Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-18, 18:45   #689
patik87
Zakorzenienie

Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Hej Laski

No więc...ZALICZYŁAM i jeszcze jeden egzamin mam z głowy bo przepisał mi ocenę z licencjatu. Tak więc podsumowując za tydzień mam OSTATNI egzamin tak się ciesze ) Wasz kciuki działają cuda

Pokoiki maci śliczne

Nerolka czekam na fotkę auta

Zanka
widzę, że już masz serdecznie dość. Ja zaczynam chodzić jak kaczka powoli

I jak ja zazdroszczę tym, które nad morzem mieszkają,..
ale Ci fajnie jak pomyślę o moim zaliczeniu w poniedziałek to mnie skręca na wszystkie strony.

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Normalnie wstyd!!!!!!!!!! Muszę się przyznać, ale zjadłam 3 kawałki pizzy A co Musiałam się odstresować po spięciu z J. Pojechał sobie na integracje, a mnie samą w domu zostawił
no i jaki to niby wstyd? własnie katuj emojego teżeta żeby na pizze jechać. Tylko tak do końca sama nie wiem czy tego chcę, bo zakończyłam dopiero prasowanie, jestem taka zmęczona, trzeba się wykąpać.
Ale w lodówce puchy..nie ma co zjeść.

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Jestem uzależniona od lakierów do paznokci Dzisiaj kupiłam żółty taki oczoj***y :P i zielony i malinowy
ja też. Jak pomalowałam u nóg na zielono to tz do mnie: uważaj bo Ci się w trawie zgubią
patik87 jest offline Zgłoś do moderatora