Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-22, 17:07   #1805
dziubek79
Zakorzenienie

Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
E jakby to powiedzieć wróciłam z dzieckiem..w brzuchu

Wiedziałam, że to zbyt piękne !!!!
No więc poszłam, lekarza nie było położna powiedziała, że bez sensu robić KTG skoro nie ma lekarza, ale powiedziałam, że miałam tylko KTG na dziś więc lekarz mi niepotrzebny podpięła mnie i przyszła za chwile i mówi ' o skurcze mamy' se myśle, ta jasne wkręca mnie. Przychodzi znowu i mówi o to pani dzisiaj tu na lekarza poczeka bo skurcze na 100% powiedziałam, że mogę rodzić nie ma problemu no i cały cza skurcze były tak różnie 50, 40,100 %. Zbadał mnie lekarz i powiedział że szyjka się trzyma :/ i że nie widać abym miała zaraz rodzić :// ale gdyby mnie bolało to kąpiel i liczyć. Jak powiedziałam, że nic nie czuję to był w szoku lekkim :P
Tak więc Dziewuszki nie rodzę
Ale widzę u Was niezłe poruszenie
mnie się też wydaje że się jeszcze zdziwimy wiadomością od Ciebie ale swoją drogą ja nadal nie rozumiem jak można nie czuć skurczy 100% !!!!!!!!!!!!!!! nic serio nie czułaś????a miałaś brzuchol przy tych skurczach twardy ??
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora