Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marcowo-kwietniowe bobasy wyjeżdżają na pierwsze wczasy! III-IV.2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-06, 19:31   #1608
traicionera
Zakorzenienie

Dot.: Marcowo-kwietniowe bobasy wyjeżdżają na pierwsze wczasy! III-IV.2011

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
nie ma problemu, juz zmieniam
Wszystkiego najlepszego

to sie malzonek nie popisał

ja nie mam problemu z mm bo mój zjada do dna ale raczej nie powinno sie drugi raz podgrzewac, ale np Nadia traicionery pije pokojowe bo lubi, mój takkiego nie ruszy, to zalezy od dziecka

traicioner, prunelle może się zapiszemy ??? http://www.bambamstudio.pl/zajecia-i...taty/get/id/58
dziewczyny widziały, jak moja Nadia pila mm na zimnej wodzie
fajne te zajecia

Cytat:
Napisane przez marsylia Pokaż wiadomość
TRA super że z bioderkami dobrze, trzymamy kciuki za serduszko
Wanila - biedne jesteście z tymi pęcherzykami
Tajka - u nas ciemieniucha masakryczna nic nie pomaga olejuszka o kant d. smarowanie oliwką też Kupilam tez masc linomag i tez nic

współczuję ciemieniuchy

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
dzięki kochana jesteś poszłam się przejść i mi troszkę lepiej wiem że to nie zagraża jej życiu ale czemu akurat takie paskudztwo nam się przypałętało

na razie kupiłam maść alantan no i jak nie pomoże to kupie Tormentalum

eirene brawo dla Oliego i dziękuje za wsparcie

maggoll
ja na początku nie zauważyłam gdzie on ma nogi i sobie myślę jak ona go tam wsadziła

gosik smarowałam sudokremem, bephantenem i linomagiem i dupa, męczymy się od tyg, dziś jej pupę umyłam krochmalem ale nie wiem czy dobrze zrobiłam

monti

to ci strzeliła niespodziankę

prunelle
właśnie jak będziemy na szczepieniu chce poprosić o skierowanie do alergologa, akurat w październiku i listopadzie robią testy na alergię wiec się na NFZ załapiemy, co do proszku to cały czas ten sam

agus jak to sam zrobiła kupę a wcześniej jak robiła

kasiunia
ćwicz ćwicz a potem liczymy na zdjęcie

traicionera nic się nie martw z serduszkiem też będzie lepiej bo przecież Nadusie to twarde babki aaa odkryłam że moja po prostu się nudzi na plecach teraz jest cisza i zadowolenie jak leży na brzuszku

marsylia czyżbyś miała urodziny jakby co to stoo lat
szkoda, ze tyle czekać trzeba, bo dopiero w październiku kolejne echo. Ostatnio na badaniu pediatra mówiła, ze nadal spore szmery słyszy

No widzisz, pewnie miała za wąski zakres obserwacji, moja Nadia na brzuszku nie wyleży, to ja muszę z kolei na kolanka brać.

Cytat:
Napisane przez marsylia Pokaż wiadomość
Prunelle dlatego zawsze śpią

Ciekawostka od mojej teściowej jak powiedziałam, że nie możemy jechać z moimi rodzicami do nich bo jest nas 6scioro. " Jak to przecież mały się nie liczy bo będzie na kolanach" (podróż 100km).
Powiedziałam, że jeśli go nie będę zdrapywać z asfaltu to zawsze zostaje mandat - jestem złym człowiekiem
jessuuu, co za tekst teściowej
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Komu komu, czyli książki do oddania
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora