|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki,żony,nimfomanki teraz koleżanki-mężatkowe ploty cz.2
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do piosenki, windą do nieba, to raczej dla tych mniej szczęśliwych ![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- To fajnie, bo dobre ![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Też ja dzisiaj chwilwo widziałam. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś nie wsłuchiwałam się tak w tą piosenkę, wydawała się taka weselna ot. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie w tym sensie miałam na mysli, że mu sie gorąco robi ![]() No mi chyba kiedyś też tak sie wydawalo, a to dlatego że ludzie brali pod uwage tylko te pare slow refrenu, już mi niosą suknie z welonem......itd |
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
Uważam to za starodawny pogląd jaki jest w tej piosence. Niestety spotykam takie dziewczyny o takim rozumowaniu. Im się jest starszym, tym trudniej kogoś poznać. Zgadzam się, ale uważam, że lepiej być samej niż z byle kim. Tą swoją drugą połówkę często poznaje się w najmniej odpowiednim momencie. Znam osoby, które poznały się dopiero po 30 i są szczęśliwe teraz razem. Ja wierzę, że na każdego czeka ktoś...
---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Oglądaliśmy dziś lodówki w avans. Nic ciekawego. Gratis piwa, tylko do niektórych (pewnie gorzej się sprzedają). |
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Konto usunięte
|
Matko wiedziałam, że jak chociaż dzień mnie nie będzie to już nie nadrobie was
![]() Co do sytuacji z bratem to wyjaśniliśmy sobie to mniej więcej ale nie powiem bo 1,5 dnia była cisza między nami... ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Pamietajcie tam o mnie jak tylko będzie trochę luzu to przyjdę do was ... teraz lece do męża miłego weekendu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2789507 9]Matko wiedziałam, że jak chociaż dzień mnie nie będzie to już nie nadrobie was
![]() Co do sytuacji z bratem to wyjaśniliśmy sobie to mniej więcej ale nie powiem bo 1,5 dnia była cisza między nami...[/QUOTE] Dobrze, że wyjaśniliście sprawę z bratem. |
![]() ![]() |
![]() |
#427 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wpadłam późno Bo dziś źle się czułam cały dzień. Gardło, kolano i ból zęba. teraz się najadłam. I niedługo pewnie myknę spać. Oglądaliśmyz męzem "9 kompania" świetny film, naprawdę swietny. A co cytatu wyżej. I my jesteśmy dowodem na to, że po 30-stce można sobie ułożyć szczęśliwie życie. Poznaliśmy się oboje w 30-stym roku życia. teraz mamy 32. I jesteśmy szczęśliwi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() wspolczuje ![]() ![]() a mi plomba wypadla ![]() ![]() ![]() ![]() a tak wogole to snil mi sie Bog ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#429 | |
Zakorzenienie
|
Eve, uu współczuje wypadu plomby
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
![]() No to super ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz to pewnie czesto bedzie Ci sie dziecko snilo ![]() nie moge jesc zimnego i cieplego bo mnie wtedy boli ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#431 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Co za sny miałyście ![]() Ja jak zwykle nie pamiętam czy coś mi się śniło... trochę nie wyspana jestem ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
Oj ![]() No to super ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
![]() ja tam jeszcze nigdy nie miałam znieczulenia ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2789507 9] Co do sytuacji z bratem to wyjaśniliśmy sobie to mniej więcej ale nie powiem bo 1,5 dnia była cisza między nami... ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Pamietajcie tam o mnie jak tylko będzie trochę luzu to przyjdę do was ... teraz lece do męża miłego weekendu ![]() No to dobrze że już lepiej ![]() Zawsze pamiętamy ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
![]() Przecież to typowo weselna piosenka.. Może jakoś inaczej ją śpiewają na weselach ![]()
![]() |
#432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mam nadzieje, wlasnie, ze przyjmie mnie bez kolejki bo zawsze czekalam tydzien ![]() tesciowie beda o 13 ![]() ja tez nie wyspana ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to miłej wizyty życzę ![]() hehe chyba wiem po co ![]()
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 | |||||
