nie czytałam was od wczoraj, trochę nie chciałam się dołować, że wam super poszło, a mi tylko ok, trochę nie chciałam się nakręcać czytając która gdzie składa, bo dopiero przed chwilą wypełniłam druczki i po obiedzie robię przelewy.
Wczorajszy dzień był dziwny, nie mogłam zasnąć, po wyniki szłam z kolegą, który przechodził to dwa lata temu ('nie wiem czym ty się stresujesz, przecież będzie dobrze'). Sama nie chciałam tego oglądać, najpierw dałam jemu żeby ocenił jak bardzo tragicznie mi poszło, ale że usłyszałam 'będziesz zadowolona', więc chyba i wam mogę napisać ile z czego:
ang p 100%, r 85%
mat p 92% r 42% (niby mało, ale liczyłam na jakieś 20%, a jak doczytałam, że jestem na poziomie średniej krajowej...

)
geo p 62%- też wyżej niż średnia krajowa, wybitnie nie jest, ale uczyłam się na dobrą sprawę jeden dzień, ujdzie.
A przelewy robię tylko na szczecińskie uczelnie- jednak chcę być blisko brata, póki mam taką możliwość, poza tym miałabym problem z mieszkaniem, a po przemyśleniu sprawy w akademiku mogłabym się stoczyć

. A w Szcz nawet jesli nie znajdę kwatery to uczyć będę mogła się u brata. Tam też mam większość przyjaciół... Same rozumiecie. A kierunki się nie zmieniły- FiR< awaryjnie naklikałam 5 kierunków na ZUTcie.