Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011. - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł na nowy wakacyjny wątek
Wody Nam odpływaja i Nasze brzdące Nas witają - Lipiec/Sierpień 2011 1 1,30%
Rodzice moi kochanie - za chwilę będę już z WAMI ! - Lipiec/Sierpień 2011 4 5,19%
Jedna mamą, druga z brzuchem, która teraz przywita się z Maluchem ? Lipcówki-sierpniówki 2011 5 6,49%
Szopy z norek wylatują, mamy dzieci już całują. Lipcówki-sierpniówki 2011 18 23,38%
Porodówki zapełniamy, letnie dzieci już witamy. 3 3,90%
Akcję wywoływania rozpoczynamy, wakacyjne maluszki na świecie witamy. 0 0%
Synu, córko, wychodź z brzucha! Idzie lato - mamy słuchaj! 14 18,18%
Torby już spakowane a my nadal nienagadane! 0 0%
Z brzuszkiem pożegnania czas. Drogie dzieci - witamy Was! 1 1,30%
Bociany zaczynają już lądować, letnie mamuśki- czas się rozpakować! 8 10,39%
A my nie znamy dnia ani godziny bo nasze szkraby w nosie mają porodów terminy 3 3,90%
A my jak bomby sobie tykamy i na rozbrojenie cierpliwie czekamy. 3 3,90%
Pękają już brzuszki jak bańki mydlane, wychodzą z nich nasze maluszki kochane. 5 6,49%
Jedne już rozpakowane, inne zaczekane - wciąż w kupie się trzymamy - lipcowo-sierpniowe mamy 2011 2 2,60%
Torby spakowane, łóżeczka skręcone, czekamy na nasze brzdące wymarzone! 1 1,30%
Nareszcie lipcowo-sierpniowe mamusie wymieniają brzuszki na słodkie dzidziusie! 6 7,79%
Ruszające się brzuszki w zapomnienie odchodzą, na ich miejsce cudowne maleństwa się rodzą 0 0%
Mamusie lipcowo-sierpniowe: tykające bomby zegarowe, w każdej chwili urodzić gotowe 3 3,90%
Głosujący: 77. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-23, 14:50   #2071
Bartessa
BAN stały

Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
Bartessa, foch o scianę i z przytupem!

no tylko ze ja nie umiem się dlugo gniewac na niego, maksymalnie dzisiaj wytrzymam.
Bartessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 15:07   #2072
agni82
Zadomowienie

Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.

Cytat:
Napisane przez Bartessa Pokaż wiadomość
Ale mnie tz wku**il!
Normalnie mam ochote się wyprowadzic.

Pojechal sobie SAM z kolegami i bratem do agroturystyki na ryby, dziśiaj, w Swięto jedne z najwiekszych w roku, do tego nie chcial mnie zabrac bo nie ma miejsca juz. A od poczatku mu mowilam ze chce jechac, bo tam oprocz ryb jest stadnina koni i duzo innych rzeczy. To nie, bo bede mu stękac. Powedzialam mu ze jak pojedzie to się wyprowadze, i tak pojechal...
Aby mnie brzuch teraz boli z nerwow.
Tesciowa wziela malego na spacer i siedze jak taka pi**a sama w domu.
Co byście teraz zrobily? spakowac się
włacz sobie fajny film, zrób deserek i udawaj że nic cię nie ruszyło jak wóci do domu. to dopiero da mu do myślenia.
Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Zaneta lewatywa jest do przeżycia. Nie boli, ale nic przyjemnego. Nie golili mnie, położna tylko sprawdziła i stwierdziła, że jest ok. Acha i koszula w której rodziłam nadaje się do użytku, nie ma ani jednej plamki

No i zdjęcia mojej pszczółki
śliczniutka:l ove:
Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość

chciałm wam pokazać sukienke, choc i tak alternatywy do niej nie mam
oczywiście na weselu nie bedzie mi prześwitywać stanik do karmienia w zebre, mysle że tez bede umalowana no i umyję te tłuste włosy
wiesz , ze bardzo ładna. w ogóle ty wyglądasz bardzo ładine.

Zmalowana, brzuszek się obniżył, ale czy to oznacza że już wkrótce?
agni82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 15:08   #2073
kmat
Rozeznanie

monia dzięki za inspiracje na muffiny tylko czereśnie zdążyłam już zjeść ale jutro nowy dzien i zakupy można zrobić
scio dzielna mama z Ciebie gratuluję, śliczne dzieciątko
marina trzymaj synka dużo na brzuszku niech ćwiczy to też pomaga, jak leży na plecach to uginaj mu do tyłka nóżki taka mała gimastyka to powinno mu pomóc się odpowietrzyć, masaż brzuszka, ja jestem przeciwnikiem herbatek z kopru bo one dodtakowo wzdymają dziecko i zmuszają do pierdzenie, a jak boli brzuszek malego to jeszcze dać mu herbatkę ktora bedzie potegowac to uczucie ?... my obyliśmy się bez herbatek, miałam położną która mi je odradziła i jakoś dało radę bez . Ale oczywiści każde dziecko jest inne musisz poznać swojego malca, powodzenie
bartessa nie pakuj się weź głeboki oddech, lody czekoladowe albo ciacho, kąpiel z olejkami i wogóle wyluzuj.... trzymaj sie ciepłp

ale nam się sypie porodami trzymam kciuki za te które tej nocy zaczną rodzić

Edytowane przez kmat
Czas edycji: 2011-06-23 o 15:12
kmat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 15:12   #2074
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:
Ale mnie tz wku**il!

Pojechal sobie SAM z kolegami i bratem do agroturystyki na ryby, dziśiaj, w Swięto jedne z najwiekszych w roku, do tego nie chcial mnie zabrac bo nie ma miejsca juz. A od poczatku mu mowilam ze chce jechac, bo tam oprocz ryb jest stadnina koni i duzo innych rzeczy. To nie, bo bede mu stękac. Powedzialam mu ze jak pojedzie to się wyprowadze, i tak pojechal...

hmmm..nie wiem co ci poradzic ... my z mezulkiem jestesmy razem 8 lat (znaczy w listopadzie minie 8 ) i on mi takiego numeru raczej nie wywinał bo wie jakim fochem to grozi

Ja bym walneła mega focha ale takiego ze az by mu w piety poszlo

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 15:13   #2075
Bartessa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość
włacz sobie fajny film, zrób deserek i udawaj że nic cię nie ruszyło jak wóci do domu. to dopiero da mu do myślenia.
no to dopiero poczuje sie bezkarny i bedzie sobie na coraz więcej pozwalac.
Dostanie kazanie jak wroci
i musze twardo mu powiedziec ze wszsytko ma swoje granice. i mu powiedziec tak zeby zrozumial... chyba ma za duzo genów tęposci po tesciu.
Stary 2011-06-23, 15:21   #2076
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
Mój Tż czytal rano wiadomości i pisało o Raciborzu i pomyślałam o Tobie
U mnie na szczęście się nic nie działo
dobrze że popadało mało, bo boję się okropnie jak Odra się podniesie

Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość
A ja rozmawiałam z moim ginem i mi mówił że karmi i inne bezalkoholowe spokojnie można pić. Nawet można wypić i alkoholowe byle nie regularnie. I raz na jakiś czas piję karmi albo lecha free do grilla I dokładnie tak jest jak piszesz - zjesz jakiś owoc i popijesz wodą a już fermentuje

Ale narobiłaś mi smaka karmi!
Cytat:
Zaneta lewatywa jest do przeżycia. Nie boli, ale nic przyjemnego. Nie golili mnie, położna tylko sprawdziła i stwierdziła, że jest ok. Acha i koszula w której rodziłam nadaje się do użytku, nie ma ani jednej plamki

Pszczółeczka ma śliczne policzki
Ja to się okropnie boje się tej lewatywy i że ktoś obcy mnie będzie tam golił nie chce tego ! niech mi nic już nie rośnie!

Cytat:
Ale mnie tz wku**il!

Nie wiem co Ci doradzić.
Po 1 zła bym była okropnie, tylko że do mojego męża to jest nie podobne, zawsze pyta czy chce jechać.
Po 2 strzeliłabym focha, ale nie wyprowadziłabym się, nawet ze względu na to że wolałabym się nie tłumaczyć czemu, po co, na co itd.
Po 3 w podobnych sytuacjach zazwyczaj coś się napatoczy i gdy on wraca, mnie nie ma w domu bo np. jadę do mamy tak o - a Ja mu nie daje znać gdzie jestem i wydzwania - ale nie pamiętam kiedy takie coś było.

Drzemka mi dobrze zrobiła,
teściu kupił lody z okazji Dnia Ojca
mam ochotę na coś słodkiego jeszcze
i na nektarynkę

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 15:22   #2077
meszsares
Zadomowienie

ojej, znow sie dzieje!!!
No Kajool - wprawdzie mnie ta sytuacja nie zdziwila, ale i tak news dnia zapodalas z pelnego zaskoczenia! Wielkie gratulacje dla Ciebie i synusia!!!

Shirka - mocne kciuki:kc iuki: obys meczyla sie jak najkrocej, a potem wspominala to z charakterystyczna dla Ciebie duza dawka dobrego humoru

Scio - dzidzia piekna, ech a z Ciebie dzielna mamusia
Agulaabar - bardzo mnie ruszyly Twoje ostatnie przejscia, bliska mi osoba tez na to choruje i wiem co to za paskudztwo. Pilnuj sie!
Marina-piekny opis porodu, wspolczuje historii z macica, musi Ci byc ciezko, bo to przykre odstawic dziecko od piersi
Dziubek, Zmalowana - dalsze glasiu.. wytrzymacie-jeszcze chwilenka
Vaniliova -tak to jest z tymi terminami z USG - mi kazde od poczatku pokazywalo 6.09 (mimo tp 15.09), gin mowil, ze duze dziecko i urodzi sie wczesniej, a urodzilam 30.09 (!) takze - o d.pe roztrzasc takie ustalenia
Brumku - pytalas mnie, czy lekarze i polozne nie dziwili sie, ze rodze w 43tc - otoz nie, bo to jest jeszcze norma. To przyspieszanie to czesto tylko dmuchanie na zimne badz wyganianie babki zajmujacej szpitalne lozko itp.
Pamietajcie - TP TO DZIEN OKRESLONY PO TO, ZEBY WYZNACZYC OKRES, W JAKIM POWINNO URODZIC SIE DZIECKO - BIEGNIE ON OD DWOCH TYGODNI PRZED TP (SKONCZONEGO 37TC) DO TRZECH TYGODNI PO TP (SKONCZONY 43TC). I TO JEST NORMA, TO CO POZA TYM TO JUZ PATOLOGIA.
Jestem madralisnka, bo moja rpzyjaciolka jest polozna i zapodala mi kilka ciekawych lektur i informacji
meszsares jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-23, 15:24   #2078
brunetka2000
Zakorzenienie

Przedstawiam Szymona Kajool

Ale słodziutki niunio

Jeszcze sms od Kajool
"Oboje czujemy się dobrze. Mały je i śpi. Nawet ładnie chwyta cyca. Strasznie dużo włosków ma Pozdrów dziewczyny. Jak wrócę to wszystko opisze"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00184.jpg (40,9 KB, 97 załadowań)

Edytowane przez brunetka2000
Czas edycji: 2011-06-23 o 15:27
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 15:31   #2079
wodaqua
Zadomowienie

Jaki słodki włosiak! Gratulacje!!!!
wodaqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 15:39   #2080
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość

Ale słodziutki niunio

Jeszcze sms od Kajool
"Oboje czujemy się dobrze. Mały je i śpi. Nawet ładnie chwyta cyca. Strasznie dużo włosków ma Pozdrów dziewczyny. Jak wrócę to wszystko opisze"

Mi się marzy żeby Nasza Emilie miała tyle włosów i takie ciemne
Śliczny jest!

