![]() |
#121 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexy PMki zamężne juz od roku, a rozmowy dalej w toku - cz. 19
Cytat:
no to super ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
![]() jestem. Dzieki za kciukasy ![]() ![]() Najpierw pięknie uprosiłam panie w dziekanacie i mogę oddać pracę góra we wtorek ![]() Okazało się że mam tylko poprawić jakieś pierdoły w hipotezach i tyle ![]() Także już jestem spokojniejsza. acelinko no to będziesz miała jutro wesoły poranek ![]() ![]() Ostatnio mam parcie na tosty ![]() ![]() Miłego wieczorku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() niestety ja jeszcze nie i pewnie dlugo nie ![]() co do tiramisu to fotki nie zrobie bo juz zjedzone ![]() co do fasolki to oczywiscie szparagowa,w lato przynajmniej raz na tydzien takie danie jemy Cytat:
![]() i jak ten serwis na zywo,ladny? Cytat:
![]() ![]() zazdroszcze Ci koncertu i super ,ze zaczynasz czuc "smyrania" ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ultra jak tam wizyta?? ja mam dzisiaj wolne,ale tz w pracy,weekend oczywiscie pracujacy,ale za to we wtorek jak wszystko sie uda to jedziemy nad morze do Monte Carlo!!!Skuterem!!! ![]() ![]()
![]() |
#125 |
Wtajemniczenie
|
magolina: super , ze Ci sie udalo z ta praca
![]() syvietta: gratulacje , ze bedziesz ciocia ![]() certi:ja tez mam plany sie odchudzic, ale mi jakos nie wychodzi ;/ dzisiaj bylam na basenie i mam nadzieje, ze bede chodzic czesciej. Z kolezanka sie na bieganie jeszcze chce umowic...
#126 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() heh ja też miałam takie jazdy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja sie od środy biore za zrobienie karpatki i jeszcze nie zrobiłam, może jutro ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Wtajemniczenie
|
silvetta zazdraszczam tej wycieczki do Monte Carlo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Spróbuję troszkę nadrobić, bo znów mam zaległości ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |||||||||
Zakorzenienie
|
witam was. znowuż porcja odpowiedzi
![]() Cytat:
![]() to świetnie. mniej tachania, wybierania, płacenia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ładny komplecik, ale nie wiem czy tyle warty. nie orientuję się w cenie porcelany. jak się składacie, to spoko, ale dla mnie to jednak drogo. no i bałabym się kupować cokolwiek, co może się stłuc, zgnieść itp w podróży, no ale to ja ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() umyję włosy i drapię dalej ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#130 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no to super ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja mieszkam z teściem, więc dzwonić nie będę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() kuku kuku ![]() dziękuję ![]() ja właśnie skróciłam. aż się boję, ale napiszesz ile kosztuje podcięcie włosów? na dziś tyle. laska, która mnie kapkę wyrolowała, założyła nowy wątek. a podobno zgubiła hasło ![]() ![]() ![]() dobranocek ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Wtajemniczenie
|
cześć, znowu pogoda do d..y
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() bezaczku nieciekawa sytuacja z tą dziewczyną, może zadzwoń do niej i próbuj jakoś wyegzekwować to do czego się zobowiązała, chociaż mi na allegro też ze dwa razy trafili się złodzieje, wzięli kasę i nic nie wysłali, potem z jednej sprawy zrobiła się sprawa na policji (ktoś zgłosił), ale nic nie ustaliła policja, wzywano mnie i chodziłam składać zeznania, a i tak umorzyli sprawę. Także jeśli to niewielkie koszty to chyba nie ma co sobie nerwów psuć. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
i nas leje, burza była a teraz pada okropnie, oboje ejstesmy w pracy, z tym że ja się nudzę, o nic się nie dzieje. no ale troche posiedze
#133 | |||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nadrabiam ratami ![]() Super ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Wtajemniczenie
|
lało, nawet grad się pojawił, a teraz świeci słońce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Moje też się nie nadają, bo są krótkie i krzywe ![]() ![]() Cytat:
![]() Resztę nadrobię jak wrócę, bo muszę iść do sklepu, a nie wiem czy jest otwarty do 13 czy do 14 ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
czesc
Cytat:
mam nadzieje ze bede kiedys dobra tesciowa ![]() u Was deszcze? a u mnie ladnie, moze troche wietrznie ale ogolnie super, spacerek z SYNECZKIM ![]()
![]() |
#137 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Teraz melduję co u mnie: na weekend przyjechała świadkowa, a TŻ był w pracy na nocce, więc miałam dziś nocne pogaduchy ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Wtajemniczenie
|
wróciłam z działki, jeszcze nigdy tyle nie skosiłam co dzisiaj, nie wiem jak jutro będę ruszała rękami... no i dłonie... masakra - całe czerwone i w siniakach od trzymania kosiarki. Chyba trochę przesadziłam, ale rzadko zdarza mi się to robić z braku czasu, wiec dzisiaj nadrobiłam.
Ciekawe co będziemy dzisiaj wieczorem robić, TŻ jeszcze nie wrócił do domu, ja już umyta i z maską na włosach siedzę, a pewnie skończymy u znajomych na domówce. |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Konto usunięte
|
Wróciłam już dziewczynki... Pogoda nam średnio dopisała, a zupełnie nie było co robić w deszczu
![]() ![]() Z wielkich plusów - przez ostatnie dwa dni w ogóle mnie głowa nie bolała ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Miesni tez jakos nie widac jeszcze. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale - coz, sa ludzie i parapety jak to mowia medrcy. Cytat:
Kolorek bedzie - teraz musze znalezc jakies fajne plytki na sciane - opowiem wam pozniej o wizycie w hurtowni plytek bo ide robic kolacje ![]() Cytat:
Czyli cisnienie jest winne? ![]()
![]() |
#141 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja za każdym razem po powrocie z gór albo morza mam straszne bóle głowy. Nie wiem czy to kwestia ciśnienia czy tego syfiastego miejskiego powietrza ![]() Może te Twoje bóle głowy od ciśnienia są ![]() Cytat:
![]() No i nici z nocnych pogaduszek, bo ciocia się kontuzji nabawiła i postanowili, że już dziś wrócą do domu, a kuzynka (świadkowa) razem z nimi ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#142 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. dziękuję ![]() 3. no właśnie u nas tyle fryzjerów, że aż strach, o 1/3 pewnie nawet nie wiem, a tam gdze chodzę też zazwyczaj trzeba się umówić. 1. całkiem w porządku ![]() ech, teściowe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() cóż. coraz bliżej do końca nadrabiania, ale nie za blisko ![]() dobranocek ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |||||
Raczkowanie
|
dziekuje
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() wrzuce fotki jak bede miala ![]() dziekowac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() milej slonecznej niedzieli ![]()
![]() |
#144 |
Wtajemniczenie
|
cześć, no i ostatecznie nigdzie nie byliśmy wczoraj bo nie chciało mi się po raz kolejny iść do siostry TŻ, ostatnio w sobotę się z nimi widzieliśmy, więc zostaliśmy w domu i obejrzeliśmy fajny film.
a dzisiaj małe zakupy i pojedziemy do mojego taty na obiad ![]() danaee szkoda, że pogoda Wam nie dopisała, w ogóle ten tydzień to jakaś masakra jeśli chodzi o pogodę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 | ||
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Wtajemniczenie
|
Witajcież
![]() Na koncercie wczoraj było super ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz drukuje prace bo jutro jadę złożyć do dziekanatu. Dziś chyba cały dzien w domku, bo Tż jeszcze o 16 ma egzamin więc pewnie nie pojedziemy do teściów, chyba że później. Co do farbowania to ja mam radykalnie zmieniony kolor bo naturalnie jestem ciemną blondynką (mam taki brzydki ,,mysi" kolor włosów) a od wielu wielu lat farbuje się na czarno - przeszłam już wiele kolorów, nawet czerwień ale w czarnym czuje sie najlepiej ![]() ![]() Ale z farbowaniem mam dobrze bo moja przyjaciółka ma zakład fryzjerski i właśnie co jakiś czas spotykamy sie tam wszystkie pięć po pracy i akurat zazwyczaj wszystkie w ten sam dzień się farbujemy ![]() ![]() Martoolka szkoda że kuzynka musiała pojechać, ale pewnie jeszcze kiedyś to nadrobicie ![]() Danaeee wychodzi na to, że klimat gór Ci służy. Szkoda tylko że pogoda Wam nie dopisała ![]() certi i jak tam?? masz zakwasy?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
sjoanna: to moze inna dietę zastosuj jak nie możesz schudnąć ?
![]() ![]() magolina: fajnie ,ze masz koleżankę fryzjerke ,Tez bym tak chciała ![]() Jaa jutro ide odrosty do fryzjerki robić i trochę podetnę włosy, bo chciałam sobie zdjęcia do obrony zrobić i , zebym znowu okropnie nie wyszla ![]()
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też kiedyś farbowałam, na rózne kolory, ale już jakiś czas niestety nie ![]() ![]() Ale kusi mnie, żeby sie obciąc na krótko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i troche sera np mozarelli i na pizzie. Tyle. A no i od czasu do czasu smaze boczek a potem na nim np jajeczniczke. Naprawde niewiele w porownaniu do tego co jadlam w Polsce. Miesa tez chude - prawie zawsze kurczak lub indyk. Zasmazek tu nie ma ![]() W zimie byly duzo ciezsze obiady i kolacje. No i wiecej slodyczy. Ale ja nigdy szczupla nie bylam. Maz mowi ze wygladam swietnie - to moze tak zle nie jest? ![]() Cytat:
Ale teraz - na razie - trzymam dlugie bo maz je lubi. Zobaczymy jak przetrwam lato. ![]() A teraz epopeja remontowa - ciag dalszy! Bylismy w piatek z fachmanem w tej hurtowni plytek i pierwsza czesc pobytu byla swietna. Ustalilismy jak ma wygladac wzor z plytek w lazience. A potem mielismy wybrac plytki na sciane do kuchni. No i okazalo sie ze sa tylko takie tradycyjne. Beze i brazy z motywami kuchennymi o nieregularnych brzegach - styl rustykalny. ![]() ![]() Jak ogladalam plytki szare - to na mnie tesc i ten fachman - szare - jak sciana za ciemno bedzie - a koloru sciany obaj jeszcze wtedy nie znali! ![]() Jak patrze na biale - to znowu zle bo meble biale beda - zleje sie w calosc. Jak patrzylam na lazienkowe to nie bo to przeciez do lazienki - pytam sie - gdzie to na plytce pisze ze nie do kuchni! ![]() Stracilam tylko nerwy i troche czasu. Ale kuchnie robia na koncu wiec jest jeszcze na to czas. Tylko powiedzcie mi - to ma sie mnie i mezowi podobac przeciez a nie rumunskiemu fachmanowi i tesciowi. ![]() ![]() Zla jestem! ![]() Dzisiaj dodalam sobie do humorku nastepna sprawe. Bylismy z mezem mierzyc dokladnie sypialnie zeby wiedziec jak mozemy meble ustawiac i weszlismy do kuchni zeby sobie wyobrazic jaki duzy stol mozemy miec. I ja sie patrze i pytam - a gdzie jest rura z gazem do kuchenki gazowej? Dziewczyny - nie ma! Jest prad bo kuchenka zapalana jest na prad a gazu niet! ![]() Beda musieli chyba w swiezo wylanym betonie wykluc rowek na rurke i poprowadzic gaz! ![]() Mozna stracic wszystki wlosy - albo schudnac (oby ![]()
![]() |
#150 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() fajnie, że koncert się udał, a jak TŻ po tych egzaminach? fajnie z tym farbowaniem w kilka osób, na pewno niezłą zabawę macie ![]() ja też mam radykalnie zmieniony kolor, tzn. kiedyś jeszcze w podstawówce byłam ciemną blondynką, potem ciągle malowałam na brąz z różnym rezultatem, często kasztan, kiedyś wyszły mi czarne, a teraz mam jasny blond i balejage z tego z jasnym brązem, ogólnie jasne mam bardzo i w takich najlepiej się czuję. A w ciemnych nie wyobrażam sobie siebie już ![]() o rany, jak mi się nie chce iść do pracy, ale jeszcze ten tydzień tylko i wyjeżdzamy na wakacje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.