Wtajemniczenie
|
Dot.: Marcowo-kwietniowe bobasy wyjeżdżają na pierwsze wczasy! III-IV.2011
moje dziecko mnie dziś wykończyło, to skok na bank, bo bez przerwy na cycku i ryk natychmiast jak go odkładałam gdziekolwiek
tylko u mamy na rączkach dobrze, a i to nie zawsze
dobrze że miałam pokarm odciągnięty, to teraz mąż go przejął...
Jok3r, ten chrzestny nieodpowiedzialny człowiek!
a służba zdrowia to chyba niedługo przestanie mnie dziwić...
Cytat:
Napisane przez aja1
A się pochwalę. kupiłam wczoraj kombajn Lexmarka z faksem, przeceniony z 450 na 100 !!! Kocham moją siostrę co pracuje na rtv/agd w Tesco 
|
super, niezła okazja!
żeby tak moja siostra się na coś przydała, a nie tylko studiuje darmozjad jeden choć jak dorabiała kiedyś jako kelnerka to zawsze mieliśmy w kawiarni dobry stolik
Cytat:
Napisane przez laseczkaa
dodaje fotki małego:
1.na przewijaku
2.tygrysek
3.z grzechotką
4.tak wysoko podnosimy główkę  i chcemy raczkować 
5.z żyrafką i smokiem
|
do twarzy mu w tych kolorkach, niebieski i granat
jak Ci idzie na kursie?
Cytat:
Napisane przez nuna_77
Witajcie
Iweczka mozna tez nich pozyczyc,ale tylko Bondolino.
Ja tez czekalam na MArsupi, ale chyba juz sie nie opłaca kupowac, mały ma ponad 6 kg.
Teraz chodza za mna chusty
Prunella super mąż wygląda w chuscie, a Ty czesto nosisz maleństwo w niej?
Muszę sie pochwalić Jacuś wczoraj pierwszy raz sie obrócił z brzuszka na plecy, a ma dopiero 10 tygodni 
|
wooow, zdolniacha
ja małego bardzo dużo noszę, codziennie, w ciągu dnia tylko w chuście usypia i go potem odkładam, na spacery tak często chodzimy, chyba że bardzo gorąco albo mnie się akurat nie bardzo chce nosić i zawsze jak gdzieś muszę wyjść na szybko i nie chce mi się wózka znosić, do znajomych...teraz już wiążę ją w minutę, chyba że mały się wierci, to troszkę dłużej
Cytat:
Napisane przez madzik2221
w uk to wszystko jest inne.poczawszy od strony po ktorej sie jezdzi skonczywszy na tym ze czlowieka traktuja jak jakis przedmiot(albo i gorzej)
tutaj np na zoltaczke kaza dzieci wystawiac na slonce-no parodia  i w ogole dla nich jaka krostka by nie byla to to napewno jest potowka.dobrze jest tylko ze szczepieniami bo sa darmowe na pneumokoki i na rota wirusy i cos jeszcze-juz nie pamietam.poza tym nie maja na wzw wiec to bede musiala uzupelnic w pl jak bede w pazdzierniku 
|
na słońce?! haha
Cytat:
Napisane przez gosikk_s
Monti,  moja Anika jak na razie głównie leży na plecach  ale za to bardzo inteligentnie patrzy  Z trzymaniem główki tak sobie, zabawek jescze świadomie nie chwyta, o obracaniu mowy nie ma. Dobrze że nieźle sypia, choć np wczoraj zrobiła sobie miłą przerwę między 4 a 7  A przed 6 dołączył Aleks  Najważniejsze żeby Fabianek nie spadł ze swojego centyla, może być po prostu szczupły, z czasem dziecko coraz mniej przybywa na wadze. Po roku powinien potroić masę urodzeniową.
|
uroczy poranek z dziećmi
Cytat:
Napisane przez ego_ego
my powinnismy miec po 10 lipca, pani powiedziala, ze ok 7 lipca maja byc w glaxo takze po 10 powinny przychodnie juz miec
my w niedz chyba pojedziemy do promenady a tam podobno duże jest też croccodillo oprócz mothercare, ale tam nie lubię bo mają strasznie drogie rzeczy, tam to teściowa kupuje
moje dziecko zasnelo przed 20 a powinien wlasnie jesc cyca i do kapieli, mam nadzieje ze sie zaraz obudzi
|
martwicie mnie tymi szczepionkami, choć my nie 5w1 ale samym infanrixem będziemy szczepić, tylko że na rota chcieliśmy też, a to ostatni moment kurczę głupia żółtaczka!
iza, iweczka, a tu sobie marsupi nie znajdziecie? spytałam czy mają i przyszła nowa dostawa, więc może coś będzie Wam pasować, nie pamiętam, jaki iza chciałaś kolor? antracyt?
http: //nosidla.com.pl/
|