Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-06, 14:42   #2215
n_i_x_i_e
Raczkowanie

Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek

Karinio ,eweilnau, ariena, corvette, agusiowata, arnama, eff,
(mam nadzieje ze nikogo nie opuściłam) jeszcze raz dziękuje Wam za te wszystkie mile słowa.
Ja od rana do 17tej pozwalam sobie na prawie wszystko (oprócz potraw ostrych i wzdymających) , później juz nic nie jem tylko duzo pije ,a jak zgłodnieję mocno to jakiegoś mlecznego starta albo wielgachną kawkę zbożową z mleczkiem i kakao ,ale z reguły wieczorami nie jestem głodna bo wcinam dużo wciągu dnia. Nie mogę robić diet z powodu karmienia. Mysle ze karmienie tez pomaga w jakimś stopniu odzyskać figurę. A wieczorami robię tez inne ćwiczenia oprócz brzuszków, babskie pompki, i takie przeróżne na nogi. Z powodu karmienia nie jem tez frytek, chipsów itp i staram sie nie jeść mocno przetworzonych rzeczy . Acha no i ja jestem wege od ok3 lat , ale akurat to nigdy mi nie wpłynęło na wage bo ja znowu jestem pochłaniaczem węglowodanów i jem dosyć kalorycznie.. tak wiec to raczej efekt ćwiczeń i moze trochę z karmienia dzidziola.

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość

A no początki w małżeństwie bywają trudne. Tym bardziej jak masz nie rozgarniętego męża, który jeszcze jest uparty jak osioł! I nie do końca dojrzały, ale jak to mówią "Widziały gały co brały" więc nie narzekam, po prostu muszę go wychować mniej więcej tak to wyglada jak w reklamie tej kawy... nie pamiętam jakiej, ale gdzie kobieta się budzi, schodzi na dół, po drodze mija jakieś rzeczy męża i komentuje że potrzebuje opiekunki itp a potem widzi męża i mówi "Kocham go"

u mnie jest na odwrót hehe .. niekiedy sama jestem jak dziecko, bawię sie z syneczkiem,.. nie sprzątamy zabawek a mężuś narzeka . Albo jak sie zabiorę za rysowanie czy moje błyskotki ,koraliki i tworze jakąś bransoletkę to zapominam o całym świecie..no ale to sie akurat rzadziej zdarza odkąd malutka sie urodziła

Karinio
no zwariowane sny..ja tez czasem takie mam..niekiedy istne filmy..hehe
Ariena
te ptasie mleczko wygląda bardzo apetycznie
n_i_x_i_e jest offline Zgłoś do moderatora