Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/X 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-27, 08:15   #910
19natka88
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/

Hej Zaczynamy 31 tydzień I jak czytam na lipcówko-sierpniówkach, że dziewczyny się rozpakowywały w 35tc już to jakoś mnie strach już oblatuje

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
A właśnie, idąc tym tropem... Czy dziecku trzeba zaglądać do pieluchy, czy jakoś inaczej można poznać, że to już? (zapach, zachowanie dziecka) Może głupie pytanie, ale serio nie wiem jak to jest Zawsze mi się wydawało, że dziecko jak ma mokro, to płacze. Ale może mi się tylko wydawało... Hmm, no w pampersie to nie wiem, czy bywa mokro
Nie wiem Kiedyś się opiekowałam takimi maluchami ale już nic nie pamiętam Damy radę

Cytat:
Napisane przez OrangeJuice Pokaż wiadomość
Witam Was Kochane. Dawno mnie nie było i dawno się nie odzywałam ale wylądowałam w szpitalu z anemią. Szprycowali mnie żelazem i jakos postawili na nogi. Do tego doszły spore problemy osobiste i nie miałam czasu ani głowy do Was zaglądać. Widze, ze mam sporo do nadrobienia... Pozdrawiam Was serdecznie
Mam nadzieję że już lepiej ze wszystkim?

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
no to super kiedy wynik?

mąż mi właśnie maluje paznokcie u stóp Wy dajecie radę sobie same to jeszcze robić?
Jutro
W zeszłym tygodniu jeszcze obcięłam paznokcie, a w tym może być już problem A o malowaniu nawet nie marzę Ale tż powiedział, że on moich paznokci u stóp nie tknie bo się boi - jak się źle obetnie to wrastają

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Dziewczyny poradźcie mi.

Czy sądzicie że w małym pokoju głupio będa wyglądać dwie takie same komody?
Albo dwie komody w kolorze białym? Aktualnie mam http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70121763
i bardzo mi się podoba, ale gdyby po drugiej stronie stała taka sama to by wyglądało durnie, co? Myślałam też o takiej http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00214553
lub http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40214551
ale nie wiem czy to do siebie w ogóle jakoś pasuje, nawiązuje i w ogóle. A chce wywalić regał i dać coś za niego i zupełnie nie wiem co poradźcie
A nie dałoby się czegoś z tej samej serii co ta komoda? Czy ona nie pochodzi z żadnej serii? Ale jak już to lepiej dwie te same

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
Natuś ale te śpiworki się całkiem rozsuwają albo odpinają

a co do cukrzycy to fakt, ze nastąpiło wśród lekarzy jakies przewrażliwienie w tym temacie - nie wiem z czego to wynika duzo powikłań było z niewykrytych nietolerancji czy co?
Sprawdziłam i już to wiem
Rozumiem jeśli ktoś przekroczy normę,ale po co stresować dziewczyny które mają wynik gdzieś w górnej granicy normy Po coś są te normy

Cytat:
Napisane przez Sharifa Pokaż wiadomość
A w ogole to dzien dobry poniedzialkowo Jutro chyba skoczymy zrobic wszelkie badania z krwi jakie mi ostatnio ginka zlecila, wizyta juz za tydzien Na wszelki wypadek prosze o kciuki juz teraz, zeby malenstwo bez problemow pokazalo co tam skrywa miedzy nozkami

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora