2011-06-27, 08:15
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/
Hej Zaczynamy 31 tydzień I jak czytam na lipcówko-sierpniówkach, że dziewczyny się rozpakowywały w 35tc już to jakoś mnie strach już oblatuje
Cytat:
Napisane przez agnyska81
A właśnie, idąc tym tropem... Czy dziecku trzeba zaglądać do pieluchy, czy jakoś inaczej można poznać, że to już? (zapach, zachowanie dziecka) Może głupie pytanie, ale serio nie wiem jak to jest  Zawsze mi się wydawało, że dziecko jak ma mokro, to płacze. Ale może mi się tylko wydawało... Hmm, no w pampersie to nie wiem, czy bywa mokro 
|
Nie wiem Kiedyś się opiekowałam takimi maluchami ale już nic nie pamiętam Damy radę
Cytat:
Napisane przez OrangeJuice
Witam Was Kochane  . Dawno mnie nie było i dawno się nie odzywałam ale wylądowałam w szpitalu z anemią. Szprycowali mnie żelazem i jakos postawili na nogi. Do tego doszły spore problemy osobiste i nie miałam czasu ani głowy do Was zaglądać. Widze, ze mam sporo do nadrobienia... Pozdrawiam Was serdecznie 
|
Mam nadzieję że już lepiej ze wszystkim?
Cytat:
Napisane przez mooonik
no to super  kiedy wynik?
mąż mi właśnie maluje paznokcie u stóp  Wy dajecie radę sobie same to jeszcze robić?
|
Jutro
W zeszłym tygodniu jeszcze obcięłam paznokcie, a w tym może być już problem A o malowaniu nawet nie marzę Ale tż powiedział, że on moich paznokci u stóp nie tknie bo się boi - jak się źle obetnie to wrastają
Cytat:
Napisane przez cotynato
|
A nie dałoby się czegoś z tej samej serii co ta komoda? Czy ona nie pochodzi z żadnej serii? Ale jak już to lepiej dwie te same
Cytat:
Napisane przez danika
Natuś ale te śpiworki się całkiem rozsuwają albo odpinają
a co do cukrzycy to fakt, ze nastąpiło wśród lekarzy jakies przewrażliwienie w tym temacie - nie wiem z czego to wynika  duzo powikłań było z niewykrytych nietolerancji czy co?
|
Sprawdziłam i już to wiem
Rozumiem jeśli ktoś przekroczy normę,ale po co stresować dziewczyny które mają wynik gdzieś w górnej granicy normy Po coś są te normy
Cytat:
Napisane przez Sharifa
A w ogole to dzien dobry poniedzialkowo  Jutro chyba skoczymy zrobic wszelkie badania z krwi jakie mi ostatnio ginka zlecila, wizyta juz za tydzien  Na wszelki wypadek prosze o kciuki juz teraz, zeby malenstwo bez problemow pokazalo co tam skrywa miedzy nozkami 
|
|
|
|