![]() |
#271 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. 38
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
Naj co do mnogości sukienek to pewnie zależy, czy wesele jest w podobnym składzie osobowym, czy z zupełnie różnymi ludźmi
![]() Ja mam wolne do środy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Choji ta pierwsza będzie na Ciebie zdecydowanie za krótka. |
![]() ![]() |
![]() |
#273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. oj tam, ale się z ciocią spotkasz za to ![]() ![]() ![]() 3. w sumie masz rację, że ta kiecka pewnie za krótka będzie. nie pomyślałam o tym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry zazdrośniczki
![]() 3. dzień mojej choroby... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
Naj
1. Może i tak, ale ja mam w tym roku jeszcze 2 wesela i nie planuję zakupu żadnej dodatkowej kiecki. 2. W Kanadzie jest super! Mieszkałam blisko Jeziora Ontario, chodziłam tam codziennie na spacery, na basem, extra. Poza tym pracowałam dorywczo w restauracji u znajomych cioci i chodziłam do szkoły językowej. Fajnie było, chociaż bardzo tęskniłam za moim ówczesnym chłopakiem. Ogólnie fajna przygoda, szłam dopiero do 3 klasy LO (po nowemu do 2) i tej cioci nigdy na oczy nie widziałam. 3. Choji jest wysoka a rzeczy z Asosa krótkie, więc jakby chciała kupić coś z tego sklepu, to niech bierze to pod uwagę. |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
Gothka, zdrowia
![]() Spadam do sklepu i do pracy. mam nadzieję, że skończę dziś wcześniej, bo jutro pobudka o 6 i wyjazd do Polanicy ![]() ach, ostatnia niedziela w pracy - mam nadzieję - na jakiś miesiąc-półtora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do sukienek ja miałam w tamtym roku 4 wesela i kupiłam sobie dwie nowe eleganckie ale tylko na brata wesele niebieską i ciemną grafitową na poprawiny. a tak na 1 na weselu byłam w niebieskiej sukience na poprawinach w starej różowej. 2.grafitowa nowa poprawiny stara fioletowa 3. brata to nowa niebieska i grafitowa na poprawiny 4. grafitowa na wesele, stara czarna na poprawiny można ? można ![]() A TŻ kuzynka miała 6 wesel i na to 3 sukienki ![]() ![]() w sumie teraz mam tyle sukienek różnych , że spokojnie na 5 wesel mogę iść i to w każdej innej sukience ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, załamujecie mnie z tymi sukienkami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
mi się akurat uzbierało odkąd jestem z TŻ zaczęłam sobie jakieś sukienki kupować . odkąd z nim jestem byłam na 5 weselach , sylwestrze w sumie na dwóch nawet byłam a no i jeszcze jakieś większe imprezy też były , studniówka (ale tu miałam starą sukienkę zwykłą małą czarną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. żałoszczę ![]() ![]() lecę, buźka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#282 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
![]() Wczoraj nawet postanowiłam ubrać dżinsy, przebierałam się z 15razy, nic mi się nie podobało i włożyłam kieckę. ![]()
![]() |
#283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to sukienka tylko jedna. Na wesela ani żadne takie uroczystości większe nie chodzę więc nie mam ![]() a) może schudnę ![]() b) sama ją projektowałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
Z Asosa nie będę zamawiać, ja muszę sukienkę przymierzyć bo jestem niewymiarowa: szerokie biodra (na których praktycznie zero tłuszczu- sama miednica, więc tu się nie skurczę), tłuszczyk na brzuchu i talii, i szersze uda. I czasami sukienka wyglada super- ale co z tego jak uwidacznia to wszystko. Linki były poglądowe, dla zorientowania się czy takie mniej odświętne sukienki też na wesele będą się nadawać
![]() ![]() ![]() Ja w szafie mam dwie sukienki- i akurat każdą na weselach z mojej strony (ale różne gałęzie czyli goście inni) miałam po dwa razy (nie było poprawin, bądź jak były to spódnica+bluzka), plus wesela u znajomych (co też wiedziałam że nie będzie gości którzy byli na poprzednich weselach). Więc są wykorzystane na maksa ![]() Teraz doszłam do wniosku że do tej brązowej pasuje kupić jakieś dodatki (wisiorek czy coś) aby leżało sobie ładnie w szkatułce na biżuterię i czekało na imprezę ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- http://www.moda.net.pl/obrazki/2010/06/krecone2.jpg ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- http://curlyhairspot.com/pics/2010/1...curly-hair.jpg Edytowane przez Choji Czas edycji: 2011-06-26 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
