Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-08, 07:37   #942
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Dot.: Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013

Cześć dziewczyny ;o)

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
dobranoc wszystkim tym, które spać idą

a ja siedzę i uczę się do egzaminu a tak się boję, że szok, bo nie wiem czego się spodziewać mam
Powodzenia

---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ----------

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
ja bym chyba umarła jakbym coś takiego zobaczyła To jest coś strasznego jak raci się cały dobytek a czasami nawet najbliższych

Ja też nie potrafię spać nago, mój Tż mnie nie raz prosi ale ja musze mieć coś na sobiechociaż majteczki i koszulkę na ramiączkachZa to mój Tż uwielbia spać nago. Jemu zawsze jest gorąco w nocy

Dobranoc

Bedzie dobrze, na pewno zdasz na 5

Pisałam wcześniej o tej ulewie. Mój Tż był wtedy ze mną u lekarza a w jego domu nikogo nie było i okna dachowe w pokoju jego brata były otwarte na ościeżPo ulewie od razu pojechał do domu sprawdzić czy nic nie zalało a w pokoju jego brata woda na 3 cmi przez to zalany sufit w salonieDzwonił do brata żeby biegiem przyszedł i mu pomógł zbierać wodę z paneli a ten przylazł za godzinę, bo... dziewczyna nie chciała go puścić a teraz moja teściowa jest załamana. Bo dom jest po generalnym remoncieJak mnie wkurza ten jego brat
Ja też nie umiałam spać TŻ mnie nauczył przez bitwy piżamowe Teraz wręcz lubię przytulić się do jego ciałka

Co do brata Twojego TŻ - no comment...

---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ----------

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
[/COLOR]
Dobranoc, mam nadzieję, że już lepiej się czujesz?[COLOR="Silver"]
Tak już lepiej, choć jeszcze boli. Najbardziej ramiona - tam gdzie pęcherze i takie miejsce na dekoldzie. Mam nadzieję, że blizny nie zostaną, mam już ich aż nadto...

---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ----------

chociaż się śmieje, że jeden w tym wszystkim plus - trądzik mi zniknął na dekoldzie, ramionach i plecach. Wypaliło go

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ----------

Cytat:
Napisane przez aga512152 Pokaż wiadomość
Witam! a ja jak zwykle od rana... u nas już pada deszcz mam nadzieję że do popołudnia się wypogodzi., Dziś też mam zaliczenie , ale umiem więc myślę że będzie dobrze (tylko ja odpowiadam ustnie A reszta pisze hehs)
DastinBrat Twojego TŻ że się zapytam ile ma lat?? jak można być tak nieodpowiedzialnym;/;/ brrrr.... u Nas domki składały się jak z kart, waliły się budynki, w ogóle powódz zaskoczyłą ludzi w sobote rano także ani nikt nic nie wiedział, ani nic nikt nie ratował, do tych do których woda dotarła później to owszem nawet udało się co nieco uratować, a tak to....
mia8544 malinka9191 3mam kciuki, będzie 5
Współczuję. Nie wyobrażam sobie czegoś takiego. To naprawdę musiało być straszne.

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
albo znajdziesz drogę do moich cycków, albo...
Wypi***alaj
mu_minka1988 jest offline Zgłoś do moderatora