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Ja już w domku. Tereny w świętokrzyskim piękne, ale pogoda zupełnie nie dopisała ![]() Cytat:
Odwiedzać będę nadal, ale mam nadzieję, że rodzice przestaną odstawiać takie sceny jak przychodzę. Co do dziecka to posiadanie własnego jest zupełnie czymś innym niż adopcja, ale dla ludzi o pewnych predyspozycjach jest to na pewno dobre wyjście. Podziwiam ludzi, którzy z dobroci serca i wielkich pokładach miłości adoptują dziecko. Cytat:
Co do słów szwagierki powaliły mnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Telka10 Czas edycji: 2011-07-03 o 11:41 |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do "Windą do nieba" dla mnie tez to jest paranoja :/ na wielu weselach jest szlagierem (u nas nie była ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
No ja tez mam ciotkę, która wiecznie się nad sobą użalała bo nie miała faceta. A to taki typ 'opiekunki ogniska domowego' więc o singlowaniu nie mogło być mowy ![]() Swojego męża poznała po 30 chyba miała 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Tak w ogóle Witajcie dziewczyny ![]() Nie miałam nastroju do odzywania się ![]() Teraz nie mam nastroju do nadrabiania wszystkiego co napisałyście... tylko początek zaczęłam czytać i odp. Nie mamy żadnych cichych dni... sytuacja zmusiła nas do rozmowy i poszło... jak gdy by nigdy nic. Mąż też zachowuje się jak gdyby nigdy nic, a ja czuję się urażona. Gadałam z nim wczoraj, ale On chyba nie do końca zdaje sobie sprawę z powagi sytuacji ![]() ![]() Tym razem nie nadskakuje, nawet nie przytula, zachowuje się jakoś dziwnie, choć niby jest normalnie ![]() Jeszcze do tego dzisiaj pogoda beznadziejna, głowa mnie boli od tego wszystkiego..... ogólny dół ![]() Teściowa ma juz zdjęcia małej ![]() ![]() ![]() Trzeba by zrobić coś na obiad, ale tak mi się nie chce ![]() ![]()
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
Mnie nie chciało dziś się wstać z łóżka. Taka pogoda. Pojechaliśmy autem do kościoła na 12, a później do tesco pooglądać. W taką pogodę nie ma co robić. Zmykam robić obiadek.
|
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
Muniek ćwiczy jogę
![]()
#439 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
Nie
![]() ![]() ![]() ![]()
Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie. Edytowane przez arnama Czas edycji: 2011-07-03 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#441 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mąż nadal leży, bo głowa go boli, ja wpadłam na neta. ![]() Co robisz dobrego na obiad? Ja dzisiaj zrobie zupke pomidorowke. ![]() Cytat:
![]() ![]() Aczkolwiek, jeszcze znów zamulam i jak znikne to oznacza że zasnełam ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
Robiłam dziś te wariacje paznokciowe... wczoraj nie miałam ochoty, ale dziś chwilę siadłam nad tym. Wklejam co wyszło, ale nie wygląda to łanie
![]() ![]() ![]()
#443 | |||
BAN stały
|
Koty są niesamowite moja Gaja też czasami akrobacje wykonuje
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
![]() A co do butów to nie jestem chomikiem więc jeśli coś jest już nie dochodzenia to wyrzucam, a wiec we wszytskich chodzę ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#444 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() byli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() meza brat nie dosc, ze obsikał mi lazienke to sie nie przywital ze mna ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie chce mi się już z nim gadać na ten temat ![]() ![]() ![]() Nie pierwszy raz się o tym przekonuje i nie pierwszy raz mięknę ![]() Koniec w tym temacie ![]() Chyba jednak nie pojedziemy do teściowej. Nie mam siły ![]()
![]() |
#446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#447 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#449 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dentysta=konieczność. ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2789507 9]Matko wiedziałam, że jak chociaż dzień mnie nie będzie to już nie nadrobie was ![]() Co do sytuacji z bratem to wyjaśniliśmy sobie to mniej więcej ale nie powiem bo 1,5 dnia była cisza między nami...[COLOR="Silver"] Pamietajcie tam o mnie jak tylko będzie trochę luzu to przyjdę do was ... teraz lece do męża miłego weekendu ![]() Zrozumiała jest Twoja nieobecność ![]() ![]() Pamiętać będziemy i nie zapomnimy ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.