|
LIPIEC: Pielęgnacja, akcesoria i inne
NIEAKTUALNE
Jestem tu nowa, ale postaram się, aby ten post był jak najbardziej przejrzysty.
dokładki na czerwono
rezerwacje na zielono
wymienione na szaro
Paczki w drodze: marylinda
WISHLIST
Najchętniej wymienię się na:
- eyeliner w pisaku,
- krem lub próbki: Bioderma Hydrabio Legere lub o podobnych właściwościach
- lakiery do paznokci: bordo, wiśnia
- cienie do powiek: wanilia, czekolada
- inne kosmetyki - coś czego nie potrzebuję, ale mnie zainteresuje
- perfumy lub próbki
- sztuczne rzęsy - gęste
- klej do rzęs KRYOLAN
- książki: Terry Pratchett, Umberto Eco (powieści)
- tampony OB Pro Comfort (nowe zamknięte opakowania)
Na wymianę mam:
Kolorówka:
- Kredka do ust - śliczny fiolet (Oriflame, Beauty, lip perfection, Berry Kiss) - użyta 3 razy, niestety nie maluję ust w tej tonacji
Pielęgnacja:
- Truskawkowy płyn do kąpieli z brokatem (Betterware), 500 ml, data ważności: sierpień 2012, raz użyty
- Heel Balm (Masterplast). Balsam na wysuszone pięty. Głęboko działające składniki, nie zawiera substancji zapachowych (i też w zasadzie nie pachnie). Nowy, w pudełku, zaplombowana tubka (działanie sprawdzone na moim własnym egzemplarzu). 70ml, data ważności: luty 2014 lub 12 miesięcy od otwarcia. (zdjęcie w następnej wiadomości)
- Insect Repellent Wipes (Betterware). Chusteczki przeciw komarom.
Wyprodukowane w UK. Każda chusteczka jest nasączona preparatem antykomarowym i zapakowana w oddzielną saszetkę. Wystarczy rozpakować i przetrzeć skórę. Zostało 9 sztuk. (zdjęcie w następnej wiadomości)
- Nawilżający krem do stóp Granat i Czekolada (Avon - Foot Works) - 75ml, użyty 3 razy, więc większość jeszcze jest, kupiony jakieś 2 miesiące temu, ważność 12 miesięcy od otwarcia.(ostatnie zdjęcie)
Akcesoria:
- Suszarka do paznokci, kilka razy użyta, na baterie paluszki, wyprodukowana w Chinach dla Betterware
- Myjka do pleców z naturalnej luffy - gąbki (Betterware), nowa, nie otwierana
- Zestaw do paznokci: cążki i metalowy pilniczek, w kwiatki, w przezroczystym opakowaniu, nowe
- Pilniczki, bardzo mocne do twardych paznokci. Z jednej strony brokat, z drugiej powierzchnia piłująca, 3 sztuki, oddam razem lub osobno:
- duży - wściekle różowy
- mały- ciemnoróżowy
- mały - jasnoróżowy
- Silikonowe płatki do oczyszczania porów skórnych (Betterware) - nowe, tylko wyjęte z opakowania do zdjęcia, 2 sztuki: większa do całej twarzy i malusieńka do zagłębień np przy nosie, wielorazowego użytku (ostatnie zdjęcie)
- Rękawiczki do złuszczania skóry (Betterware) - idealne do pilingu i masażu pod prysznicem. Kupiłam podwójne opakowanie, więc jedną parę chętnie oddam: na zdjęciu w różowe kwiatki, nowa w opakowaniu do oddania i we fioletowe - moja para, żeby było widać jak wygląda poza opakowaniem.
Edytowane przez nyateneri
Czas edycji: 2011-11-10 o 11:56
|