jak się udziela w paru np: dwóch to się nie dziwie A tak na poważnie, nie ma czego się bać Dobranoc Linka.
|
|
|
|
#1448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie jest 22letnia gwiazda, ktora ma juz 3 dzieci, niestety jedno zmarło.. Teraz znowu w ciazy z kolejnym. Pełna patologia, metalność dzikiej świni - tylko dzieciaczków szkoda.Dziecko musi byc przemyslana decyzją, ale przeciez i wpadki są szczesliwym zrządzeniem losu. Musi byc jednak spelniony jeden warunek - trzeba miec do do gara włozyc, bo inaczej nie widze opcji na rodzicielstwo. Tekst: jakos to bedzie w ogole mnie nie kreci. |
|
|
|
|
#1449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jeszcze nic, jest taka patologiczna parka u mnie w mieście. Dziewcze młode, on młody pierwsze dziecko zza młodu, potem patrze z drugim w ciąże zaszła, później z trzecim. A jakis rok temu jak byliśmy na urlopie, co widze kolejny raz była w ciąży Ta dziewczyna teraz ma 23-24 lata. PATOLOGIA.
|
|
|
|
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
witam
|
|
|
|
#1451 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
również, bo się nie przywitałam. ![]() Kawa Ci się marzy?? Prosze bardzo Kawa podana do stołu ![]() A mi coś do jedzenia. |
|
|
|
#1452 |
|
Zakorzenienie
|
Niektórzy świadomie chcą mieć gromadkę dzieci, nie uznają antykoncepcji.
---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Ja dopiero piję poranną herbatę. Byłam u mechanika, trochę mi się zaspało. Obiadek zjedzony. Mężuś poszedł do pracy. Ma teraz maraton (nadgodziny), wczoraj nocka zamiast wolnego, dziś na 2 zmianę wg grafiku i od razu zostaje na nocke (nadgodziny) |
|
|
|
#1453 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, że dziś dużo jeszcze nienapisałyście
Póki mam czas. ![]() A no, dlatego stwierdziłam że jak będe mieć wolny poniedziałek to się wybiore do centrum, ewentualnie w niedziele. ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
![]() To witam w Klubie,też będe pić za chwile poranną herbate i śniadanie, bo jeszcze nic nie jadłam. A Ty już obiad zjadłaś. ![]() Uuu, to teraz masz zapracowanego meża. ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
Nam jak np: banany zostają, to miksujemy i z mlekiem sobie robimy tzw koktail mleczny.
|
||
|
|
|
#1454 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamowilam go wczoraj z kebabami ktorymi nawet dziecko by sie nie najadlo bo moja pizzeria nadal nie odbiera tel ale znalazlam jej drugi punkt u mnie nastepnym razem zamowie u nichCytat:
jesli kogos stac na te dzieci i potrafi je wychowac to nic mi do tego![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
wczoraj tez najadlam sie takim dziwnym ciastem, ze chcialo mi sie wymiotowac![]() mniam jak moj mikser jeszcze zyl to tez takie pilam teraz musimy kupic nowy, tak samo czajnik nam sie spalil![]()
|
|||
|
|
|
#1455 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A sypać kwiatki będzie na Boże Ciało? ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki koktajl mleczny też jest zdrowy i pyszny. Edytowane przez agusiowata Czas edycji: 2011-05-26 o 12:34 |
|
|
|
|
#1457 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kawa z mlekiem, prosze bardzo Roll coś tam masz, domyślam się co To. ![]() Cytat:
Uwielbiam Psuja normalnie z Ciebie My mamy blender, jeszcze za kawalera mój mąż dostał go od swej mamy
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-05-26 o 12:42 |
||
|
|
|
#1458 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba mnie jakieś przeziębienie bierze.
Wczoraj dałam sobie w kość, cały dzień na nogach, bo też zachciało mi się iść do męża. Ubrałam się, że mialam koszulke z krótkim rękawem i przewiewny sweterek a troche wiało ( nie tak jak dzisiaj, ale jednak ) noi nawet chciałam się cofnąc by się przebrać, ale stwierdziłam ee tam i teraz kicham. ![]() W dodatku pije herbata, która jest niezbyt słodka bo albo nie posłodziłam albo nie pomieszałam.
|
|
|
|
#1459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalnej tez sie napije![]() dziekuje raczej zamkniety maja lokal nie wiem dlaczego moja restauracje do ktorej zawsze chodzilam jak mialam zalatwienia na miescie tez zamkneli![]() ![]() tez uwielbiam ponarzekalam wczoraj, ze mam ochote na ciasto i maz kupil mi duza babeczke z owocami, sernik i taki dziwny sernik po ktorym bylo mi niedobrze mial galaretke i owoce u gory, wygladal super ale smakowal dziwnym alkoholem nie zjadlam goto nie moja wina, ze zawsze jak gotujemy wode to na najwiekszym palniku i raczka sie przypalala az sie urwala jak mielismy inny to nic mu nie bylo tylko maz kupil ten bo mu sie wyglad podobal![]() u mojej mamy znajdzie sie zelazko na wegiel czy jakos tak przedwieczne widzialam takie w malym miescie obok w muzeum starych rzeczy
Edytowane przez evelineau Czas edycji: 2011-05-26 o 12:51 |
|
|
|
|
#1460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O matko, no to troche wydatków wczoraj miałaś. ![]() Nom bardzo pyszny taki koktail. |
|
|
|
|
#1461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz herbatka z cytrynka i trzeba zapobiec chorobie ja sie nauczylam nie slodzic i jak teraz wezme herbate meza to nie moge przelknac taka slodka
|
|
|
|
|
#1462 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O prosze, ale chyba niewiesz czemu te knajpy zamkneli?? No widzisz, dobrze że nie zjadłaś więcej tego felernego sernika. No masz Ci los, ale znam ten ból bo mi sie zdarzyło urwać ucho z garnka na mleko. O to nie źle, że ma Twa mama takie "stare" żelazno. Z tym, że nasz blender nie jest stary, mama tż-ta sprzedawała pewnej firmy kosmetyki i urzędzania do kuchni. Cytat:
Zazwyczaj stosownie do pogody się ubieram, wczoraj jakoś tak nie chciało mi się kawałek drogi cofnąc, choć miałam jeszcze blisko do domu. ![]() Pije właśnie herbate, ale z sokiem malinowym. ![]() Ja z kolei gorzkiej nie lubie, feee. Nie przechodzi mi to przez gardło, choć teraz jak posłodziłam to chyba przesłodziłam. ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- A i zapomniałam dodać, że oprócz tego że czuje jak mnie przeziębienie bierze, to z rana krew mi z nosa leciała
|
||
|
|
|
#1463 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, kiedys do tej od kebabow szukali pracownikow![]() no to fajnie ja zazwyczaj ubieram sie albo za grubo albo za cienko (czesciej za grubo)bo przez okno pogoda wydaje sie byc inna![]() kiedys tez nie lubilam ale nauczylam sie jak pilam zielsko przez pewnien czas potem slodzilam tylko lyzeczke a teraz wogole![]() oj to chyba Ci zostalo tylko zrobic nowa herbatke ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1464 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No, tak też mi się to zdrarza i jak napisałam wcześniej staram się ubierać ok. Aczkolwiek jest zmienna, więc też róźnie czasami bywa. ![]() Zielsko się pali, a nie pije ![]() Wypiłam tą bardzą słodką herbate do końca, dałam rade ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1465 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mam do Was pytanie (może będziecie wiedziały albo miałyście podobny problem) pralka porobiła mi na ubraniach (niestety tylko od Bartusia i prawie wszystkie body tak mam) takie ciemne plamy dość duże i widoczne i próbowałam je już robić ARIELEM i ACE, ale nic nie działa. Nie wiecie czym mogłabym to odplamić. Muszę wezwać kogoś do tej pralki, bo będę miała wszystkie ciuchy pobrudzone. Zależy mi, żeby je odplamić, bo dużo rzeczy tam było nowych no i jak ich nie odplamie to masa kasy na nowe rzeczy pójdzie, bo tak jak napisałam prawie wszystkie body Bartusia są poplamione. Z góry dziękuję za pomoc.
|
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
kwiatuszek88, no znam ten problem. Nasza pralka też robi jakieś plamy, jakieś kreski nieraz mam na ciuchach po wypraniu ( nie zawsze )
Noi nie pobiera nam płynu ![]() Tylko, niewiem co jest tego przyczyną. Aczkolwiek, my zamierzamy kupić nową pralke.
|
|
|
|
#1467 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szalwie pilam miesiac a potem pilam zielona herbatke i nauczylam sie nie slodzic![]() ja sobie zrobilam swoja herbatke bez cukru z kawa zaczekam na meza tylko wloski dostaly kawki![]() wez, wez lepiej teraz niz jak naprawde cos zlapiesz Cytat:
) i zagotowalam wode, wlozylam ja do wody i dodalam soku z cytryny i odplamiacza, puscilo
|
||
|
|
|
#1468 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Tylko, że miałaś świeżą plamę, prawda? Moje już nie takie świeże, bo tygodniowe
|
|
|
#1469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze mozesz sprobowac na jednym ciuszku bo nie wiem co jeszcze mozna wymyslec i mi sam odplamiacz tez nie pomogl dopiero gotowanie z cytryna i odplamiaczem
|
|
|
|
|
#1470 |
|
Wtajemniczenie
|
Aha no to spróbuje jeszcze tego.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.

. Prawie dwie kupiłam w zapasie. Zobaczymy jaką będziemy mieć oszczędność. 

no ale u mnie nic nie ma
?
Byłam wcześniej, ale się zmyłam bo poszłam sobie na spacer. Do męża ( pracy )
No, jak się udziela w paru np: dwóch to się nie dziwie
A tak na poważnie, nie ma czego się bać 

również, bo się nie przywitałam. 

Nam jak np: banany zostają, to miksujemy i z mlekiem sobie robimy tzw koktail mleczny.
ale znalazlam jej drugi punkt u mnie 
jak mielismy inny to nic mu nie bylo

Aczkolwiek, my zamierzamy kupić nową pralke.