2011-07-03, 15:06
|
|
|
BAN stały
|
Dot.: Matki,żony,nimfomanki teraz koleżanki-mężatkowe ploty cz.2
Cytat:
Napisane przez arnama
Muniek ćwiczy jogę 
|
Koty są niesamowite moja Gaja też czasami akrobacje wykonuje wczoraj po kolejnej kłotni rozbawiła nas do łez
---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------
Cytat:
Napisane przez arnama
Robiłam dziś te wariacje paznokciowe... wczoraj nie miałam ochoty, ale dziś chwilę siadłam nad tym. Wklejam co wyszło, ale nie wygląda to łanie  najgorzej lakier układa się przy wale paznokcia ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) ostatecznie skończyłam z fioletowymi jak na zdj nr 3 
|
Mi się podobają te tęczowe choć nie wiem jak z bliska. jak Ty to robisz?
---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------
Cytat:
Napisane przez Telka10
Co do dziecka to posiadanie własnego jest zupełnie czymś innym niż adopcja, ale dla ludzi o pewnych predyspozycjach jest to na pewno dobre wyjście. Podziwiam ludzi, którzy z dobroci serca i wielkich pokładach miłości adoptują dziecko.
 Zatkało mnie...ja łącznie z adidasami i butami zimowymi mam w sumie 7 par...w tym roku udało mi się zakupić jedne baleriny z przeceny. Bardzo chciałbym posiadać sandały i jakieś butki dobre na deszczową pogodę...ale żeby 40 par...we wszystkich chodzisz? wszystkie są dobre i wygodne?
|
No ja nawmawiałam męża żebyśmy zostali rodziną zaprzyjaźnioną i brali jakieś dziecko na weekendy święta i żeby finansować mu jakieś kursy czy coś ale niestety mąż powiedział, że nie ma mowy
A co do butów to nie jestem chomikiem więc jeśli coś jest już nie dochodzenia to wyrzucam, a wiec we wszytskich chodzę 
---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------
Cytat:
Napisane przez evelineau
a mi plomba wypadla  miala miesiac  jestem zla  wolalabym sobie cos kupic niz znowu placic za to samo 
|
Nie powinnaś plomby też są na gwarancji więc powinni Ci to poprawić za free
|
|
|