2011-07-11, 14:14
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Marcowo-kwietniowe bobasy wyjeżdżają na pierwsze wczasy! III-IV.2011
Cytat:
Napisane przez prunelle
ja Krzysiowi kupiłam ostatnio całkiem fajny dres w reserved na przecenie, bywają w h&m, a tak to jednak używane na allegro z nexta mi się podobają, a tu używanego nie kupisz..
|
o własnie zapomniałam o reserved, może tam jeszcze zajrzę...
Cytat:
Napisane przez iizabelaa
W drugiej tata i syn, też około 4 lata.
Oczywiście chciał żeby mu coś kupić, tata powiedział, że nie kupi, i pomimo jego strasznego płaczu ruszył do kasy i stanął w kolejce.
Oczywiście mały coraz głośniejszy ryk, ale kolejka się posuwała, chłopiec chyba przemyślał sprawę, że jego płacz nic nie da, uspokoił się, i na cały głos w kolejce mówi do ojca " Jak mi tego nie kupisz to powiem mamie, że sikasz do umywalki"
był zakaz wstępu do szpitala, sezon grypowy 
chyba się zaraz popłaczę
|
o dżizasss 
u mnie też był sezon grypowy jak rodziłam, TŻ widział małą jak go przemyciłam dopiero wieczorkiem a urodziłam o 11 a potem dopiero jak przyjechał po nas, cały czas sama byłam 
Cytat:
Napisane przez ego_ego
\
super nocka 
ja kupuję najczęściej w coccodrillo, wczoraj w mothercare, ale też w h&m i reserved
|
z tych sklepów mam tylko reserved u siebie. może dlatego tak ciężko mi coś kupić 
jej nie mogę się doczekać otwarcia u mnie jednej z największych galerii w Polsce to już niedługo 19 sierpnia. ojjj nareścieee będę mogła wybrac się na prawdziwy szopingggg 
Cytat:
Napisane przez Natka3008
A tak wogóle moja Anastazja kończy dzisiaj 4 miesiące, a więc impreza  . Z osiągnięć: potrafi przewracać się z plecków na brzuszek, z brzuszka na plecki, strasznie zabiera się do samodzielnego siadania, bawi się swoimi stopami i wkłada je do buźki, a oprócz tego śmieje się i pięknie gaworzy. Niestety ma problem z przekonaniem się do picia soczków, próbujemy bananowy i powoli zaczyna jej smakować. Dzisiaj lub jutro spróbuje jej podać zupkę jarzynową zgodnie z zaleceniem pediatry  .
Z tych gorszych rzeczy to Anastazja dostała katarku i kaszelku i niestety musi brać lekarstwa. Mam nadzieję, że pomogą 
|
gratuluje!!! no i zdróweczka życzymy przede wszystkim 
moja mała ma taki brzuszek spory, że robią jej się fałdki i nie może nóżek szamać 
ale widzę że dzielnie próbuje to ćwiczyć 
Cytat:
Napisane przez Ewelqa1985
aaaaaaaa
zapomnialam sie pochwalic Konczymy dzis 4 miesiace  jak to leci 
|
oj leci leci 
Cytat:
Napisane przez Montii
heh no jasne ze da sie zyc bez,wszystko sie da :P
ale wg mnie duzo ciezej ale to z mojego punktu widzenia 
kolezanka ost sprzedala chuste uzyta 2x z bambusa na lato za 150 
na forum chustowym sa oferty uzywanych takie nawet lepsze od nowych sa
w h&m sa fajne ciuszki dla chlopca ale nie zz wyprz bo tam chlopcow omineli :/
|
no wiesz ja nie odczułam jaka to wygoda więc nie mam porównania . w domu jak mam coś robić mała ląduje w leżaczku a ja robię z siebie wariata i gotuje, sprzątam itp itd. 
ale własnie myślę ze na zakupy to ekstra sprawa, z wózkiem to ciężka wyprawa... szczególnie jak jadę sama 
porozglądam się za tymi chustami 
h&m u mnie otwierają w sierpniu właśnie. ehh no nic poszperam jeszcze w reserved i na all
dzięki dziewczyny 
u mnie też upał, siedziałyśmy od rana na dworku ale już i mi się znudziło i bawimy się teraz na macie
|
|
|