2011-06-23, 18:49
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.
Cytat:
Napisane przez brunetka2000
Pisałam do Carmeli jeszcze są w szpitalu bo mała ma żółtaczke, ale nie leży pod lampą. Zacytuje słowa Carmeli "Ja pod laktatorem się doję, mleko jest tylko Sarcia leniwa i nie ciągnie"
ciąg dalszy
"Póki co wyniki są ok! Więc może jutro pójdziemy do domu  W sumie czekamy na usg nereczek jutro właśnie ma być. Niech cioteczki zacisną kciuki Buziaki"
Carmela i Sarunia 
|
No oczywiście że zaciskamy 
Cytat:
Napisane przez brunetka2000
Przedstawiam Szymona Kajool
Ale słodziutki niunio  
Jeszcze sms od Kajool
"Oboje czujemy się dobrze. Mały je i śpi. Nawet ładnie chwyta cyca. Strasznie dużo włosków ma  Pozdrów dziewczyny. Jak wrócę to wszystko opisze"
|
Jakie ma piękne włoski Straszne słodziaki z tym naszych wątkowych maleństw Każde jedno piękne 
Cytat:
Napisane przez moniczka2123
dziewczyny wiem ze to glupie was o to prosic ale...
prosze o kciuki i pozytywne fluidy od jutra do soboty  zeby podroz mezulka przebiegla pomyslnie bo to kawał drogi kupe godzin drogi
Az jakies 1000 km przed nim
Strasznie sie denerwuje 
|
No pewnie że za podróż męża też będziemy trzymać kciuki! Dojedzie szczęśliwie na pewno 
Cytat:
Napisane przez dziubek79
pisałam do Shirki , oto odpowiedz:
"rozwarcie na 3 , nie chce być więcej, skurcze z krzyża a jeszcze tyle drogi do przebycia"
napisałam że trzymamy kciuki:
"trzymam się i nie poddam!!!!! buziaki dla wszystkich panienek"
|
Biedulka jak się męczy Ale Shira jest twarda babka i na pewno da radę Ale oczywiście nadal zaciskam mocno żeby za chwilę napisała że już tuli maleństwo do siebie 
Cytat:
Napisane przez Scio
Dziękuje za komplementy w imieniu mojej pszczółki (jak ją pierwszy raz zobaczyłam, to pomyślałam sobie, że wygląda jak pszczółka - nie mam pojęcia skąd mi się to wzięło  )
Shirka  zeby postępowało szybciej. A wody jej odeszły? Może jak przebiją pęcherz to by poszło - u mnie od tego zaczęło się szybko rozkręcać 
|
Z tego co któraś z was pisała (Brunetka ach ta skleroza ciążowa ) to wody jej już o 2 odeszły, więc bidulka strasznie długo się męczy 
A my właśnie wróciliśmy od babci No i w dniu dzisiejszym przypomniałam sobie co znaczą bóle okresowe... Tak mnie pół dnia ćmiło i do tego P. i moja mama mówią, że brzuch mi ciut opadł Ale o tych bólach to nie przyznam się mojemu P. bo by się martwił niepotrzebnie, a mi już przeszło Muszę jeszcze minimum tydzień wytrzymać, a później niech się dzieje co ma się dziać
|