|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2131 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wakacje 2011 w pełni ,a nasze marzenie o studiach za chwilę się spełni!cz. VIII
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;27856692]Dziewczyny zdające na UŚ, powiedzcie, czy muszę wpisywać numer świadectwa maturalnego czy oni sami to maja gdy pobiorą moje wyniki 7 lipca? bo juz sama nie wiem, nie moge sie tam tego doczytać[/QUOTE]
Numer świadectwa wpisałam, a wyniki sobie pobiorą. Tak myślę.
Każdy błysk w jego błękitnych oczach wywoływał u niej gęsią skórkę. Jego spojrzenie hipnotyzowało, a ton jego głosu był niczym ulubiona piosenka, którą chciała nagrać na płytę i odtwarzać bez końca... ____ Piotruś! <3 ____ |
![]() ![]() |
![]() |
#2132 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wakacje 2011 w pełni ,a nasze marzenie o studiach za chwilę się spełni!cz. VIII
|
![]() ![]() |
![]() |
#2133 |
Zadomowienie
|
wpisuje sie nr swiadectwa w zakladce moje konto - > wykształcenie a potem uzupelniasz inne.
#2134 |
Wtajemniczenie
|
ZDAŁAM!!!
![]() Nie nadrobiłam was za bardzo, bo jestem na wakacjach, ale przyszłam co nieco poczytać i się pochwalić. Tak więc moje wyniki: polski: 81% niemiec: 77% matma podst: 96% matma rozsz: (fanfary): 98% ![]() ![]() fizyka rozsz: 52% ![]() Edytowane przez lilavati007 Czas edycji: 2011-06-30 o 23:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie martw się, ja też oblałam ![]() Angielski - 98 %, polski 83 %. Pochlastać się można.
![]() ![]() |
![]() |
#2136 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale zawsze jest jeszcze poprawka w sierpniu i można jeszcze iść na jakiś mniej popularny kierunek. ![]() ![]() A tak wogóle poszłam wczoraj spać dość późno, a teraz budzę się trochę po 6 i za cholere nie mogę zasnąć, a nie jestem wyspana. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2137 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2138 |
Raczkowanie
|
eh dziewczyny wspolczuje. Ja zdalam, powiedzmy tak sobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2139 |
Raczkowanie
|
Ja tez skladam na uniwersytet lodzki i tam wystarczy podac dane, kierunki, wyniki i dokonac wplat. No i czekac. Dopiero jak cie przyjma (12 lipca wyniki) to do 19 bodajze masz czas by wyslac papiery.
#2140 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
A zrezygnowałam, bo mnie już zaczęli denerwować. Ja teraz potrzebuję siatkarskiej radości, którą mi chłopaki przynoszą, a nie dodatkowych powodów by chodzić wkurzonym ![]() Ale słyszałam, że Michał Kubiak dał radę w 3 secie. Cytat:
![]() Siatkówka ![]() No i dzień dobry wszystkim ![]() Edytowane przez Hargalaten Czas edycji: 2011-07-01 o 08:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2141 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trudno, pozostaje czekac na Final Eight, musimy byc na podium! (i zyskac te pkt do rankingu, bo niedługo IO ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2142 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też mi się wydawało, że się zgrali, a nawet jak mówili, że pod koniec były jakieś zgrzyty, to to raczej normalne po 3 tygodniach widzenia się dzień w dzień, 24/7. Poza tym, w Brazylii grali świetnie, tylko bardzo chrzanili te koncówki, akurat to wołało o pomstę do nieba. A tak to przecież grali normalnie punkt za punkt! Miałam ogromną nadzieję na genialną walkę w Katowicach. To już tylko tydzień, w środę zaczynają się mecze. Oby udało się wywalczyć podium, punkty są potrzebne na gwałt! Póki co, tylko z ME nie ma problemu z kwalifikacją xD. A tak to, jak odpukać by nie wyszło, zawsze jeszcze coś może wyjść na Pucharze Świata. *Mam nawet wypisany wiadomy skład na ten rok xD Trochę za dużo dziur narazie... -.- Edytowane przez Hargalaten Czas edycji: 2011-07-01 o 09:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2143 |
Zadomowienie
|
nie udzielałam się za bardzo, ale jestem zaznaczona na początku wątku, więc..
pol pp - 77% pol pr - 93% ang pp - 100% ang pr - 98% hiszp pp - 100% mat pp - 78% WOS pr - 72% jestem mega zadowolona, powinnam się dostać tam gdzie chcę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2144 |
Zadomowienie
|
Czy któraś z was padła może 'ofiarą' przestępstwa internetowego? Jeśli tak, miałabym kilka pytań
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2145 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Rzeczywiście już niedługo turniej finałowy, aż przez te stresy związane z wynikami zapomniałam o tym ![]() ![]()
![]() |
#2146 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
żeby grać to nie, ja też nie mam talentu :p lubię tylko oglądać ![]() ![]() ![]() paktofonika nigdy nie byłam w takiej sytuacji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2147 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale liczę na chłopaków i wierzę że im się uda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2148 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2149 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2150 |
Wtajemniczenie
|
A jeszcze wrócę do matur- wiecie jaka u mnie była rozbieżność?
