Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sexy PMki zamężne juz od roku, a rozmowy dalej w toku - cz. 19
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-06-27, 10:25   #162
acelinka
Zakorzenienie

Dot.: Sexy PMki zamężne juz od roku, a rozmowy dalej w toku - cz. 19

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Witajcież

Na koncercie wczoraj było super magicznie wróciliśmy przed 1 a Tż rano musiał wstać do szkoły na egzamin ja wstałam po 10tej

Co do farbowania to ja mam radykalnie zmieniony kolor bo naturalnie jestem ciemną blondynką (mam taki brzydki ,,mysi" kolor włosów) a od wielu wielu lat farbuje się na czarno - przeszłam już wiele kolorów, nawet czerwień ale w czarnym czuje sie najlepiej więc farbuje włosy przynajmniej co miesiąc-półtora bo odrosty niestety widać bardzo
Ale z farbowaniem mam dobrze bo moja przyjaciółka ma zakład fryzjerski i właśnie co jakiś czas spotykamy sie tam wszystkie pięć po pracy i akurat zazwyczaj wszystkie w ten sam dzień się farbujemy więc zawsze jest wesoło. A płacimy tylko za farbę, która starcza na parę farbowań więc wychodzi taniej niż w domu
egzaminy po imprezie są najlepsze ja też właśnie miałam taki mysi bond, co innego jak bylam malusia wtedy byłam śliczną blindyneczką
a teraz jaki kolor mam to wiecie
faaaajnie mieć znajomą fryzjerke, ja też zawsze tylko do mamy do prac albo do domku skocze i mam
Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość

o rany, jak mi się nie chce iść do pracy, ale jeszcze ten tydzień tylko i wyjeżdzamy na wakacje
ale fajnie się macie tydzień szybko zleci
Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
cześć
to ja wizażanka marnotrawna czasem zaglądałam na wątek, ale na prawdę tyyyyyle się u mnie działo, zmieniało i w ogóle życie nabrało takiego tempa, że nawet nie mialam czasu nic pisać. długo też nie miałam stałego łącza neta.
dziś w przypływie tęsknoty zerknęłam i aż sama się do siebie uśmiechnęłam jak zobaczyłam te wszystkie znajome Wasze nicki
w wielkim skrócie co u mnie: kończę studia, pracuję w domu (wreszcie!!) i spełniam się jako szczęśliwa żona ukochanego męża no i staramy się o dzidzię, ale póki co chyba jeszcze nie nadszedł dla nas ten czas aby ją mieć.
a co u Was?
pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!! !!! i myślę, że do jutra

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
cześć

no i po weekendzie a tak milutko było TZ wczoraj pojechał na delegacje ale znowu za 10 dni będzie mam nadzieje ze zleci szybko

no i tak jak myślałam egzamin nie zdany Kampania wrześniowa czeka na 120 osób zdało tylko 30 osób
kochana jeżeli tyle osób nie zdało to wykładowca jakiś nie teges nie przejmuj się zdasz we wrześniu i już

10 dni szybko minie
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora