Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze Codzienne Jadłospisy XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-05, 20:42   #3627
karola11
Wtajemniczenie

Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy XIV

Cytat:
Napisane przez always naughty Pokaż wiadomość
Moja dzisiejsza Redukcja

muszę bardziej nad nią popracować bo źle się na niej czuję, mam zaparcia i nie chudnę - proszę pomóżcie!

- placuszki smażone na małej ilości masła (jajko, jogurt naturalny activia, otręby pszenne, płatki owsiane, zarodki pszenne, mąka kukurydziana, ziarna słonecznika, przyprawy) wyszło 5 na każdym plasterek krakowskiej, z serkiem wiejskim (ok.200g) z łyzką activi i pomiodrem moim zdaniem ok

- mieszanka ziaren (soczewica, groch, kasza jęczmienna -pisałam wczoraj o niej) ugotowana z piersią z kurczaka (ok. 100g) - nie dojadłam jest ok

- rosół z odrobiną zwykłego makaronu, kilkoma krążkami marchewki i mięsem drobiowym - bardzo duży talerz moim zdaniem ok,ale nie wiem jak to jest z rosolem na R wiec sie nie wypowiadam

- będą 2 nóżki z grilla z marynaty z sałatką (sałata, pomidor, papryka, ogórek konserwowy) ladnie

- będą 2 jajka na miękko ok

Kiedyś myslałam, że nigdy nie schudnę, bo nie mogłam wytrzymać na diecie dłużej niż 2 tygodnie. Teraz redukuję się od kilkunastu tygodni i nic nie chudnę, nie sądziłam, że to mozliwe
Będę wdzięczna za wszelkie uwagi i pomysły
co nie co wyzej.
Tak patrze na Twoj jadlospis, nie jest on zly, ale sadze, ze duzo drobiu w ciagu jednego dnia. Tak jak pisalam nie wiem jak to z tym rosolkiem jest na R, ja bym pewnie kombinowala i zamiast makaroku dala do rosolu ryz(najlepiej brazowy),chyba ze dalas makaron pelnoziarnisty to ok.
Jezeli chodzi o zaparcia, to proponuje odstawic na razie platki owsiane. Ja mialam straszne zaparcia, na poczatku na R nic mi nie bylo i jadlam owsianke, pozniej doszly zaparcia i wzdecia, po konsultacji tutaj z wizazankami i poszperaniu w necie odstawilam owsianke, tak na tydzien, zwiekszylam spozywanie suszonych sliwek, popijalam herbatke koperkowa i zaparcia minely. Teraz wrocilam do owsianki znowu i jest ok.
A to, ze nie chudniej, to nie wiem, kazdy organizm jest inny, Twoj moze sie broni przed schudnieciem? Wiem po sobie, ze do tego potrzeba czasu wprowadz jakies cwiczenia fizyczne
karola11 jest offline Zgłoś do moderatora