Starsznie tu spokojnie w ten weekend
![]() Ja za chwilę idę na międzynarodową wystawę psów ![]() ![]() I jutro lub we wtorek jadę na parę dni do domu. Ciekawe jak rodzicom spodoba się prezent ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Bry! Ja tylko na chwilę. Mamy fajny weekend. W piątek poszliśmy spać o (!) 22...bez seksu(!) ![]() Oczywiście było zwiedzanie jubilerów też i oglądanie pierścionków. Wzięliśmy katalog. TŻ kazał zakreślić mazakiem które mi się podobają. Ja foch, ale potem stwierdziłam, że skoro ciągle pyta, to pewnie nie pamięta ![]() ![]() ![]() Wieczorem byliśmy u znajomych. B. jest w 8. miesiący ciąży i wygląda wspaniale ![]() ![]() Dziś rano poszliśmy biegać z TŻtem, potem zjedliśmy pyszne zdrowe śniadanko i teraz leżakujemy i leniuchujemy ![]() ![]() Grape! MIŁOŚCI!!! ![]() ![]() Zmykam ![]()
![]() |
#287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
ehhh umieram dzis.... przyjechali do nas znajomi z innego miasta i wypilismy mnostwo wina i piwa w parku
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
Capri Mmm aż Ci zazdroszczę takiego weekendy, a do tego niedługo będą zaręczyny.
![]() Ciekawe ile zaręczyn będzie przez wakacje. ![]() Od początku roku tylko 2 narzeczone...
"Najfajniej jest, gdy stoisz przed lustrem susząc włosy i szczerzysz zęby w uśmiechu na wspomnienie o wczorajszym wieczorze." ![]() Edytowane przez Antii89 Czas edycji: 2011-06-26 o 15:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() Na wystawie było bardzo fajnie, kupiłam psom nowe szelki i piłeczki. Mój brudny i skołtuniony york jest przezachwycony nową piłką i właśnie ją zagryza ![]() Capri - Twój Tż się zdecyduje niedługo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
No co
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Capri narzeczona, Capri narzeczona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
a w zyciu bym nie chciala meza dunczyka..... chociaz ten nawet fajny byl - metalu slucha
![]()
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() ![]() Było super!!!!! Niestety muszę sprzątać, a potem jedziemy się spotkać z księdzem, więc fotki i relację wrzucę wieczorem ![]() Hawwuś, Osz odpiszcie mi proszę na PW jaka decyzja , bo mam deadline do jutra ![]()
#296 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
bry
![]() Ale jestem wyrąbana.... Wstałam o 4, wykąpałam się, ubrałam i popędziłam na pociąg. Całą drogę do Warszawy przegadałyśmy z Nat więc szybko zleciało. Na miejscu też szybko trafiłyśmy do celu (z pomocą mapy), czekałyśmy ok. godzinę zanim nas poproszono na przesłuchanie. Wypełniłyśmy ankietę z pytaniami typu "jak bardzo ufasz swojemu partnerowi?". Było dziwnie i śmiesznie. Musiałyśmy przed kamerą mówić o sobie... Nat się rozwinęła pięknie i niemalże zaczęła opowiadać historię życia, ja nie wiedziałam co powiedzieć, więc dosyć szybko zwięźle i na temat. Później dostałyśmy 3 pytania testowe, gdzie trafiłyśmy 2 odpowiedzi (2to były czyste strzały- jeden celny, drugi nie a na jedno znałam odpowiedź). I tyle. Jak nas będą chcieli, to dostaniemy maila. A jak nie... to będzie nam baaaardzo przykro. Po castingu poszłyśmy zjeść coś do Złotych Tarasów, ale nam nie smakowało, więc przegryzłyśmy owocojogurtem z Maca, zdążyłyśmy na wcześniejszy pociąg i o... znowu przegadałyśmy całą drogę. Męczący dzień, ale fajnie było. Teraz pozostaje kciuki trzymać i czekać ![]()
#298 |
Zakorzenienie
|
to trzymamy kciuki stygmatku
![]() ![]()
![]() |
#299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Arrakis, ale miałaś super imprezkę! Zazdroszczę ![]() ![]() TŻ sprząta po obiedzie, który ugotowaliśmy razem ![]() ![]() Do jutra! ![]()
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
Do końca lipca. Jak się do tego czasu nie odezwą to znaczy, że nas nie chcą. Ale konkurencji było baaardzo dużo więc nie wiem no, musimy mieć wybitne szczęście.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.