Stary 2011-06-23, 15:44   #2081
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Cytat:

pszczółka urocza
u mnie szpitalu rodzi sie w koszuli szpitalnej, mam nadzieje ze zakrywa chociaz posladki
Cytat:
Pisałam do Carmeli jeszcze są w szpitalu bo mała ma żółtaczke, ale nie leży pod lampą. Zacytuje słowa Carmeli "Ja pod laktatorem się doję, mleko jest tylko Sarcia leniwa i nie ciągnie"

ciąg dalszy
"Póki co wyniki są ok! Więc może jutro pójdziemy do domu W sumie czekamy na usg nereczek jutro właśnie ma być. Niech cioteczki zacisną kciuki Buziaki"

Carmela i Sarunia
zaciskam kciku Carmela i wysyłam pozytywną energię dla was obu

Cytat:

Ale słodziutki niunio

Jeszcze sms od Kajool
pokazałam mężowi fotkę i tylko wydusił spowolnione wooow
cudny Szymek

Bartessa- nie ma co jakąś ofiarę mąż musi ponieść, może lepiej sie nie pakuj, ale focha troche możesz zarzucic a potem mu wytłumaczyć że tak sie cieżarnej nie robi

a ja wkoncu poprasowałam ciuszki i mysle ze w koncu przydałoby wywlec z domu bo pogoda śliczna a ja kisze sie w 4 ścianach

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-23, 15:44   #2082
Bartessa
BAN stały

Lovelasne dziecaiczki

Cytat:
Napisane przez meszsares Pokaż wiadomość
Brumku - pytalas mnie, czy lekarze i polozne nie dziwili sie, ze rodze w 43tc - otoz nie, bo to jest jeszcze norma. To przyspieszanie to czesto tylko dmuchanie na zimne badz wyganianie babki zajmujacej szpitalne lozko itp.
Pamietajcie - TP TO DZIEN OKRESLONY PO TO, ZEBY WYZNACZYC OKRES, W JAKIM POWINNO URODZIC SIE DZIECKO - BIEGNIE ON OD DWOCH TYGODNI PRZED TP (SKONCZONEGO 37TC) DO TRZECH TYGODNI PO TP (SKONCZONY 43TC). I TO JEST NORMA, TO CO POZA TYM TO JUZ PATOLOGIA.
Jestem madralisnka, bo moja rpzyjaciolka jest polozna i zapodala mi kilka ciekawych lektur i informacji
ja się z Toba nie zgodzę. Uwazam ze przetrzymywanie dobiety do 43 tc jest bardzo nieodpowiedzialne.
Sama urodzilam w 42tc i 2 dni Bartka, wczesniej leżac 2 tygodnie w szpitalu. Dostalam leki na wywolanie, a lekarze nie spostrzegli się ze wody byly juz zielone, chociaz sprawdzali przezroczystosc. Dziecko urodzilo sie juz sine. Do tego z wielką wagą. i przez to zrobili mi cc.

Ja uwazam ze najlepszy okres to są 2 tygodnie przed i tydzien po terminie, wtedy jest najbardziej bezpiecznie, pozniej jezeli nie jest sie regularnie pod ktg i nie bada sie pulsu dziecka to moze byc nieciekawie :/

trzeba pamiętac o tym ze zachodzi sie w ciąze niekoniecznie w dniu z kalendarzyka, i tak naprawde do zaplodnienia moze dojsc kilka dni wczesniej. A co za tym idzie, dziecko moze byc juz bardziej rozwiniete na dany tydzien ciazy i moze tez np zrobic smolke.

Edytowane przez Bartessa
Czas edycji: 2011-06-23 o 15:46
Stary 2011-06-23, 15:51   #2083
agni82
Zadomowienie

Cytat:

Ale słodziutki niunio

Jeszcze sms od Kajool
śliczniutki i tyle włosków.:love :
agni82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 15:59   #2084
CrazyMachine
Zadomowienie

Cytat:
ja się z Toba nie zgodzę. Uwazam ze przetrzymywanie dobiety do 43 tc jest bardzo nieodpowiedzialne.
Sama urodzilam w 42tc i 2 dni Bartka, wczesniej leżac 2 tygodnie w szpitalu. Dostalam leki na wywolanie, a lekarze nie spostrzegli się ze wody byly juz zielone, chociaz sprawdzali przezroczystosc. Dziecko urodzilo sie juz sine. Do tego z wielką wagą. i przez to zrobili mi cc.

Ja uwazam ze najlepszy okres to są 2 tygodnie przed i tydzien po terminie, wtedy jest najbardziej bezpiecznie, pozniej jezeli nie jest sie regularnie pod ktg i nie bada sie pulsu dziecka to moze byc nieciekawie :/

trzeba pamiętac o tym ze zachodzi sie w ciąze niekoniecznie w dniu z kalendarzyka, i tak naprawde do zaplodnienia moze dojsc kilka dni wczesniej. A co za tym idzie, dziecko moze byc juz bardziej rozwiniete na dany tydzien ciazy i moze tez np zrobic smolke.
Całym sercem i umysłem zgadzam się z Tobą. Strasznie boję się przenoszenia.

Scio - witaj po powrocie ze szpitala.
Kajool - ale masz przystojniaczka.
Shira - mam nadzieje, że już jesteście po i teraz odpoczywacie spokojnie. Czekamy na wieści
CrazyMachine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 16:20   #2085
jacieeeee
Wtajemniczenie

Scio, Kajool piękne dzieciaczki

A mnie mężuś zabrał dziś na wycieczkę i obiad w terenie Miło było Potem może wrzucę zdjęcia do klubu.
Teraz zbieramy się do teściów na grilla.
Do potem. Może jak wrócę to już będą wieści od Shiry...

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 16:29   #2086
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Laski mam wrażenie że całkiem opadł
opadł, opadł i to jak!

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
bartessa - przyznam sie, kilka karmi w ciazy wypiłam bo jak nic gasiły mi pragnienie...
Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
Ja Karmi wypiłam np wczoraj mieliśmy gości i naszła mnie ochota i po raz pierwszy się skusiłam.
Karmi nawet polecają na rozkręcenie laktacji nie uważam żeby miało zaszkodzić, bo tam alkoholu jest jakiś malutki procent.
Mi też się zdarza wypić karmi od czasu do czasu, tak jak 83monia pisze - gasi pragnienie jak nic innego. I troche się nie zgadzam z tym, żeby wrzucać takiego reddsa (który ma prawie tyle samo % alk. co inne "normalne" piwa) z karmi, które ma nie więcej niż 0,5% do jednego wora... Bo jednak różnica jest... I żeby nie było, ja też jestem przeciwna piciu alko w ciąży Nieraz zdarzało mi się ślinić na moją ulubioną warkę, a ktoś ze znajomych podsuwał mi pod nos i mówił, żebym się napiła łyczka bo to nie zaszkodzi... Może i nie, ale ja absolutnie normalnego alkoholu nie tykam i już ale karmi to dla mnie jednak co innego

Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość
Uczę mojego Szymona wierszyka dla taty.
Mówię,gadam i się pocę a ten po 1 wersie obrócił sie na piecie i mówi:
za głupi jestem.

Cytat:

oczywiście na weselu nie bedzie mi prześwitywać stanik do karmienia w zebre, mysle że tez bede umalowana no i umyję te tłuste włosy
Ślicznie wyglądasz w tej sukience

Cytat:
ech... znowu nie mam pół zęba, wypłukałam sobie to co mi wstawiła niedawno... mam pecha...
uuu, współczuję...

Cytat:

Prześliczna jest

Cytat:
Ale mnie tz wku**il!

Ja bym się nie pakowała, ale focha walnęła, a jak!!!

Cytat:
Pisałam do Carmeli jeszcze są w szpitalu bo mała ma żółtaczke, ale nie leży pod lampą. Zacytuje słowa Carmeli "Ja pod laktatorem się doję, mleko jest tylko Sarcia leniwa i nie ciągnie"

ciąg dalszy
"Póki co wyniki są ok! Więc może jutro pójdziemy do domu W sumie czekamy na usg nereczek jutro właśnie ma być. Niech cioteczki zacisną kciuki Buziaki"
Trzymamy, trzymamy

Cytat:

Jeszcze sms od Kajool

Pikny chłopaczek, no i faktycznie ma bujne owłosienie

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 16:30   #2087
ela_84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość
A ja rozmawiałam z moim ginem i mi mówił że karmi i inne bezalkoholowe spokojnie można pić. Nawet można wypić i alkoholowe byle nie regularnie. I raz na jakiś czas piję karmi albo lecha free do grilla I dokładnie tak jest jak piszesz - zjesz jakiś owoc i popijesz wodą a już fermentuje
Możemy się przy czymś upierać, ale się same nie oszukujmy. Nie ma takiego piwa jak BEZalkoholowe - jest tylko piwo niskoalkoholowe. To nie jest to samo co popicie jabłka wodą - spróbujcie wyprodukować takie piwo w słoiku zalewając jabłka wodą na 2 godziny (max czas trawienia w żołądku). Nie ma takich cudów.
Stary 2011-06-23, 16:34   #2088
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ela_84 Pokaż wiadomość
Możemy się przy czymś upierać, ale się same nie oszukujmy. Nie ma takiego piwa jak BEZalkoholowe - jest tylko piwo niskoalkoholowe. To nie jest to samo co popicie jabłka wodą - spróbujcie wyprodukować takie piwo w słoiku zalewając jabłka wodą na 2 godziny (max czas trawienia w żołądku). Nie ma takich cudów.
A tu masz rację, bo jakby nie było te "bezalkoholowe" piwa jakiś tam ułamek % alko posiadają. Myślę, że każda z nas musi sama podjąć decyzję, czy takie piwo wypić czy nie i tyle...

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 16:38   #2089
brunetka2000
Zakorzenienie

No i nie wytrzymałam, poszłam do sklepu i kupiłam sobie loda PYSZNY JEST
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 16:44   #2090
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:

Ale słodziutki niunio

Jeszcze sms od Kajool

O ja jaki słodki
Fakt burze wlosów ma

Sisters mezulka byla u siebie w polu zobaczyc czy maliny sa i sa przyniosla mi pol ubijanki i juz je wszamalam teraz mam ochote na loda

Stary 2011-06-23, 16:45   #2091
BABONIK
Zadomowienie

Kajool - piękny i te włoski ależ dzieciątko super wygląda w takiej czuprynce.

o widzę,że TERMIN PORODU dyskusyna sprawa
wg mnie TP to termin,jak się go minie to można zacząc się wkurzac. póki co żadna z Was nie dotarła jeszcze do terminu,to chyba nie ma na co narzekac...

a ja dziś karkówka z grilla, przegryziona godzinę później lodami z bitą śmietaną...ale narzekam najwięcej że mam 13kg+

co z tą Shirą ....

Nikoś już z nami
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 16:48   #2092
Zmalowana
Zakorzenienie

Cytat:

Ale słodziutki niunio

Jeszcze sms od Kajool
Piękny włochacz

Cytat:
Napisane przez karolinee1983 Pokaż wiadomość
A tu masz rację, bo jakby nie było te "bezalkoholowe" piwa jakiś tam ułamek % alko posiadają. Myślę, że każda z nas musi sama podjąć decyzję, czy takie piwo wypić czy nie i tyle...
Ja uważam, że nie można też przesadzać, to niezdrowe, tego nie wolno. Popadanie w skrajność nie jest ok. A skoro nawet lekarz mówi że można sobie wypić bezalkoholowe/niskoalkoholowe to czemu nie. I racja, każda sama podejmie decyzję.

Babonik jak ktoś cierpliwy to nie ma na co narzekać masz rację. Ale o tym i o innych czynnikach nie raz pisałam ja, dziubek czy też zanka.

Edytowane przez Zmalowana
Czas edycji: 2011-06-23 o 16:49
Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 16:48   #2093
zanetaa88
Zakorzenienie

Piwa się nie robi z jabłek.

Z jabłek zrobisz bimber w słoiku, nie do dwóch godzin ale zrobisz.
Zostaw nawet sok jabłkowy na słońcu ok tygodnia, to masz winiaczka.

Ja sobie piję winko i mało mnie to interesuje czy ktoś to toleruje czy nie,
mam ochotę napiję się np Sangrii bo jest pyszna

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-23, 16:56   #2094
moniczka2123
Zadomowienie

dziewczyny wiem ze to glupie was o to prosic ale...

prosze o kciuki i pozytywne fluidy od jutra do soboty zeby podroz mezulka przebiegla pomyslnie bo to kawał drogi kupe godzin drogi
Az jakies 1000 km przed nim

Strasznie sie denerwuje

Stary 2011-06-23, 17:06   #2095
83monia
Zakorzenienie

jaks podkurzona jestem, maly mnie wkurza - nasikal na materac (dobra, nadal sie uczy, bury nie dostał), widelcem pieroga na tapicerce krzesla rozsmarowal, piszczy, marudzi, jesc w sumie nei chce (jeden pieróg na obiad!)...

ide na spacer

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 17:12   #2096
dziubek79
Zakorzenienie

pisałam do Shirki , oto odpowiedz:

"rozwarcie na 3 , nie chce być więcej, skurcze z krzyża a jeszcze tyle drogi do przebycia"

napisałam że trzymamy kciuki:

"trzymam się i nie poddam!!!!! buziaki dla wszystkich panienek"
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 17:14   #2097
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
w sobote ide na wasele, ponoć ma być upał wiec bardziej prawdopodobne jest że bede bardziej dogorywać w z opuchlizną niż wyprawiać szalone tańce do rana

Ślicznie wyglądaszJa też mam w sobotę wesele, ale podjęliśmy juz dawno decyzję, że jednak nie idziemy. Miłej zabawy

Cytat:
ech... znowu nie mam pół zęba, wypłukałam sobie to co mi wstawiła niedawno... mam pecha...
To jak ona Ci zrobiła, że się da wypłukac.....

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
a najlepsza wiadomosc jest taka ze wziela sobie miesiac urlopu od 4 lipca wiec jak urodze to pani dobra rada do pracy bedzie chodzic
No i dobrze, problem z głowy.

Cytat:

Cytat:

ciąg dalszy

Carmela i Sarunia

Cytat:

Ale słodziutki niunio

Jeszcze sms od Kajool
Słodziak- dobrze, że wszystko ok.

A my dzisiaj byliśmy jednak na lodach w Nałęczowie-ale pyszne-mam takie miejsce swoje ulubione i zawsze tam ciągnę męża.
Teraz idę chyba poleżec trochę, bo taki gorąc, że szok.

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
pisałam do Shirki , oto odpowiedz:

"rozwarcie na 3 , nie chce być więcej, skurcze z krzyża a jeszcze tyle drogi do przebycia"

napisałam że trzymamy kciuki:

"trzymam się i nie poddam!!!!! buziaki dla wszystkich panienek"
Omęczy się bidulka....

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
dziewczyny wiem ze to glupie was o to prosic ale...

prosze o kciuki i pozytywne fluidy od jutra do soboty zeby podroz mezulka przebiegla pomyslnie bo to kawał drogi kupe godzin drogi
Az jakies 1000 km przed nim

Strasznie sie denerwuje

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 17:22   #2098
zanetaa88
Zakorzenienie

Monika proszę Ja się stresuje nawet jak jedzie 20 km mój maż, więc to normalne !

83monia

Shira NIE DAJ SIE!

Stary 2011-06-23, 17:24   #2099
agadus
Wtajemniczenie

ślicznego synka ma kajool

agadus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 17:25   #2100
wodaqua
Zadomowienie

Moniczka, kciuki zaciśnięte Wiem co czujesz, ja też nie lubię długich podróży mojego mężą, szczególnie kiedy sam jedzie, bo lubi pocisnąć. Mam nadzieję, że przy małej mu się to zmieni!

Shirka, jesteśmy myślami przy Tobie!

Ale mi grillem pachnie od sąsiadów :P
wodaqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości