Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Perfumy na wymiane :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-09-21, 01:30   #1
Ninah
Raczkowanie

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
Smile

Perfumy na wymiane :)

Perfumy pochodza z wymiany.

*Pure Jil Sander EDT, tester bez korka z 75 zostało 10 ml (bardzo trwały, flakonik ma porysowaną powierzchnię) NIEAKTUALNE

*Kenzo parfum d'ete EDP tester z korkiem i podstawką z 50 ml pozostało 20-15 ml (ciężko ocenić, bo flakon jest dość specyficzny, ładny i bardzo trwały zapach) NIEAKTUALNE

Mam ochote na coś bliżej nieokreslonego, jestem otwarta na propozycje, ale najlepiej jakby te propozycje były słodkawe jak Mania, Cinema, L'instant lub cos w tym typie

*mam też do wymiany szminke Estee Lauder Pure Color Crystal Lipstick kolor Copperlight (na zdjęciu wyszedł bardzo ciemny, ale w rzeczywistości ma kolor perłowego brudnego różu, a na skórze wogole jest jasny)...dostałam ją od Cioci z USA. Nie ma na niej zadnych kodów kreskowych lub innych oznaczeń. Moja Ciocia jest związana z tą marka i podejrzewam, ze jest to produkt testowy. Na spodzie jest tylko zwykła biała naklejka z numerem seryjnym 1KRE-365, cokolwiek to oznacza jest to produkt w 100 % oryginalny. Produkt minimalnie zużyty w celu sprawdzenia koloru. Wymienie na jakieś odlewki perfum czy cos w tym styluNIEAKTUALNE

Pozdrawiam
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  68LF0005.jpg
Wyświetleń: 8
Rozmiar:  33,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  68LF0007.jpg
Wyświetleń: 11
Rozmiar:  30,5 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  68LF0001.jpg
Wyświetleń: 10
Rozmiar:  32,0 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć