Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-10, 20:10   #1937
always naughty
Rozeznanie

Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)

Cytat:
Napisane przez CaramelTea Pokaż wiadomość
Widzę, że macie różne opinie i trochę się boję... Można dzięki temu schudnąć, czy raczej się 'rozrośnie'?
jeśli będziesz miała ujemny bilans kalorii to chyba nie ma szans na to żeby mięśnie urosły Ja pierwszy tydzien czułam się strasznie przypakowana, ale później to zeszło. Na razie mój wynik to -1.4kg w 2 tygodnie z dietą oczywiście.

Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość
i jak poszło? dałaś radę z ćwiczeniami?
ja Cię rozumiem, bo też teraz zalatana jestem, licencjat, sesja itd na szczęście póki co jeszcze udaje mi się wszystko ogarnąć i nie musiałam nigdy zrezygnować z ćw
No właśnie postanowiłam już niczego nie odkładać na ostatnią chwilę bo tak to potem wygląda Zrobiłam poranne, było ciężko i musiałam wstrzymywać z 3 razy filmik dla złapania oddechu i koncentracji (nie chciałam żeby mi pół ćwiczeń przeleciało) ale ogólnie nawet dobrze, przynajmniej brzuch zrobiłam porządniej niż w tamtym tygodniu. A zaraz biorę się za wieczorne, ale to relaks.. później już tylko spać

Cytat:
Napisane przez CLARA_F Pokaż wiadomość
nie ma czym się chwalić :P było bardzo słabo, moja kondycja woła o pomstę do nieba
raczej nie ma się czego wstydzić. ćwiczysz i tak głównie dla siebie i dla poprawiania swoich efektów, ale dzielenie się sukcesami jest bardzo przyjemne i motywujące też