Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-12, 21:26   #1424
dastin
Zakorzenienie

Dot.: Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013

Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość
to straszne jak facet nie szanuje swojej żony

A co do dziewczyny brata twojego TŻta to brak słów na takie niewychowane za przeproszeniem idiotki
Bo ona nią jest po prostu
Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
to straszne. Ale nawet nie chce zaczynać. Były chłopak jednej mojej przyjaciólki sie powiesił, nie byli juz razem ale on chciał do niej wrócić... A drugiej mojej przyjaciólki chłopak też sie powiesił. A jeśli chodzi o nich to miałam z nimi troche przezyć. A ja jestem... hm powiedzmy słaba psychcznie jak to okresliła moja mama. Do tego stopnia to wszystko przezyłam że... musiałam iść do specjalisty. Miałam wam kiedys napisac o tym, bo z TŻ trudno mi o tym pogadać. A wtedy troll bardzo trollował i dostałam jeszcze ostrzeżenie

może ona przeczytała nasze forum, to co o niej kiedys pisałaś i strzeliła focha?
A coś wspomniałaś kiedyś o tym ale temat nie został pociągnięty...To straszne co napisałaś. Ja na miejscu tych dziewczyn nie umiałąbym sobie poradzić z tą sytuacją Zadręczyłabym się chyba na śmierć. Skoro Ty to tak strasznie przeżyłaś to co one musiały czuć. Jak dla mnie tacy ludzie, którzy odbierają sobie życie to są egoistami. Nie myślą o ludziach, którzy będą musieli żyć z tym poczuciem winy To jest najgorsze co człowiek może zrobić... Ja też jestem słaba psychicznie na takie rzeczy
dastin jest offline Zgłoś do moderatora