Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-14, 16:49   #695
katniewojt
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
a może wylał tą kawe i już wyschła, a fusy zostały przyjrzyj sie kawie, czy była już parzona czy nie
Nie była parzona

Cytat:
oj tak mi się śniło, że grałam w jakimś filmie poszłam na plan i miałam poodpryskiwany lakier na paznokciach u stóp nikt mi nie wierzył ile mam lat, bo wyglądałam jak mała dziewczynka pożniej się okazało, że to była kręcona reklama a nie film i byłam statystką i próbowałam w międzyczasie pomalować te paznokcie, ale każdy lakier spływał a zmyć tego też nie mogłam i musiałam chodzić z odpryskami, koszmar później jeszcze porwali mnie terroryści, byłam w ciąży, w końcu uciekłam i nie mogłam znaleźć córki na koniec okazało się, że jest bezpieczna z tatą i jeszcze cos ale nie pamiętam co
Jesteś porąbana

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
a to mój pierścionek zarenczynowy http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,1,2,1136 tutaj go widac dokładnie
Ale śliczny
U mnie większość dziewczyn ma prawie identyczne i brzydkie Zwykłe najzwyklejsze byle by był JUŻ. Żeby była pierwsza przed swoją koleżanką

Cytat:
jaka romantyczna historia
To samo pomyślałam. Chociaż takie historie zazwyczaj mnie nie ruszają

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
kurka, zapomniałam na śmierć o tym słonecznikowcu, przepraszam dziewczynki najmocniej, już podaję przepis

Wbrew pozorom nie jest ani praco- a ni czasochłonne. Jest naprawdę genialne! Smacznego!
Dziękuję Trochę przeraża mnie to ciasto Mam nadzieję, że namówię Mamuśkę, żeby ona najpierw spróbowała.

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
A Twoja córa była wyjątkowo ładnym noworodkiem.
Zgadzam się. I jest to dla mnie aż dziwne, bo zazwyczaj mało które dziecko mi się podoba, a już nie wspominając o noworodkach

A co do niejadków - Mamuśka zawsze kombinowała co nam zrobić do jedzenia, żebyśmy w ogóle to tknęły. Pamiętam myszki, muchomorki... A teraz śmieje się, że odrabiamy dziecięce lata na studiach, bo jak przyjedziemy, to wsuwamy wszystko lub ja gotuję takie rzeczy, których wcześniej bym nie ruszyła.

Kupiłam moim piesom kości w zoologicznym (mam ich 6) i już godzinę się z nimi męczą A końca nie widać Przynajmniej w domu cisza aż miło

Zmieniliśmy z B. plan na wakacje. Nigdzie nie jedziemy. Zrobimy sobie mały wypad do Kielc jak skończy praktyki. Czynsz za mieszkanie mamy z góry zapłacony do końca wakacji i kobieta sama mówiła, że w każdej chwili możemy przyjechać A pieniądze sobie odłożymy i kupimy jakiś tani samochód (za jakieś 2 tysiaki) i będziemy nim dojeżdżać na studia. W dodatku mamy nim zamiar pojechać w przyszłe wakacje na Słowację Tylko B. musi zrobić sobie prawko, bo przez całą drogę nie mam zamiaru prowadzić We wrześniu wychodzi mu zakaz prowadzenia jakichkolwiek pojazdów i dopiero wtedy będzie się zapisywał na kurs
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora