2011-06-30, 09:01
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
Cytat:
Napisane przez *Agatek*
(...)
ktosia jak ja sobie pomyślę o połogu to od razu się odechciewa rodzić  domyślam się jakie to jest ciężkie, bo ja po zamrożeniu nadżerki nie mogła uporać się z upławami które trwały koło 2 tyg, a połóg jeszcze dłuższy jest wrr  a robisz jakieś ćwiczenia? słyszałam, że intensywne ćwiczenia szybciej doprowadzają macicę do normalnego stanu  szybciej się wszystko złuszcza i goi, może pomyśl o jakimś ćwiczeniu w domu? brzuszki czy coś? 
(...)
|
Nie wiem szczerze mówiąc jak to jest z ćwiczeniami, nie interesowałam się tym, bo póki co przy małej mam dość gimnastyki
Cytat:
Napisane przez Katunia:)
ktosinko na panikuj za wczasu, ale moze faktycznie lepiej jedz do gina to sprawdzic
mnie swego czasu bardzo niepokily uplaty ktore trwaly jeszcze jakis czas po pologu i mocne ciagniecie krocza,ale ginka po zbadaniu mowila ze to normalne i wszystko ok
Koniecznie daj znac co gin powiedzial!na pewno wszystko jest OK 
|
Cytat:
Napisane przez martucha84
(...)
jedź sprawdź może faktycznie coś z łożyska zostało, aczkolwiek wesz może skrzepy się robią ale wszystko jest ok.. trzymam kciuki, ale sprawdzić nie zaszkodzi 
gratuluje załatwienia chrztu  szybciutko, kiedy chrzcicie?
(...)
|
Dzięki kochane za wsparcie Do tego wszystkiego jeszcze znowu zaczęłam krwawić "żywą krwią" Aż mi się nad ranem słabo zrobiło jak wstałam do Marcelki. Dzwoniłam do gina, powiedział, że w ciągu 6 tyg mogą dziać się różne cuda, łącznie z nawracającym krwawieniem, jak nie mam gorączki to najprawdopodobniej wszystko jest ok, ale jeśli mam się denerwować, to lepiej to sprawdzić, także na 15.00 jadę na wizytę.
Martuś chrzcimy 16 lipca, Marcelinka będzie mieć równo 6 tygodni. Dla mnie to i tak późno, bo u nas w rodzinie szybko się chrzci dzieci, ja miałam np 3 tyg, mój brat 2 Cieszę się, że udało nam się to załatwić, bo trochę kombinowania było, bo nie chrzcimy w swojej parafii i w dodatku tak, że nasz proboszcz dowie się po fakcie
|
|
|