2011-07-07, 09:44
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: UAM nauczanie początkowe - studia II stopnia, rekrutacja
Cytat:
Napisane przez paryzanka202
Dziekuje, boje sie 
Jak logujesz sie na UAM , tzn ja tak mialam (klikam na kandydata ,loguje sie do systemu i tam po zalogowaniu sie na dany kierunek wyswietla mi sie zakladka wiadomosci) Dostalam wiadomosc pare dni temu (jakos tydzien przed egzaminem)
Bylo tam wyraznie napisane zeby przygotowac piosenke z dzieciecego repertuaru, bedzie do przeczytania rowniez tekst i zabawa pastelami.
Powiedz mi prosze, wiesz jak komisja to ocenia?
Nie mam pojecia jak mam malowac tymi pastelami  Od 3 lat nic nie malowalam/rysowalam itp Na moja logike rysowanie pastelami jest bardziej abstrakcyjne itp Mamy tym udowodnic swoja dokladnosc? Czy bardziej kreatywnosc? Nie wiem w ktora strone mam byc, przeciez nie narysuje szczegolow pastelami...
|
A, to może i ja jeszcze coś takiego dostanę - bo my mamy egzamin dopiero pod koniec sierpnia, więc niby jeszcze czas jest...
Tak jak pisałam, z tego co mi wiadomo raczej chodzi o kreatywność, tzn. tak mi powiedziała koleżanka która zdawała na UAM na nauczanie początkowe z czymśtam i potem na mgr z edukacji przedszkolnej. Ale więcej nic nie wiem 
Ja to w ogóle ostatni raz malowałam farbami na studiach, na zajęciach z psychologii, a kiedy miałam w ręku kredki lub pastele... hm, nie pamiętam
|
|