2011-07-06, 21:55
|
|
Raczkowanie
Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: w lipcu, ubrania, książki, kosmetyki i dodatki!
1. MP4 'IPod', odtwarza muzykę, video, zdjęcia. Posiada naturalne ślady użytkowania, ale w pełni sprawny. Z tyłu lustrzana powłoka z logo marki Apple, do zestawu dołączony kabel oraz słuchawki.
8GB!
Tak łatwo nie oddam, oddam może za kilka rzeczy. Dużo za niego zapłaciłam. Proszę nie proponować mi np. spódniczki czy torebki za ów przedmiot, bo to logiczne, że niekorzystne dla mnie...
2. Portfel jak Guess, w środku wiele przegródek.
3. Spódniczka C&A Here+There.
Na metce rozmiaru konkretnego nie ma, jest jedynie napisane, że pasuje na wzrost 170 cm.
Czarna, z falbankami.
w obwodzie 2 x 42 cm, długość 34 cm. Zapinana na zamek oraz guzik, z kieszeniami. Nie była noszona, mam do niej papierową metkę.
4. Bluza w kolorowe gwiazdki, rozmiar L, pasuje na mniejsze, stan idealny.
5. Bluza New Yorker, pochodzi z kolekcji stworzonej dla tej firmy przez znanego artystę popkultury- Jima Avignona. Rozmiar xs, ale pasuje na większe, nawet na L. Z oryginalną metką. Dużo za nią zapłaciłam, więc wymienię jedynie na coś ekstra
6. czarny T-Shirt H&M z nadrukiem orła, rozmiar 40, pasuje również na 38 stan idealny
7. żółty T-Shirt H&M z nadrukiem, rozmiar 40. < stan idealny >
8. T-Shirt w paseczki New Yorker Fishbone rozmiar L, ale pasuje na mniejsze.
9. T-Shirt New Yorker Fishbone rozmiar L, ale dopasowuje się do ciała. Stan idealny.
10. T-Shirt pasiak H&M rozmiar 40, ale wypada mniejszy.
Czas edycji: 2013-06-02 o 20:09
|
|
|