Klasa humanistyczna- najlepsze dziewczyny(biorące udział w olimpiadach z polskiego, ale nie zwolnione z matur) miały z podstawy po 70%, jedna nawet 50%. A te najsłabsze, z 2 na świadectwie, które się nie uczyły i tak dalej miały po 90% : O W mojej klasie praktycznie każdemu z R poszło lepiej niż z podstawy
#2151 |
Zadomowienie
|
może nie będę dokładnie mówić o co chodzi, sęk w tym, że po naradzie z policją wysłałam do tego pana list z wezwaniem do zapłaty etc, ale niestety nie odebrał go, a na zwrocie napisano, że adresat zmienił miejsce zamieszkania, więc jestem w czarnej du.pie, skoro adres zmienił, tel nie odbiera. dziś jadę po raz kolejny na policję, prawdopodobnie sprawa pójdzie do sądu, bo nie chodzi tu o małe pieniądze. Myślałam, że może któraś z was była w podobnej sytuacji i powiedziałaby jak sprawa się zakończyła, czytałam na innych forach i zazwyczaj sprawa wyjaśnia się po wysłaniu wezwania do zapłaty
|
![]() ![]() |
![]() |
#2152 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No to ścigaj go, nawet jeśli będzie trzeba iść do sądu- tym bardziej że chodzi o duże pieniądze! Nie daj się, z takimi to trzeba ostro ![]() Ja miałam sytuację taką, że kupiłam płytę za 10zł ale napisałam facetowi, że jednak się wycofuje i że mogę mu oddać koszty (prowizję mimo że to allegro mu powinno oddać) a on do mnie, że mam mu oddać za płytę + 10 zł i że pójdzie do na policję jak nie oddam i że ''w obrączkach mnie do Bydgoszczy przywiozą'' ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2153 |
Rozeznanie
|
Jej. Nie było mnie tydzień i w ogóle się nie orientuje etraz. nadrobiłam jakieś 20 stron ostatnich ; O.
Czytałam, ze jakiś klub powstał ; O (nawet nie wiedziałam, ze takie coś można robić x d). Wyników gratuluje. Z moich wyników nawet jestem zadowolona, rok temu na geofizyke akurat bym się zalapałam ale w tym roku pewnie znowu strasznie podskoczy, więc nie mam szans. |
![]() ![]() |
![]() |
#2154 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale oczywiście walcz o swoje, szczególnie, że jak rozumiem, nie chodzi tutaj o 20 zł ![]()
![]() |
#2155 |
Zadomowienie
|
chyba jednak muszę opowiedzieć dokładniej
![]() kupiłam telefon [na alegratce] i przelałam pieniądze, facet wysłał niby kurierem, po tygodniu przesyłki nadal nie było, więc dzwonię do niego, mówię jak jest i powiedział, że przelewa pieniądze do mnie z powrotem. Mija miesiąc, pieniędzy nie ma, na listu nie odebrał, telefonu nie odbiera, jakby zapadł się pod ziemie. Mam nauczkę, by wszystko od teraz kupować za pobraniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2156 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja jestem zadowolona, że nie miałam dużo z polskiego, bo nigdzie mi się nie liczy i bym się wkurzała, że coś innego mam gorzej. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2157 |
Zadomowienie
|
Ja kupiłam telefon na allegro, niby nowy a po tygodniu zaczął się psuć i musiałam dać 30zł za naprawę- wiem, że nie dużo no ale miał być nowy
![]() Z rzeczy droższych na internecie kupiłam jeszcze aparat i telewizor ale to też za pobraniem i w sprawdzonych sklepach- na allegro bym się chyba bała bo to już sumy z trzema zerami ![]() Dobrze zrobiłaś z tą policją ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2158 |
Zadomowienie
|
nie czytałam was od wczoraj, trochę nie chciałam się dołować, że wam super poszło, a mi tylko ok, trochę nie chciałam się nakręcać czytając która gdzie składa, bo dopiero przed chwilą wypełniłam druczki i po obiedzie robię przelewy.
Wczorajszy dzień był dziwny, nie mogłam zasnąć, po wyniki szłam z kolegą, który przechodził to dwa lata temu ('nie wiem czym ty się stresujesz, przecież będzie dobrze'). Sama nie chciałam tego oglądać, najpierw dałam jemu żeby ocenił jak bardzo tragicznie mi poszło, ale że usłyszałam 'będziesz zadowolona', więc chyba i wam mogę napisać ile z czego: ang p 100%, r 85% mat p 92% r 42% (niby mało, ale liczyłam na jakieś 20%, a jak doczytałam, że jestem na poziomie średniej krajowej... ![]() geo p 62%- też wyżej niż średnia krajowa, wybitnie nie jest, ale uczyłam się na dobrą sprawę jeden dzień, ujdzie. A przelewy robię tylko na szczecińskie uczelnie- jednak chcę być blisko brata, póki mam taką możliwość, poza tym miałabym problem z mieszkaniem, a po przemyśleniu sprawy w akademiku mogłabym się stoczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2159 |
Wtajemniczenie
|
Wrrrr, ale mnie nosi.
Wczoraj czekałam na koleżanką godzinę- na wyniki matur, bo potem miałyśmy gdzieś razem iść i ciągle mi pisała SMSy, że będzie za 5 minut. Kiedy przyszła to okazało się, że jednak nie może ze mną iść, bo musi do domu wracać- wystawia mnie już któryś raz. Jeszcze przed chwilą napisałam na innym forum "Matma P 98 Matma r 82 Jak na klasę humanistyczną, chyba nie jest źle." To jakiś koleś mi odpisał: "A co jeśli powiemy, że jest źle?" Czasami nie mam siły do innych ludzi ![]()
#2160 |
Rozeznanie
|
Już 12 a ja mam tylko pół strony do nadrobienia?
![]() Wszystkie jeszcze odpoczywają po wczorajaszym opijaniu sukcesów? ![]()
Każdy błysk w jego błękitnych oczach wywoływał u niej gęsią skórkę. Jego spojrzenie hipnotyzowało, a ton jego głosu był niczym ulubiona piosenka, którą chciała nagrać na płytę i odtwarzać bez końca... ____ Piotruś! <3 ____ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.