Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/X 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-01, 07:50   #1572
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot
Dot.: Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość
Ja mam normalny czas

A pochwalę się dzisiejszymi zakupkami a co- odreagowuję moje stresy
Super ! klask i:
Ja wczoraj poszalałam w ciuchlandzie i dla synka za 70 zł kupiłam kurtkę wiatrówkę na jesień, 3 szt krótkich spodenek, 2 pary długich, 9 t-shirtów

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Dobry wieczor,
Lu najważniejsze, że wszystko ok

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Hejka

przepraszam że tak późno, ale się zeszło.... weszłam koło 21 dopiero

Nie wiem od czego zacząć

Synek potwierdzony ponownie, mamy siuśka w 3d buzię jutro pokaże, bo piękna pyzata
Waży 1500, pomiary ok, pokazuje wg usg że delikatnie jest większy niż powinien
No ale zaczęło się od badania gin na fotelu, lekarz powiedział że mam lekkie rozwarcie i krótką szyjkę
Na usg dowcipnym wyszło 2 cm i lekkie rozwarcie, mam zdjęcie mogę wam wrzucić jak to wygląda
No i powinnam czuć skurcze przez skracającą się szyjkę , a ja nic nie czuję
Idąc dalej, mam brać luteinę 2 x dziennie , oszczędzać się na maksa, jak to lekarz powiedział aby jeszcze 5-5 tyg a potem to już mogę rodzić
Aaa nie mam zakazu przytulania przy lekkim rozwarciu.
Za zdjęcia 3d lekarz nic nie zgarną i mam ładne buzi taki pyzaty chłopczyk i wydatne usteczka po mamusi
Brzuch mam za duży na ten tydzień, ale to dlatego że większość w brzuch mi idzie, taki urok
No i na tyle, ja czuję się dobrze, skurczy nie mam, a powinnam generalnie nie stresuję się szyjką , będzie dobrze, musi być

aaa i najważniejsze mały się przekręcił główką w dół oł jeeee!
Kurcze nie mogę uwierzyć, że niedługo sierpień i pierwsze rozpakowane będą
W sumie z rozwarciem też możesz jeszcze pochodzić, nie ma reguały, że urodzisz wcześniej
I dziwne, że lekarz stwierdził "za duży brzuch" - przecież każdej ciężarnej inaczej rośnie, zależy od figury itd...

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora