Zakorzenienie
|
Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.
Cytat:
Napisane przez patik87
dobry wynalazek  wczoraj zmalowana pokazała mi nożyczki do tabletek, dzisiaj Ty takie cudo
|
No właśnie Ja to wykminiłam na tej stronie co Ci wysłałam, bo kupiłam sobie kupon na mydeal.pl i zastanawiam się na co go wydać 
Cytat:
Napisane przez sygine
Ja też sobie nie wyobrażam, żeby męża zostawić w innym pokoju, a spać z dzieckiem gdzie indziej - to takie odstawienie na boczny tor jak dla mnie. Dlatego cieszę się, że mamy jeden pokój, w którym i my będziemy spać i łózeczko mam dwa metry od naszego łóżka, więc nie trzeba iśc na kompromis 
A w nocy wstawać mam zamiar ja, żeby P. mógł się wyspać do pracy 
|
Dokładnie.Jestem tego samego zdania. Łóżko jest dla rodziców.Mój mąż natomiast mówi, że nie będzie problemu aby wstać do małej w nocy - ewentualnie będzie moje mleko w buteleczce i on tylko odgrzeje, jeżeli Ja będę miała np słaby dzień.Obawiam się tylko tego, ze mała odziedziczy po tatusiu i będzie się chciała bawić, bo mój mąż jak był mały ro największą ochotę na zabawę miał w nocy 
Cytat:
Napisane przez Zmalowana
Hej Laski
No więc...ZALICZYŁAM i jeszcze jeden egzamin mam z głowy bo przepisał mi ocenę z licencjatu. Tak więc podsumowując za tydzień mam OSTATNI egzamin tak się ciesze  )  Wasz kciuki działają cuda  
|
Gratuluję Dzielna mamuśka jesteś  
Cytat:
Napisane przez Zmalowana
Jestem uzależniona od lakierów do paznokci  Dzisiaj kupiłam żółty taki oczoj***y :P i zielony i malinowy 
|
Ja sobie kupiłam wczoraj taki czerwony oczo** i koralowy, śliczności 
Cytat:
Napisane przez agni82
3 kawałki i ty panikujesz? ja wsuwam całą i się nie przejmuję. 
mój też pojechał do znajomego na urodziny poza Londyn. Wziął kilka cygar i poszedł. a to już nie dla mnie takie wycieczki. nie chcę biegac co 15 min do toalety i wzbudzac sensacji wśród gości i odpowiadac wciąz na te same pytania?ile jeszcze zostało? a czy już wiesz co będziesz miec? itp. itd. dobija mnie to. ja sobie oglądam babskie filmy albo robię maseczki jak mam wolny wieczór. 
|
Denerwujące to jest
- na kiedy masz termin?
- a jak się czujesz?
- wiesz co będziesz miała?
- a jak dasz na imię?

Cytat:
Napisane przez iustyna1
Pisałam do agadus, co u niej, jak się czuje, że pewnie tęskni za córeczką i że żadna nie urodziła, odpisała:"
" Ja wczoraj miałam usg, wszystko ok i co się okazało urodzę drugą dziewczynkę. Na razie waży 2530 a od poniedziałku zaczynam 36tc. Córeczka jest u rodziców i mama tak się nią zajmuje, że nie ma czasu myśleć"
Odpisałam co jej lekarze mówią, czy dostała te leki na płucka, kiedy wychodzą i czy mają imię:
"Na razie każą leżeć ale leków nie dają. Zobaczymy w poniedziałek. Mówią, że chcą mnie poobserwować i zobaczyć jak macica sobie radzi. Mam 2x dziennie ktg i czuję się dobrze a imię to już córce dałam wybór i wybrała Natalia"
Ponadto wszystkie mamy od niej pozdrowienia 
|
MI to samo pisała, natomiast Ja byłam w kinie z tatusiem 
Cytat:
Napisane przez aania_20
Wybacz że Cię pomyliłam z żanetą
Dobre Ciekawe czy dzidziol Cię posłucha
BRAWO! Pochwal się brzuszkiem
Nerola, gratuluję zakupu auta!
AgaGuernsey, kuruj się!!!
bella, świetne wiadomości! Gratuluję!
Trzymam kciuki za Marinę i Igorka!
Zmalowana, brawa za egzamin!
A ja mam chwileczkę, Adaś przewinięty i nakarmiony śpi, właśnie przed chwilą miał standardowe badanie słuchu, wyszło w normie
Z karmieniem jest bardzo dobrze, o ile w pierwszej dobie martwiłam się czy mam wystarczająco dużo, to teraz już z nawałem się zmagam... ale nie narzekam, lepszy nadmiar niż niedobór
Adaś nie ma już kroplówki, dziś pani pediatra stwierdziła że jest bardzo duża szansa na wyjście jutro - jeśli poziom glukozy tylko po moim mleczku będzie w normie, więc trzymajcie za nas kciuki!
|
Świetnie że tak wszystko się układa
Widzę że jednak Marina się nie wyrobiła- CZEKAMY na CIEBIE
Sweet się nie odnalazła 
Brunetka możesz sobie pozwolić na pizzę, kiedyś fajnie mówiła o tym K.Bosacka na TVN Style, że pizza z dobrego CIENKIEGO ciasta na oliwie z oliwek np z warzywami nie jest zła ! unikać salami, kiełbasy, boczku i ewentualnie ograniczyć ser ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
a z resztą nie żałuj sobie
Polecam film KAC VEGA II
oczywiście nie chciałabym aby mój maż miał takie kawalerskie,
ale film naprawdę fajny 
Kuję mnie coś na dole, jakby ktoś igły mi wsadzał
Idę spać, bo zmęczona jestem.
DOBRANOC!