Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zazdrośnice cz. 38
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-26, 17:57   #303
najfajniejsza
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice cz. 38

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Cześć

Było super!!!!! Niestety muszę sprzątać, a potem jedziemy się spotkać z księdzem, więc fotki i relację wrzucę wieczorem

Hawwuś, Osz odpiszcie mi proszę na PW jaka decyzja , bo mam deadline do jutra
czekamy
Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość
bry
Ale jestem wyrąbana....
Wstałam o 4, wykąpałam się, ubrałam i popędziłam na pociąg. Całą drogę do Warszawy przegadałyśmy z Nat więc szybko zleciało. Na miejscu też szybko trafiłyśmy do celu (z pomocą mapy), czekałyśmy ok. godzinę zanim nas poproszono na przesłuchanie. Wypełniłyśmy ankietę z pytaniami typu "jak bardzo ufasz swojemu partnerowi?". Było dziwnie i śmiesznie. Musiałyśmy przed kamerą mówić o sobie... Nat się rozwinęła pięknie i niemalże zaczęła opowiadać historię życia, ja nie wiedziałam co powiedzieć, więc dosyć szybko zwięźle i na temat. Później dostałyśmy 3 pytania testowe, gdzie trafiłyśmy 2 odpowiedzi (2to były czyste strzały- jeden celny, drugi nie a na jedno znałam odpowiedź). I tyle.
Jak nas będą chcieli, to dostaniemy maila. A jak nie... to będzie nam baaaardzo przykro.
Po castingu poszłyśmy zjeść coś do Złotych Tarasów, ale nam nie smakowało, więc przegryzłyśmy owocojogurtem z Maca, zdążyłyśmy na wcześniejszy pociąg i o... znowu przegadałyśmy całą drogę.
Męczący dzień, ale fajnie było.
Teraz pozostaje kciuki trzymać i czekać
no to kciukam. tu jest akurat ciężko przewidzieć Wasze szanse, bo nie wiadomo, na jakiej zasadzie wybierają.

capri, a jak tu się nie nakręcać, co? liczymy na twojego mena

Ilsa, własnie - twój sen rządzi
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora