Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-14, 10:23   #691
kooocur
Zakorzenienie

Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
http://elizabethpassion.com/
dziewczyny wejdźcie sobie na tą stronkę w kolekcję 2011 i na stronę 41
co myślicie o tej sukni?
Mi sie bardzo podoba

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 10:23   #692
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
co myślicie o tej sukni?

mi sie bardzo podoba
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 10:26   #693
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
no co ty u mnie od rana słońce a teraz zrobiła się taka duchota że się żyć nie da... zasłoniłam żaluzje żeby odbijały chociaż trochę promieni słonecznych wiatrak w pokoju włączony (mam taki żyrandol) ;p normalnie porażka a ja mam sprzątać
Ha, to pewnie jeszcze do Was nie doleciało U mnie już pełne słońce, ale rano... Normalnie masakra była.

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Chatko - Oprócz The sisterhood of the travelling pants i The rebound, resztę oglądałam Dzięki za polecenie tego filmu o średniowieczu, na pewno obejrzę. Widzę, że oglądasz tak dużo jak ja
O widzisz, to wyraźnie widać, że mamy podobny gust Sisterhood jest nawet 2 części A oglądam sporo, lubię filmy, ale właśnie głównie takie romantyczne, komediowe, muzyczno-taneczne... Czasem poważniejsze, jak mnie najdzie. O, np. oglądaliśmy jakiś czas temu z TŻtem Into the wild, to jest na podstawie prawdziwych wydarzeń, niesamowity film! http://www.filmweb.pl/Wszystko.Za.Zycie Polecam każdemu.
A natomiast jakichś sensacyjnych to w ogóle nie oglądam, chyba, że mnie ktoś naprawdę przekona, że warto.

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
wiecie co, mam w domu czarną wąską szarfę z jakiejś letniej tuniki, zobaczę jak to razem sie będzie prezentowało
I cyknij fociszę Też mi się zdaje, że szarfa będzie lepsza niż kokarda, bo kokarda może przytłoczyć.

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
AAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! dziewczyny okazało się że wcale po odchudzaniu nie przytyłam 3kg odchudzam się dzisiaj 3 dzień i te prawie 3kg to była sama woda w organizmie która mi się zatrzymała bo moja waga dzisiaj wskazuje tą wagę ostatnią po odchudzaniu czyli jednak tych 12 kg nie zaprzepaściłam ale ulga nie piszę ile ważę bo wstyd
Bo wagom nie należy wierzyć Ja ostatnio sobie stanęłam wieczorem, po całym dniu, obiedzie itd. i miałam 2 kg mniej niż zwykle. Cholera wie, dlaczego
Ale fajnie, że twoja waga nie przepadła

Cytat:
Napisane przez noneczka89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jakiś czas temu, któraś z Was wysłała tutaj linka, to znaczy tam była wpisana jakaś marka sukien ślubnych czy coś takiego w google i mi się tam spodobała jedna, zapisałam ją na kompie, a teraz nie wiem co to za suknia, pomożecie??
Ja wklejałam To firma model novias, ale jaki model i z którego roku, to nie mam pojęcia

Cytat:
No właśnie mi też Nie dość że nie drogo to jeszcze we dwójkę, ja chciałam mieć dużo zdjęć i dobrych, bo nie będziemy mięli kamerzysty, dlatego ważny jest fotograf.
Problemem jest to że koleżanka ich będzie mieć na swoim weselu w sierpniu i moj TŻ uważa, że to odgapianie itp, żeby poszukać innego... Ale jeszcze sobie porozmawiamy to może coś wskuram...
No co za podejście w ogóle! To Twój TŻ zakłada, ża ani Wy, ani koleżanka nie będziecie mieli zupełnie swojego zdania, tylko wszystkie zdjęcia będą robione w identycznych pozycjach i miejscach? Tak robili fotografowie 20 lat temu, teraz nam się trochę czasy zmieniły i ludzie mają swoje własne pomysły, a fotografowie starają się jak najbardziej dostosować do stylu i charakterów danej pary, warto, żeby TŻ był tego świadomy To, że będziecie mieć tego samego fotografa nie oznacza, że będziecie mieć nawet podobne fotki, możecie mieć kompletnie inne, to od Was zależy przecież
Swoją drogą mi tez się oni najbardziej podobają.

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 10:32   #694
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
co myślicie o tej sukni?
suknia ogólnie ładna, ale te falbanki przy dekolcie nie przemawiają do mnie. Ale ogólnie dużo pięknych sukien jest na tej stronie - nie znałam ich wczesniej

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 10:34   #695
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
suknia ogólnie ładna, ale te falbanki przy dekolcie nie przemawiają do mnie. Ale ogólnie dużo pięknych sukien jest na tej stronie - nie znałam ich wczesniej
to zakończenie falbankowe też mi się średnio podoba ale ogólnie suknia miodzio i sporo ładnych sukni mają jeden salon u mnie w mieście jest salonem patronackim tej firmy i chyba się skuszę i zapytam mailowo o cenę ciekawe czy mi odpiszą
o, znalazłam zdjęcie tej sukni w necie więc wklejam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg E-2279T.jpg (61,8 KB, 34 załadowań)

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 10:34   #696
noneczka89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość

Ja wklejałam To firma model novias, ale jaki model i z którego roku, to nie mam pojęcia

No co za podejście w ogóle! To Twój TŻ zakłada, ża ani Wy, ani koleżanka nie będziecie mieli zupełnie swojego zdania, tylko wszystkie zdjęcia będą robione w identycznych pozycjach i miejscach? Tak robili fotografowie 20 lat temu, teraz nam się trochę czasy zmieniły i ludzie mają swoje własne pomysły, a fotografowie starają się jak najbardziej dostosować do stylu i charakterów danej pary, warto, żeby TŻ był tego świadomy To, że będziecie mieć tego samego fotografa nie oznacza, że będziecie mieć nawet podobne fotki, możecie mieć kompletnie inne, to od Was zależy przecież
Swoją drogą mi tez się oni najbardziej podobają.
Jak we 3 się ze mną zgadzacie, to nie ma opcji, już ja go przekonam. Nie chodzi mu o fotki, że będą te same, tylko że fotograf, bo oni są z Wrocławia czy skądś
Dzięki wielkie za tą firmę, teraz będzie mi łatwiej szukać

Madzia2306 mi się góra podoba a dół bym coś pozmieniała ale to tylko moje zdanie

Edytowane przez noneczka89
Czas edycji: 2011-07-14 o 10:38
noneczka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 10:34   #697
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Jestem z powrotem dziewczynki, wczoraj nie byłam kompletnie w nastroju, bo zmarła moja ukochana babcia Miała 91 lat, więc pięknego wieku dożyła, ale i tak jest mi z tym bardzo ciężko...
Ale dzisiaj wracam tu do was, żeby się troszeczkę oderwać od rzeczywistości i poprawić sobie humor

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY DOSTAŁAM PRACĘ Przepraszam, że takimi wołami ale naprawdę bardzo bardzo się cieszę
Gratulacje!!!

Cytat:
Napisane przez paulinka777 Pokaż wiadomość
Apropo zaręczyn,
Mój TŻ poprosił mnie o rękę w autobusie Jechał z pętli, ja wracałam z pracy- umówiliśmy się, że dosiądę się do niego i pojedziemy do parku. (Dla tych, które kojarzą Warszawę) jechaliśmy od dworca wileńskiego autobusem w stronę Starówki, kiedy to nagle, na środku mostu nad Wisłą autobus się zatrzymuje i Pan Kierowca przez mikrofon pyta, czy w autobusie znajduje się Pani Paulina ****** Ja oczy jak 5zł Po czym Pan kierowca oznajmia, że Pan TŻ chce poprosić panią Paulinę o rękę. Mój TŻ klęka z pierścionkiem, ludzie krzyczą, biją brawa, gratulują...
Po paru minutach ruszyliśmy dalej... na drinka i kolację (oczywiście już tylko we dwoje) Miłe było to jak wszyscy jeszcze w autobusie podchodzili, gratulowali i życzyli szczęscie.
Cudna historia! To i ja pochwalę się swoją (a w załącznikach pierścionek, bo chyba wam nie pokazywałam?...). Mój TŻcik długo już zapowiadał, że na moje imieniny (29 maja) porywa mnie w jakieś tajemnicze miejsce na weekend. No i porwał mnie do pałacu Chojnata (www.palacchojnata.com), gdzie czekał na nas apartament 60 m kw, normalnie taki luksus, że pierwszy raz w życiu czegoś takiego doświadczyłam! Poszliśmy na spacer, a potem kolacja. Weszliśmy niby na taką salę jadalnianą, gdzie byli inni goście, ale pani prowadzi nas dalej - do oddzielnej sali kominkowej, na wyłączność dla nas. Ja patrzę, a tam rozpalony kominek, stół, kolacja ze świecami, winko, romantyczna muzyka. No i po jedzonku powiedział, że ma dla mnie jeszcze jeden prezent, klęknął i się oświadczył Jeszcze troche posiedzieliśmy przy kominku, a potem wróciliśmy do pokoju. Wracamy, ja patrzę, a drzwi apartamentu otwarte i wychodzą panie z obsługi. Wchodzę, patrzę, a w naszej łazience wszędzie świece, muzyka, wszystko ozdobione ozdobnym materiałem, a w wannie gorąca kąpiel z różami! No i wtedy to już się popłakałam ze szczęścia... Też po raz pierwszy w życiu

Cytat:
Wlaśnie katedry są przerażające, ale przy tym też takie silne, monumentalne, wielkie i robiące super wrażenie Sama już nie wiem
My będziemy mieć ślub właśnie w katedrze, którą jesteśmy zachwyceni! A dodatkowo to była moja parafia przez 13 lat, tam byłam chrzczona

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
No nie wierzę temu, co czytam!!! Give me five! U mnie tylko to, co na czerwono się nie zgadza - bo wybrałam tylko specjalizację translatorską i kończyłam lingwę na UMCSie w Lbn. A dawno broniłaś mgr?
U nas jest tak, że specjalizację nauczycielską dostaje się niejako jako "dopust boży" - czyli jest bo jest, ale nikt się szczególnie nie garnie, żeby z niej korzystać Aczkolwiek ja uwielbiam uczyć, uczyłam całe studia i teraz, pracując już na etacie (jako asystentka) zostawiłam sobie jeszcze 4 godziny korepetycji z francuskiego
Broniłam się niedawno, 10 marca, po ciężkich bojach Ale miałam motywację, bo TŻ dał mi do zrozumienia między wierszami, że to jest warunek tego, żebyśmy się zaręczyli, że wszystko ma być "po bożemu" i po kolei

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Byłam..mierzyła..sme oceńcie...później napisze resztę...
Ładna, aczkolwiek mam wrażenie, że trochę szeroko wygląda powyżej talii, chodzi mi o ten pas... Ale też i nie jest to suknia szczególnie w moim stylu, więc nie słuchaj się za bardzo mojej opinii, bo jest subiektywna

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Zapomniałam się pochwalić, że kupiłam sobie już butki ślubne
Uch, też kompletnie nie w moim guście. Myślę bardziej o czymś, co będę jeszcze mogła w życiu założyć...n Ale ja jestem dziwna, bo marzą mi się Louboutiny (załącznik)

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość

Widziałyście? Właśnie powstał wątek PM 2014
Ale póki co jest tylko jedna PMka.
CZYSTE SZALEŃSTWO

Cytat:
bardzo ładne, zgrabne a najlepsze jest to, że jeszcze Ci posłużą po ślubie. Bardzo mądry zakup. Też jestem ciekawa, ile dałaś, bo wyglądają na drogie

Mówię wczoraj do Tżta, że mam problem z wyborem koloru przewodniego. Oczywiście on pełna konsternacja No to mu tłumaczę o co chodzi. Ozywiście nie powiedziałam miedzy czym się waham (bo kolor przewodni koncentruje się u mnie na bukiecie i dodatkach do sukni, ew. zdobieniach tortu - a jego takie rzeczy nie interesują). No i Tż - "byle nie różowy". Więc został mi black&white Bardzo się cieszę, bo to fajna koncepcja. Tylko moja mama jest trochę przicwna czarnej szarfie do sukni, ale zostawia mi wolną rękę. Już sama nie wiem....Powiedzcie szczerze co myslicie o czarnej kokardzie, cos jak ponizej:
Dokłądnie, nie ma to jak buty, które się jeszcze do czegokolwiek nadadzą po ślubie!

A co do czarnej kokardy, to zawsze myślałam o takich dodatkach tylko w kontekście okresu żałoby, żeby jakoś zaznaczyć, że się pamięta... I nie wiem, czy w mojej sytuacji nie byłoby coś takiego wskazane... Musze się zastanowić.

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
To teraz zobaczysz jak czas szybko leci Bo ja mam dziś 9 miesięcy do ślubu i coraz większego stresa
No to już raczej ni zachodź w ciążę przed ślubem

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Moj Tż wczoraj chciał poogladac sukienki....i wybrał ta:
Oj, to z moim by się nie dogadał

Chciałam wam jeszcze powiedzieć jak mi się miło ostatnio zrobiło, jak teściowa podeszła do mnie przy TŻcie i na ucho mi powiedziała, że druga synowa (z którą, po moim ślubie, będziemy się identycznie nazywać z imienia i nazwiska ) pokazała jej moją suknię w internecie, i że bardzo ładna

I nie wiem też, bo przypomniało mi się jak czytałam wasze posty, czy pokazywałam wam moją salę. Oto ona: www.zlotedeby.pl

Oglądajcie, oceniajcie!

A ja dalej szukam kamerzysty... Bo fotografa już wstępnie mam. Chcę go tylko na 3 godziny, co będzie mnie kosztować 1150 zł (Warszawka, ech Warszawka), ale termin mogę zaklepać dopiero na 30 dni przed ślubem. Stwierdziliśmy TŻtem, że skoro i tak nie mamy ciśnienia na fotografa, to możemy poczekać, a gdyby inna para klepnęła nasz termin, to on da nam znać i tyle.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Christian Louboutin Maudissima 100mm Nude Pumps.jpg (52,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Christian Louboutin Simple Pumps 70mm Nude.jpg (16,1 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0155.jpg (20,8 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0158.jpg (27,0 KB, 19 załadowań)

Edytowane przez maxwelka
Czas edycji: 2011-07-14 o 10:37
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 10:38   #698
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
co myślicie o tej sukni?
mi się też bardzo podoba
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 10:39   #699
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
co myślicie o tej sukni?
Jak dla mnie typowa suknia, która ładnie wygląda w internecie, a potem jak ją na siebie zakładasz, to masz wrażenie, że jest za dużo wszystkiego (marszczenia na dekolcie + dżety + kwiatki + marszczenia na dole sukni). Miałaś ją już na sobie?
Stary 2011-07-14, 10:40   #700
vesna84
Zakorzenienie

maxwelka bardzo mi przykro z powodu smierci Twojej babci
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 10:43   #701
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
Jak dla mnie typowa suknia, która ładnie wygląda w internecie, a potem jak ją na siebie zakładasz, to masz wrażenie, że jest za dużo wszystkiego (marszczenia na dekolcie + dżety + kwiatki + marszczenia na dole sukni). Miałaś ją już na sobie?
nie no co ty dopiero oglądam ale zawsze da się coś usunąc

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:
i tak podejrzewam że spodoba mi się jakas suknia a wyjdę z salonu z inną

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-14, 10:45   #702
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
maxwelka bardzo mi przykro z powodu smierci Twojej babci
Dziękuję...

Cytat:
i tak podejrzewam że spodoba mi się jakas suknia a wyjdę z salonu z inną
Ja tak właśnie miałam. Napaliłam się na suknie z dżetami, świecidełkami, marszczeniami i w ogóle Bóg wie czym, a skończyło się na tym, że czułam się w nich jak przebrana, a nie jak ubrana i tylko w kwiatkach na dekolcie mam kryształki Svarowskiego, które ledwo widać
Stary 2011-07-14, 11:01   #703
noneczka89
Raczkowanie

Maxwelka ode mnie również przyjmij kondolencje... bardzo mi przykro...

Słuchajcie u mnie taka burza sie zerwała, wali piorunami mi za uchem, a ja mam taką schizę, że jak jest burza to wszystko wyłączam z prądu, więc spadam, wrócę jak już będzie po buziaki
noneczka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 11:07   #704
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
co myślicie o tej sukni?
Madzia, bardzo ładna ta suknia

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość

O widzisz, to wyraźnie widać, że mamy podobny gust Sisterhood jest nawet 2 części A oglądam sporo, lubię filmy, ale właśnie głównie takie romantyczne, komediowe, muzyczno-taneczne... Czasem poważniejsze, jak mnie najdzie. O, np. oglądaliśmy jakiś czas temu z TŻtem Into the wild, to jest na podstawie prawdziwych wydarzeń, niesamowity film! http://www.filmweb.pl/Wszystko.Za.Zycie Polecam każdemu.
A natomiast jakichś sensacyjnych to w ogóle nie oglądam, chyba, że mnie ktoś naprawdę przekona, że warto.
Oglądałam into the wild, bardzo byłam przejęta. Szczególnie zakończeniem.
Ja sensacyjne lubię, ale tylko wybrane, gdzie jest kapka przygody Ale Unknown polecam, bo to film, którego zakończenia nie można przewidzieć. Też takie lubię

Makwelka przykro mi z powodu śmierci Twojej babci

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 11:09   #705
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Maxwelka ode mnie również przyjmij kondolencje... bardzo mi przykro...

Słuchajcie u mnie taka burza sie zerwała, wali piorunami mi za uchem, a ja mam taką schizę, że jak jest burza to wszystko wyłączam z prądu, więc spadam, wrócę jak już będzie po buziaki
Dziękuję

Oj, ja robię tak samo jak jestem w domu.

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:
Dziekuję
Stary 2011-07-14, 11:09   #706
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cześć PMki!

Myślałam, że Was dzisiaj trochę ponadrabiam, ale nie ma szans

Jestem zakopana w tłumaczeniach, poza tym w sobotę będą nam już montować mebelki w kuchni (nareszcie! ) i jestem właśnie w trakcie zamawiania AGD. A potem do nocy tłumaczę, w weekend też mam duży projekt do zrobienia, więc pewnie nie będę na bieżąco aż do poniedziałku/wtorku, niestety

Witam również serdecznie wszystkie nowe PMki, które do nas w ostatnich dniach dołączyły! Niech Wam się miło u nas pisze. Świetnie trafiłyście, bo drugiego tak fajnego wątku to na wizażu ze świeczką szukać...

W związku z tym, że nie śledzę od trzech dni wątku na bieżąco i jeszcze przez kilka kolejnych nie będę, to

mam prośbę do wszystkich PMek, które niedawno do nas dołączyły: jeśli chcecie, aby dopisać Was do kalendarzyka ślubnego PM2012, napiszcie do mnie na priv i podajcie daty swoich ślubów.

Będę bardzo wdzięczna , gdyż ułatwi mi to dopisywanie kolejnych Panien Młodych na bieżąco i w ten sposób nikogo nie pominę. Nasz kalendarzyk jest w pierwszym poście wątku

Pozdrowienia z upalnego wschodu Polski!

Edytowane przez tenebrosa
Czas edycji: 2011-07-14 o 11:40
tenebrosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 11:09   #707
nena1984
Zakorzenienie

maxwelka - mi też bardzo przykro, Twoja babcia dożyła pięknego wieku

Stary 2011-07-14, 11:11   #708
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia, bardzo ładna ta suknia

Oglądałam into the wild, bardzo byłam przejęta. Szczególnie zakończeniem.
Ja sensacyjne lubię, ale tylko wybrane, gdzie jest kapka przygody Ale Unknown polecam, bo to film, którego zakończenia nie można przewidzieć. Też takie lubię

Madziu a wiesz który salon u nas jest salonem patronackim tej firmy? teresa tam gdzie ta obsługa ci się nie spodobała

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-07-14, 11:13   #709
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
maxwelka - mi też bardzo przykro, Twoja babcia dożyła pięknego wieku
Dziękuję To prawda. A najważniejsze, że jest już gdzieś tam z dziadkiem, który zmarł w tym samym wieku, co ona, ale 6 lat temu. Gdyby byli równolatkami, to zmarliby jedno po drugim, to jest niesamowite... Byli bardzo dobrani i bardzo się kochali

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-14, 11:15   #710
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję To prawda. A najważniejsze, że jest już gdzieś tam z dziadkiem, który zmarł w tym samym wieku, co ona, ale 6 lat temu. Gdyby byli równolatkami, to zmarliby jedno po drugim, to jest niesamowite... Byli bardzo dobrani i bardzo się kochali
i nadal się bardzo kochają tylko w niebie

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-07-14, 11:16   #711
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
co myślicie o tej sukni?
jestem na TAK
[QUOTE=maxwelka;28129721]Jestem z powrotem dziewczynki, wczoraj nie byłam kompletnie w nastroju, bo zmarła moja ukochana babcia Miała 91 lat, więc pięknego wieku dożyła, ale i tak jest mi z tym bardzo ciężko... QUOTE]
bardzo mi przykro Kochana
mam bardzo podobny pierścionek
Stary 2011-07-14, 11:21   #712
gregia
Zakorzenienie

Witam
u nas dzisiaj wichura, deszcz i co za tym idzie moje nieszczęsliwe dziecko, które nie moze isc na plac zabaw
Madziu2306 bardzo mi sie podoba suknia, którą wybrałas sama bym ja chętnie w salonie przymierzyła jakby mi sie w oczy rzuciła
maxwelko przykro mi z powodu babci czas leczy rany
gregia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 11:30   #713
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
bardzo mi przykro Kochana
mam bardzo podobny pierścionek
Dziękuję

Pokaż!

Cytat:
Napisane przez gregia Pokaż wiadomość
maxwelko przykro mi z powodu babci czas leczy rany
Dziękuję...
Stary 2011-07-14, 11:37   #714
marylka80
Zadomowienie

Dzien doberek
Juz jestem, wrcilam wczoraj z PL, nawet nie mialam was jak poczytac bo u mojej mamy nie mam internetu ale widze ze i tak pewno nie nadazylabym za wami... pieknie dopiero nowy watek rozpoczety a tu juz 24 strony!!! szalone kobietki jestescie
Poza tym ze spedzilam wspanialy tydzien z moja rodzinka, odwiedzilam kilka salonow w Krk i przymierzylam kilka sukienek, nie bylo tego duzo, bo mialam przygotowana liste, ktore chce przymierzyc...
Wiec tak, zaczelam od Madonny na Florianskiej, obsluga baaardzo mila, oczywiscie zakaz robienia zdjec, ale udalo sie mojej przyjaciolce kilka z ukrycia zrobic, zadawalam pani bardzo trudne pytania, na ktore nie miala odpowiedzi i zeby zaspokoic moja ciekawosc musiala wychodzic i sprawdzac oczywiscie jakosc jest kiepska bo robone telefonem, ale coz...wstawiam wam co mam...na razie nie bede mowic ktora jest moja faworytka, ciekawa jestem waszych opini
Drugi salon to tez Madonna, tyle ze na rynku, maja inna kolekcje, ale tam nie dalo sie nawet fotek z ukrycia pstryknac, wiec nic nie mam, ale tak wlasciwie to nic mnie tam nie urzeklo, wiec strata nie wielka.
Trzeci salon to Moeana, tam przymierzylam 3 sukienki, zdjecia ciut lepsze bo panie nie robily zadnego problemu...
I ostatni saalon, to Evita na Zakopiance, tam przymierzalam tylko jedna, ale niestety zdjecia tez nie mozna bylo zrobic, zalanczam wam tylko fotke ze strony internetowej.
No i oczywiscie bylam w Josephine ktora szyje Glorie Jima, ale to jakas porazka, jak ja zobaczylam to nawet nie chcialo mi sie jej przymierzac, jakos materialu masakra, wzor nie przypomina niczym oryginalu, a samo wykonanie tez pozostawia sobie wiele do zyczenia, takze jakby sie ktoras z was tam jeszcze wybierala, to od razu mowie ze szkoda czasu.

Edytowane przez marylka80
Czas edycji: 2011-07-17 o 18:20
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 11:41   #715
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Dzien doberek
Juz jestem, wrcilam wczoraj z PL, nawet nie mialam was jak poczytac bo u mojej mamy nie mam internetu ale widze ze i tak pewno nie nadazylabym za wami... pieknie dopiero nowy watek rozpoczety a tu juz 24 strony!!! szalone kobietki jestescie
Poza tym ze spedzilam wspanialy tydzien z moja rodzinka, odwiedzilam kilka salonow w Krk i przymierzylam kilka sukienek, nie bylo tego duzo, bo mialam przygotowana liste, ktore chce przymierzyc...
Wiec tak, zaczelam od Madonny na Florianskiej, obsluga baaardzo mila, oczywiscie zakaz robienia zdjec, ale udalo sie mojej przyjaciolce kilka z ukrycia zrobic, zadawalam pani bardzo trudne pytania, na ktore nie miala odpowiedzi i zeby zaspokoic moja ciekawosc musiala wychodzic i sprawdzac oczywiscie jakosc jest kiepska bo robone telefonem, ale coz...wstawiam wam co mam...na razie nie bede mowic ktora jest moja faworytka, ciekawa jestem waszych opini
Drugi salon to tez Madonna, tyle ze na rynku, maja inna kolekcje, ale tam nie dalo sie nawet fotek z ukrycia pstryknac, wiec nic nie mam, ale tak wlasciwie to nic mnie tam nie urzeklo, wiec strata nie wielka.
Trzeci salon to Moeana, tam przymierzylam 3 sukienki, zdjecia ciut lepsze bo panie nie robily zadnego problemu...
I ostatni saalon, to Evita na Zakopiance, tam przymierzalam tylko jedna, ale niestety zdjecia tez nie mozna bylo zrobic, zalanczam wam tylko fotke ze strony internetowej.
No i oczywiscie bylam w Josephine ktora szyje Glorie Jima, ale to jakas porazka, jak ja zobaczylam to nawet nie chcialo mi sie jej przymierzac, jakos materialu masakra, wzor nie przypomina niczym oryginalu, a samo wykonanie tez pozostawia sobie wiele do zyczenia, takze jakby sie ktoras z was tam jeszcze wybierala, to od razu mowie ze szkoda czasu.
trzecia od końca

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-07-14, 11:41   #716
(kicia)
Zakorzenienie

chatko dziękuję za przypomnienie bo zapomniałam o tej diecie

maxwelkawspółczuję z powodu babci ale dożyła pięknego wieku i teraz pewnie jest szczęśliwa w niebie
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 11:44   #717
Nika0208
Rozeznanie

marylka80 a mi się bardzo podobasz na fotce przedostaniej.... sliczna sukienka
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 11:47   #718
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Dzien doberek

sukienka nr 8 (trzecia od końca) Ma coś niesamowitego bo przyciągnęła moją uwagę na dłużej niż kilka sekund

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 11:52   #719
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Dzien doberek
niestety większośc sukienek nie w moim guście (żeby empire mi się podobało, to juz naprawdę musi być coś), ale z tych co wkleiłaś ta podoba mi się najbardziej https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1310639589 i naprawdę ślicznie się w niej prezentujesz

Stary 2011-07-14, 11:58   #720
nena1984
Zakorzenienie

dziewczęta popatrzcie tylko.....Jadę niedługo do koleżanki, która niedawno została młodą mamusią, i zakochałam się w tych bujaczkach, ale niestety trochę chyba za drogie są na prezent.

No o ioczywiście nie udało mi się wylicytować tych spinek, o których wczoraj wam pisałam - poszły za 99 zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1_md_1_8387_01_-1_006.jpg (17,1 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1_main_8387_01_-1_001.jpg (13,7 KB, 7 załadowań)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości