|
Pani Buka
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
CZERWIEC - NIE ZNAM REGULAMINU kilka kosmetyków, pielęgnacja i kolorówka
Mój wątek jest skromny, ale chętnie się pozbędę tych kosmetyków bo mi zalegają w szafkach Może będzie więcej przy dokładniejszym ich przejrzeniu 
Przygarnę: cienie do powiek (aktualnie szukam głównie białego, różnych szarości i beżów), pędzle do makijażu, wszelkie balsamy do ciała, kremy, maseczki, odżywki do włosów...ale nie wymieniam się na siłę, tylko na coś czym jestem rzeczywiście zainteresowana.
Możliwy odbiór osobisty w Krakowie.
Ja odpisuję w Twoim wątku, Ty w moim 
na czarno - jest
na szaro - nie ma
na czerwono - rezerwacja/w trakcie negocjacji
1. Oriflame, ochronne mleczko z tonikiem 2w1 z orzechem i jagodami kolcowoju, 150ml, użyte kilka razy, pięknie pachnie
2. Mini żel-peeling pod prysznic z Rossmanna, zapach pomarańcza i granat, nowy
3. Wella, High Hair, dwufazowy spray do prostowania włosów, zużycie jak na zdjęciu
4. Puder prasowany Constance Carroll UK, odcień 13- Tea Rose, nowy, niestety dla mnie za ciemny
5. Oriflame, potrójny korektor do twarzy, nowy
6. E.L.F. Studio, rozświetlacz do twarzy, odcień Gotta Glow, minimalne zużycie (malutka100)
7. Oriflame, eyeliner w pisaku, czarny, użyty max 10 razy więc jeszcze sporo powinno go być
8. Oriflame, eyeliner w płynie Giordani Gold, czarny, nowy
9. Miss Sporty, Light Energy, podkład odcień 01-Light, zużyte ok. 1/4
10. Miss Sporty, czarny cień do powiek, niewielkie zużycie
dokładka!
11. Balsam do ciała (pachnący) Oriflame Giordani White Gold 250ml, użyty max 2 razy.
12. Łagodny żel do mycia twarzy Oriflame Optimals do wszystkich typów cery, nowy, 150ml
13. Spray/dezodorant do stóp Oriflame o zapachu różowego grejpfruta, użyty kilka razy
Czas edycji: 2011-08-21 o 20:08
|