2011-06-30, 13:29
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.
No już nie fuczy 
No ja sama jestem zdziwiona jego zachowaniem, pisałyście o dojrzałych mężczyznach, widać wiek nie ma nic do tego, mój ma prawie 30 lat, a ja 22...
A wiecie, zasadziłabym mu takiego kopa i to z buta, prosto w nos...Właśnie to sobie wyobrażam i czuję się super Zazdroszczę Wam pomocy mężów i zaangażowania. A co najlepsze, jak próbuję z nim rozmawiać, to i tak kończy się pretensjami i żalem, że jeszcze TU mieszkamy ( w moim domu rodzinnym, no ale gdzie mamy mieszkać, jak mieszkanie jeszcze nie gotowe?) że ja,tak jak każdy członek mojej rodziny od razu podnoszę głos...Mam go dość i wysłałabym go na księżyc...
I z ważniejszych spraw-
IUSTYNKA OGROMNE GRATULACJE! cieszę się, że akcja przebiegła szybko, i mocno trzymam kciuki za Zuzię, by pomogła rehabilitacja! Wiem, że tak będzie!
I za każdą wizytę 
Bartessa dziś masz 39 t i 1 dz prawda? ja dokładnie o tym czasie urodziłam.
dziubek Dzisiejszy dzień jeszcze się nie skończył...A nuż coś zacznie się dziać? Ale jeśli nie, nie smutaj, dzidzia na pewno będzie w terminie.
Agula jestem, miło, że pamiętasz o mnie
aaniu jak spacerki z Adasiem? U nas pogoda trochę nie sprzyjała ostatnio, ale dzis wyjdziemy na pewno. adaś jest UROCZY!
słoneczko ojej to już! Trzymam kciuki za Ciebie i Maksia!
Kurde miałam więcej odpisać, ale zakuty łeb nie pamięta.
Piję już 3 kubek melisy tak w ogóle...
I mały dla Cioć wizażowych...
|
|
|