Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lato mamy już za pasem, wakacje spędzimy z bobasem. Marzec-kwiecień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-24, 22:10   #4376
diatoma
Zadomowienie

Dot.: Lato mamy już za pasem, wakacje spędzimy z bobasem. Marzec-kwiecień 2011

eirene nam polecila pediatra zagescic. ale wiesz co ja np sama Tymka bralam o 23 do jedzonka mimo ze sie niedopominal , i postanowilam wlasnie poczekac o ktorej sam zawola, ale nie to ze sie wierci czy marudzi tylko juz sie rozbeczy, bo wtedy wiem ze to glod. ale dzis np o 2 juz sie wiercil tak ze mnie obudzil, a u rodzicow spie z nim w 1 pokoju, i poszlam zagotowac wode, wracam on spi, wiec sie klade, za 5 minut znow sie bardzo wierci i w sumie zwlekalam z tym jedzonkiem cala godzine, bo juz sily nie mialam nie spac, ale gdybym miala to bym sie jeszcze przemeczyla to by pozinej jeszcze zjadl.
albo tez robie ze jak sie wierci to zatykam go smoczkiem lub wode daje. ale nie wtedy kiedy sie obudzi juz tylko jak zaczyna te swoje ruchy
mnie przeraza to ze komorki tluszczowe-adipocyty jak sie pojawia to mamy je na cale zycie i dlatego tak wazne jest zeby niemowlaki nie byky grube bo duza ich czesc cierpi na otylosc w przyszlosc

12. 09. 2015 Tosia
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora