|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l
niestety te myśli same przychodzą, a to dlatego że zdaję sobie sprawę ze gdyby (odpukać) coś się stało...to byłoby ciężko dla każdego (dla Zu przede wszystkim, dla moich Rodziców) i przyszłość byłaby bardzo niepewna...boże, jak sobie o tym myślę to od razu chce mi się
no i cały czas wisi nade mną wizja testamentu...tylko nie mam się kiedy za to zabrać jak zwykle
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-05-26 o 10:32 |
|
|
|
#4472 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l
Cytat:
Z jednej strony bardzo mnie to dołuje (pomimo tego, że Przemko ma tatę, który by się nim zajał, chociaz pewnie byłoby mu ciężko i pewnie pewne sprawy zdarzało by mu się zaniedbywać) a z drugiej strony daje mocnego kopa do tego, żeby zadbać o siebie i zrobić wszystko co w mojej mocy, żeby jak najdłużej żyć... Oczywiście, w pewnych sytuacjach nie da się śmierci uniknąć, ale staram się żyć tak, żeby przezyć jak najwięcej lat. |
|
|
|
|
#4473 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oczywiście Twoja sytuacja jest bardziej złożona, skomplikowana... Ale póki co cieszmy się życiem
|
|
#4474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co by było gdyby...nie chcę tego tutaj pisać...Druga sprawa...w wieeeeelu sytuacjach nie mamy wpływu na to co się z Nami stanie...mnie najczęściej (prawie codziennie) te myśli biorą jak jadę do domu w aucie...mam spory kawał drogi...a tyle słyszy się o wypadkach...(odpukać w niemalowane)...i znów myśl że trzeba ten testament załatwić.
|
|
#4475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bądźmy jednak dobrej myśli aczkolwiek rozumiem Cię
|
|
|
|
|
#4476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tego co mam i dziękuję za każdy kolejny dzień...te myśli same przychodzą mimo chodem![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Jeny jak mnie dzisiaj znowu ten głupi kręgosłup boli szkoda tylko że dopiero w drodze zaczął bo nie wzięłam swoich przeciwbólowych a zwykłe nawet forte nic nie dają...i chodzę jak połamana w żółwim tempie
|
|
#4477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj tez nie teges ![]() Dostałam dzisiaj @ i też mnie wszystko boli
|
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki boski
Girard 3i, damski, biały - drzewo życia.jpg edit: ale cena
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-05-26 o 11:22 |
|
|
|
#4479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mi się skończyła niedawno
|
|
|
|
|
#4480 | |
|
Zakorzenienie
|
czeko
dla WerciCytat:
![]() Położyłam Kubę na drzemkę wcześniej niż zwykle, bo na uniwerku są godziny rektorskie i Małż nie ma dzisiaj zajęć, więc jedziemy do zoo. Ponieważ pomysł padł w obecności Kuby, więc nie ma innego tematu, od dwóch dni od rana do wieczora Kubuś przypomina, że żyrafy miał oglądać
|
|
|
#4481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile? ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
![]() zazdraszczam
|
||
|
|
|
#4482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4483 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ehhh a wzięłaś tabletkę? może pomoże ![]() Cytat:
ja mam specjalne jakieś na zwyrodnienie ale nie wzięłam ale fajnie My mieliśmy jechać w niedzielę poprzednią, miesiąc o tym słyszałam i nic do gadania nie miałam, ale oczywiście obiecanki cacanki...jak mnie to wkurza ![]() Same się wybierzemy ![]() skromne 3499zł ![]() Classic 3i, damski, aluminiowy, brązowy.jpgGirard 3i, damski, czerwony madonna.jpg
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-05-26 o 11:53 |
|
|
|
|
#4484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie, że jedźcie, przynajmniej masz pewność, że będzie fajnie ![]() Jednak chyba nie o rozwód chodzi u Emilii (Mamy Laury), czytałyście?
|
|
|
#4485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też bym tak zrobiła ![]() ale wtedy po pierwsze mały gorączkował, po drugie tata jednak chciał się przejechać ![]() Miramej... właśnie czytałam że chyba jednak nie o rozwód chodzi... Ale najważniejsze, że Laurka ma się dobrze
|
|
|
|
|
#4486 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale wiesz...przerażają mnie te obiecanki![]() Własnie przeczytałam i o Tatę Laury chodzi jakby mało zmartwień mieli jeszcze jedno choróbsko ale pamiętam że on miał problemy ze zdrowiem ( w szpitalu był...chyba coś z sercem jeśli mnie pamięć nie myli)...Cytat:
![]() my nie mamy daleko do zoo...pół miasta Naszego, ale nie ma większego problemu by wyskoczyc
|
|
#4487 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zosia by chyba oszalała ze szczęścia![]() Miłego wypadu Cytat:
No nie wzięłam , jakoś tak... biorę tylko jak już naprawdę mi dokucza.Już przechodzi ![]() Ten pierwszy mi się nie podoba-te kwiatki do mnie nie przemawiają, ale ten z kółkami bym przygarnęła ![]() Czytałam z rana No straszne fatum wisi nad nimi
|
|
#4488 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
,tym bardziej,że znałam dziewczynę spotykałyśmy się na różnych imprezach u mojej siostry, na grillu... Jutro będzie pogrzeb,pasuje mi jechać,tylko nie wiem,czy wziąć Bartosza,czy zostawić go z babcią pewnie będę musiała go zostawić,bo będę sama,gdyby jeszcze był małż,to jakoś inaczej
|
|||
|
|
|
#4489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A rowerki takie jak oglądasz są do kupienia w bike parku http://bikepark.com.pl/ Ja tam swój kupiłam i mąż też, i moja mama. A gdzieś w Pń koło Marcelińskiej facet z allegro ma na sprzedaż holenderki w kwiaty.Byłam z małżem oglądać, ale nie wiem dlaczego się nie zdecydował na męski.Nie pamiętam. I coś jeszcze chciałam i zapomniałam
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#4490 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Trzeba iść do przodu,patrzeć w przyszłość i zawsze mieć nadzieję na lepsze jutro Cytat:
,sprawa mogłaby przedstawiać się inaczej Choć ojcowie są różni,jedni lepsi,inni gorsi i tacy,którzy na miano ojca nie zasługują,to i tak jestem zdania,że co matka,to matka.Cytat:
Cytat:
Super ![]() Bartoś też śpi skończyłam obiadek,Damian przyjdzie dopiero koło 14,więc mam chwilę dla siebie a tak jakoś nic mi się dzisiaj nie chce .Myślę o magi,jutro już piątek .
|
|||||
|
|
|
#4491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mi się ten kwiatkowy podoba i te dwa pozostałe teżMój szef własnie pokazywał że taki (ale mniejszy) wnuczce właśnie kupił
|
|
#4492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny dziadek
|
|
#4493 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a kolejka jest do zoo a w zoo już pieszo trza iść...ale na szczęście można skrótami ![]() nie znałam tego miejsca...dzięki! ![]() Cytat:
Za dużo się słyszy na około każdego dnia...i mysli same przychodzą do głowy...masz 100% racji ja też od rana myślę o Magi i Maciusiu ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- dla niego to żaden wydatek
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-05-26 o 13:58 |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4494 |
|
Zakorzenienie
|
oł jeeee w poniedziałek mam spotkanie z p.dr
---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Karo a kiedy planujesz wypad do zoo? mogłybyśmy się zgadać
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#4495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie teraz pomyślałam więc termin do obgadania
|
|
#4496 |
|
Wtajemniczenie
|
Planuję wakacje Sylko straszna tragedia. Nawet nie wiem co napisąc w takim momencie. Kasiu super, że w pon. spotkanie. Oby udało się pomóc Laurce. Miramejku witaj My w czerwcu wybieramy się z Młodzieżą do warszawskiego ZOO Teściowa się na mnie obraziła, aż się biedulka popłakała. Poszło o to że nie złożyłam jej życzeń na dzień matki...... Ale ja naprawdę nie umiem się przełamać...... moi rodzice zmarli gdy miałam 10 lat (przy śmierci mamy byłam obecna, wszystko widziałam. Udusiła ją astma...) Od tego czasu mój mózg wymazał wszystkie wspomnienia o rodzicach (tatę gdy zmarł zobaczyłam jako jedna z pierwszych osób, jeszcze leżał na łóżku, ze spuszczoną nogą, widocznie chciał wstać po pomoc ale już nie dał rady). Nie pamiętam jak mówiłam do nich mamo, tato, nie pamiętam ich twarzy, ani żadnych wydarzeń z ich udziałem. Dlatego nie umiem mówić do teściów mamo tato. Dlatego też automatycznie nie złożyłam im życzeń. Gdy teściowa się obraziła, to poszłam porozmawiać, powiedziałam jej to co teraz wam, ale onachyba nie zrozumiała. Stwierdziła że u nich zawsze obchodzi się wszystkie święta i poczuła sięurażona że ją olałam. Powiedziałam jej że bardzo ją lubię i szanuję i na przyszłość postaram się zmienić ale narazie nie umiem. Co mam zrobić?? Naprawdę źle zrobiłam?? Zaczynam się stresować sytuacją Magi. Oby wszystko było dobrze, zaciskam kciuki za Maciulka.
Mój łobuziak Alanek ur. 12.07.2009 Pola jest z nami od 03.XI.2015 Edytowane przez agga19851985 Czas edycji: 2011-05-26 o 13:51 |
|
|
|
#4497 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Kochane
![]() Witam po baaardzo długiej nieobecności. Dziś w pracy mam troszkę mniej pracy to Was podczytuje i nawet postanowiłam coś skrobnąćWidzę,że Wasze dzieciaczki dobrze się mają ![]() GRATULUJĘ KATARZYNCE I CASS istotek noszonych w brzuszkach Też bym już chciała, ale jeszcze ze trzy miechy musimy poczekać, na szczęście to bardzo niedługo ![]() Pozdrawiam Was A pochwalę się jeszcze moim szczęściem
|
#4498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja pojade jutro do decathlonu i zobacze co mają. a rowery mi sie podobają te http://allegro.pl/rower-damka-28-hol...631292405.html http://allegro.pl/rower-holenderka-2...632807790.html http://allegro.pl/piekna-holenderka-...632808067.html http://allegro.pl/holenderka-28-rowe...633297704.html ja chce rower! o jak szybko, super sylko przykro mi bardzo... |
|
|
|
|
#4499 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie Ci współczuję straty Rodziców![]() Wiesz co...ja nie znam Twojej Teściowej, ale z tego co piszesz/pisałaś wcześniej...to ona jakby chciała Ci zastąpić Mamę...z jednej strony to fajnie, że chce być z Tobą blisko i chce byś Ty miała osobę choć troszkę zbliżoną do Mamy...ale z drugiej strony Twoja reakcja wg mnie jest jak najbardziej normalna, bo to nie jest Twoja Mama Myślę że Teściowa troszkę przesadziła...powinna jak najbardziej oczekiwać życzeń od Syna, ale widocznie oczekiwała również dla Ciebie...bo może Ona Ciebie traktuje jak Córkę a Ty jej nie traktujesz jak Mamę (co dla mnie jest zrozumiałe)...Myślę że jak już z nią pogadałaś to nie ma co wiercić tematu...czas złagodzi sytuację...ona musi Ciebie zrozumieć, a Ty możesz starać się zmienić Twój stosunek do Niej, ale nic na siłe Cytat:
Cudna Córeczka...i jaka już duża Panna A gratulować jeszcze możesz Kamilce ![]() Cytat:
![]() ![]() Fajne te rowery i jak to zrobić![]() P.S. Ostatnio jak byłam u mnie w decathlonie to nie mieli żadnych fotelików...skończyły im się
|
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
nie zacytowało mi wrrrr
Marysiu, witaj ![]() Aga... BTW teściowi życzeń na d.ojca nie składam, bo to ojciec z tytułu.Te sciowej nie mam ale gdybym miała to to żadna matka...takie mam zdanie. Słowo mama dużo dla mnie znaczy. Karo -weekend? sob? ndz?w tygodniu +- jaka pora? u nas wszystko kręci ost w koło kupy i to nas troszkę uziemia
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

no i cały czas wisi nade mną wizja testamentu...tylko nie mam się kiedy za to zabrać jak zwykle
NIE LUBIĘ TROLLI

co by było gdyby...nie chcę tego tutaj pisać...

dla Werci

pewnie będę musiała go zostawić,bo będę sama,gdyby jeszcze był małż,to jakoś inaczej ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
,sprawa mogłaby przedstawiać się inaczej