Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-01, 11:11   #4202
kalinkap13
Rozeznanie

Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.

padam..zabralam sie za gruntowne sprzatanie w lazience: dokladne mycie szafek, kazdy zakamarek, wyrzucilam wszystkie zbedne rzeczy,pudelka, stare kosmetyki-moje cienie plytki ogarnelam (z grubsza bo juz nie moglam) i padam
spije kawke i jak nabiore sil pojde do sypialni jeszcze zajrzec czy moze cos tam ogarnac

to tantum rosa cos slabo dziala...niby lepiej ale uplawy (zdecydowanie mniejsze) jeszcze sa w ogole z rana i sie troche boje.. tym bardziej ze zielonkawe

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
Czas się pogodzić!
taa
oboje uparci ale denerwuje mnie ten moj tz o bym go normalnie

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Wiecie co???
Zaczynam się bać To chyba data tak na mnie działa. W końcu już lipiec i poród zbliża się wielkimi krokami. Termin z USG w 12 tygodniu mam na 24 lipca, ale według OM na 16tego
ja tez sie boje, ale chyba najbardziej tego,zeby wszystko bylo w porzadku,zebym nie zalapala do tego czasu zadnej infekcji (najpierw musze wyleczyc te co mam) i zeby malutki urodzil sie zdrowy!!

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Zapomniałam napisać..dzisiaj zaczynam 39tc. I oby ostatni
i trzymam kciuki zeby ostatni!

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
Jak dobrze ze juz piątek. Jeszcze tylko kilka godzinek i do domku. I weekend.
Wczoraj miałam wizyte sprawdzająca. Wszystko podobno w porządku. Ciśnienie bardzo dobre, dziecko odwrocone, waga w normie. Od poczatku ciazy przytylam 9 kg, ale tak naprawdę mam 6 na plus do wagi sprzed ciazy bo na poczatku ubyło mi 3 kg mam nadzieje ze mi szybko spadnie.
super,ze wszystko w porzadku!!!

nasze dwa szczęścia - Filipek i Fabianek
kalinkap13 jest offline Zgłoś do moderatora