Dzien doberek

Juz jestem, wrcilam wczoraj z PL, nawet nie mialam was jak poczytac bo u mojej mamy nie mam internetu

ale widze ze i tak pewno nie nadazylabym za wami...

pieknie dopiero nowy watek rozpoczety a tu juz 24 strony!!! szalone kobietki jestescie
Poza tym ze spedzilam wspanialy tydzien z moja rodzinka, odwiedzilam kilka salonow w Krk i przymierzylam kilka sukienek, nie bylo tego duzo, bo mialam przygotowana liste, ktore chce przymierzyc...
Wiec tak, zaczelam od Madonny na Florianskiej, obsluga baaardzo mila, oczywiscie zakaz robienia zdjec, ale udalo sie mojej przyjaciolce kilka z ukrycia zrobic, zadawalam pani bardzo trudne pytania, na ktore nie miala odpowiedzi i zeby zaspokoic moja ciekawosc musiala wychodzic i sprawdzac

oczywiscie jakosc jest kiepska bo robone telefonem, ale coz...wstawiam wam co mam...na razie nie bede mowic ktora jest moja faworytka, ciekawa jestem waszych opini

Drugi salon to tez Madonna, tyle ze na rynku, maja inna kolekcje, ale tam nie dalo sie nawet fotek z ukrycia pstryknac, wiec nic nie mam, ale tak wlasciwie to nic mnie tam nie urzeklo, wiec strata nie wielka.
Trzeci salon to Moeana, tam przymierzylam 3 sukienki, zdjecia ciut lepsze bo panie nie robily zadnego problemu...
I ostatni saalon, to Evita na Zakopiance, tam przymierzalam tylko jedna, ale niestety zdjecia tez nie mozna bylo zrobic, zalanczam wam tylko fotke ze strony internetowej.
No i oczywiscie bylam w Josephine ktora szyje Glorie Jima, ale to jakas porazka, jak ja zobaczylam to nawet nie chcialo mi sie jej przymierzac, jakos materialu masakra, wzor nie przypomina niczym oryginalu, a samo wykonanie tez pozostawia sobie wiele do zyczenia, takze jakby sie ktoras z was tam jeszcze wybierala, to od razu mowie ze szkoda czasu.