Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/
Cytat:
Napisane przez kapka
w załączniku zdjęcie wózeczka z zamontowanym fotelikiem.
Co mi się najbardziej w nim podoba: prosty montaż , wystarczy nacisnąć najpierw z jednej potem z drugiej strony guziczki i konstrukcja bez problemu wychodzi.Nie trzeba nic przesuwać, czy wciskać w tym samym momencie z obu stron-jak w niektórych modelach.
Reszta wózka to kewstia gustu  ..zobaczymy jaki będzie w praktyce bo jak na razie korzysta z niego Łapacz-misio mojej córy.
Ja już komplet pościeli mam w domciu z tydzień temu mi przyszedł, wklejałam zdjęcia, zestaw zielony w żyrafke za 170 zł z 11-cz.: poszewka na kołdre i na poduszke, prześcieradło na gumke,poduszka,kołderka,r ożek,przybornik, kołderka do wózka, poduszka do wózka, ochraniacz na łóżeczko i sliniaczek gratis.
Zestaw ogólnie OK, materiał troszke sztywny, ale po praniu powinien troszke zmięknąć.
Przybornik b.fajny, bo pomiesci troche chociaż ma "tylko" 6 kieszonek, jak dla mnie niezbędny biorąc pod uwage mój mały pokoik, na kremy, czy pampersy powienien sie przydać.
|
Fajny 
a 11 elementów za 170 zł to chyba mało, pokażesz linka? 
Cytat:
Napisane przez thelilah
oj tam nie przejmuj się tym co gadają
ja też się źle czuję z moją nadwagą, ostatnio nawet mojemu tż powiedziałam, że nie czuję się sobą i czuję się mało atrakcyjna... powiedział mi a co się przejmujesz, masz najkochańszą nadwagę na świecie, po czym dodał mówiąc do brzucha: mój kochany brzusio i dał całuska... dla niego to całkiem normalne, a dla mnie nie, bo ja nigdy nie miałam nawet 1kg nadwagi. pocieszam się, że schudnę we wrześniu i Tobie radzę to samo  nie ma sensu dołować się tym co Ci rodzina gada, ja wiem, że robi się przykro jak się to słyszy, ale będzie dobrze, nie słuchaj ich
kapka ładny wózek 
|
Ja też się dziwnie czuję. Ostatnio nadwagę miałam w 6 klasie, niecały rok. Później - obce uczucie. Rozstępy, stykające się uda czy obwisłe cycki to dla mnie coś surrealnego. Celulit też wykończyłam ze 3 lata temu a tu nagle suprise, wszystko naraz, ale trudno. W koncu jeszcze dwa miesiące, później karnet na siłownie i misja wbicie się w najmniejszą rzecz w szafie rusza. 
Tż też niby rozumie, w końcu "mój syneczek tam mieszka" , ale uda mógł mi już oszczędzić
Cytat:
Napisane przez kapka
thelilah-dziekuje
Uciekam do książki, jutro do pracy..
Mam pytanie z innej beczki: wiecie może w jakim programie można zrobić tak by 2 zdjęcia były obok siebie i zapisane jako jeden plik??(mam nadzieje,że jasno napisałam i nic nie pokręciłam :P )
dobranoc do jutra 
|
Photoshop?
---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------
Cytat:
Napisane przez agnyska81
A właśnie, idąc tym tropem... Czy dziecku trzeba zaglądać do pieluchy, czy jakoś inaczej można poznać, że to już? (zapach, zachowanie dziecka) Może głupie pytanie, ale serio nie wiem jak to jest  Zawsze mi się wydawało, że dziecko jak ma mokro, to płacze. Ale może mi się tylko wydawało... Hmm, no w pampersie to nie wiem, czy bywa mokro 
|
Ja wiem tylko że od 6 miesiąca na Nince poznawałam po zapachu bo sama chodziła i jej nie przeszkadzało. Nie wiem jak to z niemowlaczkami, ale pewnie tak często zmienia się pampersy żeby uniknąć zaparzeń że co zaglądnięcie coś się znajdzie mam nadzieję że opowiedzą mi wszystko w szkole rodzenia