2011-05-26, 16:02
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l
Cytat:
Napisane przez Karolinak82
Mój szef własnie pokazywał że taki (ale mniejszy) wnuczce właśnie kupił 
|
pozazdrościć wnuczce dziadka 
Cytat:
Napisane przez katarzynka00
oł jeeee w poniedziałek mam spotkanie z p.dr 
|
super może w końcu pojawi się to światełko w tunelu i uda się małą wyciągnąć z tego 
Cytat:
Napisane przez marysia_258
Cześć Kochane 
Witam po baaardzo długiej nieobecności. Dziś w pracy mam troszkę mniej pracy to Was podczytuje  i nawet postanowiłam coś skrobnąć
Widzę,że Wasze dzieciaczki dobrze się mają 
GRATULUJĘ KATARZYNCE I CASS istotek noszonych w brzuszkach
Też bym już chciała, ale jeszcze ze trzy miechy musimy poczekać, na szczęście to bardzo niedługo 
Pozdrawiam Was 
A pochwalę się jeszcze moim szczęściem 
|

Maja słodziuchna 
to widzę, że mamy podobne plany za jakieś 3 miesiące 
podpisuję się pod tym co napisała Karo
Cytat:
Napisane przez Wojtusia
a dzisiaj test ten dzien ze mi sie podoba, kupiłam nawet stanik w panterkę, a poszłam po biały 
|

Cytat:
Napisane przez Cassandra 23
U nas tez po antybiotyku kłopoty z wypróznianiem  Wczoraj siedział 20 min na nocniku i zrobił 2 bobki. Biedaczek sie męczył i mówił, ze go pupa boli. Dałam lactuloze i po ok 2 godzinach troche wystękał.
Dzisiaj kupiłam błonnik dla dzieci.
|
o qrcze to działaj jak się da żeby sytuacja na wątku się nie powtórzyła 
zdrówka 
Cytat:
Napisane przez Karolinak82
Angy ale mi się podoba Twoje oko...lizać go nie będę jak dzieciaczki Wojtusi kotka...ale napatrzeć się nie mogę  
|

Cytat:
Napisane przez agga19851985
Dzieki dziewczyny  Jest dokładnie tak jak opisała to Karolina. Angy też ma rację. Teśiowa sama mi to dziś powiedziała że od dnia zaręczyn oni traktują mnie jak córkę. Ja się oczywiście popłakałam bo mi się przykro zrobiło że taka okropna dla nich jestem. Ale nie umiem wydisić z siebie tych słów do nich. Kasia też ma racje- nie pamiętam jak do mojej prawdziwej mamy mówiłam mamo więc dlaczego mam to mówić do kogoś obcego? Już nie będę nic wyjaśniała bo nie ma po co. Koniec tematu, poprostu przykro mi że im jest przykro.
Sylko dzieki, nie wiedziałaś bo ja nie bardzo o rodzicach mówię. Miękka doopka ze,mnie i najzwyczajniej w świecie się rozklejam.
Lecę na podwórko do moich chłopków 
|
Aga , strasznie mi przykro że Ciebie to spotkało.
Mój mąż też nie mówi do mojego taty "tato"... On taty nie miał i to słowo tez mu przez gardło przejść nie może. Myślę, że to normalne...
Olu ja się wybieram na 3 dni do Zakopanego o to całe moje wakacje
|
|
|